חברים אני לוקח הפסקה מסוימת מכתיבה בפורום.

חברים אני לוקח הפסקה מסוימת מכתיבה בפורום.

אני מניח שזה/קרה/קורה לכולנו ויותר מפעם אחת. נפל עלי בימים האחרונים איזה משבר שאני לא בדיוק יודע איך להתמודד איתו. (פרידה סופית לגמרי ממי שהייתי איתה שנים)

יש פה הרבה אנשים שהלוואי שהיה לי איתם קשר מחוץ לפורום כדי שמצב כזה לא היה אומר בהכרח שלא מתכתבים תקופה.

אני מקווה שתפוז לא יסגרו כאן את הפורום ואני אשתדל מאוד להיות כאן בE3
תבואו גם אל תבאסו.

מישהו 2

New member

נשמע כמו מצב שבמקומך היה גורם לי להגיע לכאן רק יותר למען האמת. ריקנות שגוררת חיפוש אחר מה שימלא אותה.
תעשה מה שאתה צריך לעבור את התקופה הזאת, ברור שב- E3 אתה תהיה כאן , לא מוותר לך ;)

הלוואי והייתי יכול.

דברים כאלה משתקים אותי טוטאלית זה קשה כל כך להתרגל לבן אדם שנים והקלות הזו שהוא יוצא לך מהחיים. קשה לי עם זה.

evilplate

New member
בתכל׳ס ובשיא הכנות

אתה המנוע העיקרי של הפורום הזה ובלעדיך הוא לא ממש מחזיק מבחינת פעילות, זו לא חנופה זאת עובדה.
&nbsp
אישית ולדעתי בתור מישהו שגם עבר תקופות קשות, כולל דיכאונות והכל, תדע שדווקא לכתוב בפורום יכול להוות סוג של מפלט, כמו ריפוי בעיסוק שכזה :)
&nbsp
דווקא עיסוק בנושא קליל ונחמד כמו משחקים שהם חלק חזק מהאישיות שלנו מילדות ויש לנו חיבור רגשי מסויים אליהם זה משהו שקצת מסיח את הדעת בתקופות קשות, סוג של עולם מקביל מטופש שמנותק מהמציאות (הלעיתים מבאסת) של היום יום שבו אנשים דנים בשיא הרצינות בתחביב ממש לא רציני או מתרגשים ממנו כאילו הם עדיין ילדים.
&nbsp
בכל אופן אל תדאג, תקח הפסקה בכיף אם אתה מרגיש שזה מה שאתה צריך, שלא יהיה לך מצפון לגבי זה, הפורום יחכה לך ב E3 אם זה מה שתחליט, אה והכי חשוב, תרגיש טוב אחי, כל הקלישאות של הזמן יעשה את שלו ויש מספיק בחורות וכו׳ הן אומנם קלישאות ולא עוזרות לך כרגע אבל הן נכונות.
&nbsp
ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא אם יש לך כח, זה יעזור:
&nbsp
http://www.primealpha.co.il/איך-להתגבר-על-פרידה-לב-שבור-דיכאון/
&nbsp
תרגיש טוב ותחזור כשתרגיש שמתאים לך בלי לחץ :)

תודה רבה אח יקר.

אני אפילו אקרא את המדריך הזה.אין לי מצפון או משהו כולנו לקחנו הפסקות מהפורום בשלב כזה או אחר.

זו פשוט באסה להתנתק לתקופה מאנשים שאני רגיל לדבר איתם כל כמה ימים כבר שנים.

יש לי קטע כזה שבמקום שהתחביבים יעזרו לי לצאת מזה. אני מאבד עניין בכל התחביבים שלי.

אני בהחלט אחזור כשאוכל לעשות את זה כולל e3.

aaamar

New member
תרגיש טוב, שתדע שבאמת אתה הברומטר של הפורום הזה

בכללי כל אחד מתמודד עם זה בצורה שונה
לי לפחות, אני יודע שהכי טוב להעסיק את עצמך עם דברים שגורמים לך להרגיש טוב (או להפגש עם אנשים שעושים לך טוב), כי הכי חשוב לצלוח את השוק הראשוני, אחרי זה כבר יותר קל להתמודד ולהמשיך הלאה.
ושתדע שדברים יסתדרו בסופו של דבר.

magal101

New member
בגלל בחורה, גבר דפדף אותה הלאה

יש הרבה בים, אל תעזוב את הקבוצה.

למעלה