חברת TP-LINK מסתערת על השוק הישראלי עם 10 מוצרים חדשים

cheif

Member
מנהל
חברת TP-LINK מסתערת על השוק הישראלי עם 10 מוצרים חדשים

בימים אלה החלה חברת בנדא-מגנטיקס, המשווקת הרשמית של מוצרי TP-LINK בישראל, להפיץ בחנויות 6 נתבים חדשים ומתקדמים, מגדיל טווח יחודי, מצלמת IP מעניינת, כרטיסי רשת התומכים בתקן AC ומזרימדיה (streamer), מבוסס Android, שכל תפריטיו הוסבו לעברית.

ארבעה מבין הנתבים המוכרזים שייכים למשפחת ה-Archer החדשה של החברה, כולם תומכים בתקן AC וכולם כוללים יציאות LAN התומכות ב-1G. שני הנתבים האחרים, כוללים מודם VDSL ותכונות מתקדמות אחרות.

אוסף המוצרים המרשים הזה, המלווה בחוברות התקנה המתורגמות לעברית, מדגים את החשיבות שהחברה רואה בשוק הישראלי. את הפרטים המלאים תוכלו לקרוא בפוסט המצ"ב.

http://www.netcheif.com/blog/?p=5835

rafid1

Active member
מנהל
מי מבין הנתבים האלו (הפשוט ביותר) עולה פחות מ120 ש"ח?...

כי זה רף המחיר של נתב AC בסיסי מסין. חבל שבנדא לא לוקחים את זה בחשבון... מי יודע, אולי יקחו אחרי הסקירה שלך...

cheif

Member
מנהל
לנתב "הבסיסי" מסין יש שלוש בעיות מהותיות

1. יציאות ה-LAN שלו הן של 100M (לעומת 1G בכל הנתבים החדשים).
2. יש בו רק שתי יציאות LAN לעומת 4 בנתבים סטנדרטיים.
3. שפת הממשק שלו היא סינית מדוברת.
&nbsp
הנתב הסיני הבסיסי, שגם מבוסס על רכיב נחות יותר, מתאים יותר כנקודת גישה ולא כנתב אמיתי.

rafid1

Active member
מנהל
כמה הערות:

אכן, AP זה השימוש ההולם ביותר . לגבי 1/2- בוא לא נשכח, ש99.9% מהאנשים בארץ הם עם חבילות 100M ו "עד 100M" , ולכן כתוספת של "רכיב אלחוטי" לרשת ביתית אלחוטית משופרת- AC1200 אל הוטבוקס (למשל) או לנתב VDLS (בחיבור חוטי) הוא יכול להיות מעולה. אם אני זוכר נכון, אתה המלצת/קנית את ה1043 למטרה הזאת.

* עדיין היציאות 1G של המודם/הוטבוקס תקפות...
* השלמה עם מתג גיגה - אפשרית תמיד (למי שנדרש)
* לשפה - הגיע הזמן ללמוד סינית. מדוברת... ניסית תוסף גוגל S3? גרסה ישנה (תומכת אנגלית) יותר או OpenWRT היא גם פתרון.

ולגבי שאר המפרט - נדמה לי שאני רואה כפול זכרון/פלאש במפרט, 66% יותר מהירות (1200 מול 750) , ואת אותו רכיב כפי שבC2. אני הוזה?...
http://technofaq.org/posts/2015/07/xiaomi-mi-wi-fi-router-mini-review-big-bang-for-the-small-buck/

לפי המפרט הזה - הוא צריך "לסחוב טורנטים" לא פחות טוב ...

ומי יודע, אולי נופתע ונראה גם כפול טווח בסקירה שלו מול הC2?.............................
ואולי גם נופתע ונראה מחיר יבואן של 200 ש"ח לעומת ה*260* של ה1043...

yoelbeker

New member
מי מהנתבים מתאים ל FIREBOX

כדי להאריך טווח לקומה שניה?

dani666

New member
לזכרוני על ה C9 פורסמו ביקורות לא מוצלחות ביחס למתחריו

למעלה