חדשות ועדכונים

Jason2

New member
שימו לב

המנכ"ל של ABC לא שולל עוד ספין אוף למרות ארץ הפלאות.
הוא אומר שהפעם הסדרה תהיה בהפסקת החורף והיא תתרחש ב...ארנדל, הפתעה?
הם כנראה מתעקשים להשניא עלינו את הסרט הזה.

הנה הכתבה

Rachel47

New member
מה?

הכניסו את פרוזן לסצינה אחת בסוף העונה איך היא הספיקה לההרס כבר?

Rachel47

New member
אני לא מקבלת את זה

יכול להיות שאותן שתי השניות לא היו לטעמך אבל מכאן ועד להגיד שסדרה שמשודרת כבר שלוש עונות פשוט נהרסה זה קצת מרחיק לכת
אני דווקא חיבבתי את הסצינה הזו, אני כן מצפה לראות מה יעשו עם זה

אני לא שוללת את האפשרות שאולי העלילה הזו לא תהיה מי יודע מה
אבל..זה לא כאילו לא היו עלילות כאלה מעולם!
העלילה עם פיטר פן הייתה כה גרועה בעיניי שאני בספק אם עלילת פרוזן תתעלה עליה (כנראה שלפחות בשבילי לא, אולי בשבילך כן, מאחלת לך שלא)

בקיצור
בוא נחכה לפחות עד עונה 4 ונראה כמה פרקים ואז תוכל להכריז על "הרס" הסדרה

אולי תופתע לטובה
ואם לא..לפחות זה יהיה "הרס" באמת ולא רק שתי שניות שביאסו אותך

Lion_Heart

Well-known member
oh well

בפעם הבאה נכתוב דיסקליימר

(המקלדת שלי שונאת אותי וחיבור האינטרנט שונא אותי עוד יותר)

Lion_Heart

Well-known member
oh well

בפעם הבאה נכתוב דיסקליימר

(המקלדת שלי שונאת אותי וחיבור האינטרנט שונא אותי עוד יותר)

xokeren

New member
ראיתי אתמול קצת מהצילומים...

הגעתי בסביבות 11 והיו מלא אנשים... הם הכינו את המקום לסצינה... ואז אמרו לנו לעבור לצד השני...
השחקן הראשון שראיתי היה קולין (הוק). הוא עמד כזה עם מישהו מהצוות (ככל הנראה המאפרת שלו) והוא ראה אותנו... שהוא הסתכל לעברנו נפנפתי לו שלום והוא נפנף בחזרה אז כולם מסביבי נפנפו גם הם...

ראיתי רק סצינה אחת שכללה את קולין, ג'ניפר (אמה), גיני (שלגיה), ג'רד (הנרי), ג'וש (הנסיך) ועגלה (שככל הנראה בתאכלס הייתה ריקה אבל אמורה להיות כאילו התינוק החדש).
הייתי צריכה ללכת הביתה בגלל שהייתי צריכה להרשם לסמסטר הבא ולא חזרתי כי היה לי חם מדי...
אבל שמעתי שג'ן (אמה) וקולין (הוק) באו לפגוש מעריצים לאיזה 5 דק' אבל כמובן בגלל שהיו הרבה אנשים לא הספיקו את כולם... (היו מעל 50 אנשים אם לא יותר כשעזבתי) והיו כמה שפגשו את גורג'ינה (אלסה).
היו סצינות של הוק ואמה, אלסה, רובין ואישתו וגם רג'ינה הייתה על הסט יותר מאוחר...

Rachel47

New member
לא נפלתי

כאילו השמלה..לא יודעת..לא עומדת בציפיות שלי..וגם היא..וול..נחכה ונראה..אולי היא תכבוש אותי כשאני אראה את זה גמור ומלוטש

למעלה