חדשות ועדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
קרי אנדרווד מופיעה באופרי

טוב, אני מניחה שמי שזה מענין אותה ראתה כבר את ההופעה הזו ולא לשם זה פתחתי את ההודעה הנ"ל, אלא לצרכי הדיון- מה לעזאזל עובר על הקול שלה לאחרונה??
אני כבר מתקשה לזכור מתי ראיתי איזה הופעה שלה לייב שהיא באמת נשמעה טוב בה.
זו רק אני?

LeAnnDylan

Well-known member
קאסדי פופ בגראנד אול אופרי

מאז שגיליתי את נפלאות השידורים המוקלטים מהאופרי אני כל הזמן מחפשת שם הופעות מעניינות ושבוע שעבר (16 ליולי) קאסדי פופ, זוכת The Voice השלישית, עשתה את הופעת הבכורה שלה שם.
חשבתי שזה יהיה נחמד לשמוע אותה שם כי אומנם לא צפיתי ב-The Voice אבל הבנתי שלפני זה היא הייתה בלהקת פאנק פופ/רוק כזו בלי קשר ישיר לקאנטרי אבל אחרי התוכנית היא עשתה שינוי כיוון והלכה על סאונד פופי יותר שמתאים לעולם הקאנטרי ויושב באותה משבצת עם קרי אנדרווד וליידי אנטבלום.
בכל אופן, בעמוד היוטיוב של האופרי ניתן למצוא את ההופעה שלה ל-Wastin All These Tears מהאופרי. כשבפועל היא הופיעה גם את Good Times שיר חדש שלה (נשמע ממש טוב) וגם את Over You של מירנדה למברט, שיר הדגל שלה מ-The Voice.
מי שרוצה לשמוע את שלושת השירים מוזמן להריץ בערך 75% לתוך ההקלטה של התוכנית של 07/16/13 - Tuesday Night Opry.

LeAnnDylan

Well-known member
הצצה ראשונה לסינגל הבכורה של ג'ניפר נטלס

ג'ניפר נטלס, סולנית שוגרלנד, יוצאת בקריירת סולו אחרי שהחליטה לקחת הפסקה מחייה המוזיקליים עם קריסטיאן בוש.
בנתיים ג'ניפר מספקת לנו הצצה ראשונית של דקה וחצי אל תוך סינגל הבכורה שלה כזמרת סולו.
הסינגל נקרא That Girl והוא נשמע כמו מיקס בין האלבום האחרון של שורגלנד לבין החומרים המוקדמים שלה כחלק מלהקת The Jennifer Nettles Band.
האזינו לשיר וספרו מה דעתכם עליו

LeAnnDylan

Well-known member
קאסדי פופ צריכה את עזרתכם

קאסדי פופ, הזוכה של עונה 3 ב-THE VOICE מבקשת את עזרת המעריצים בבחירת העטיפה לאלבום החדש שלה שיקרא Frame by Frame.
על שם האלבום היא הודיעה אתמול בבוקר והיום היא מבקשת את עזרתכם בבחירת העטיפה.
הנה שתי האפשרויות

איזו אתם אוהבים יותר?
לכו ותצביעו באתר שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
אגב, אם בא לכם לשמוע את כל השירים שהיא ביצעה

באותו סופ"ש הזוי בו היא הופיעה מלא פעמים. יש את ההקלטות של התוכנית באתר של WSM
http://www.wsmonline.com/watch-listen/opry/

היא הופיעה בתוכנית השניה של יום שישי (5 ביולי) לקראת הסוף, אז תריצו את התוכנית (אלא אם בא לכם לשמוע את ההופעות של הבנד פרי וסקרלט מ"נאשוויל") היא ביצעה את Wasted, All American Girl, I Told You So, Flat On the Floor ו-Undo It

וגם ביום שבת בתוכנית הראשונה (6 ליולי). שוב, לקראת הסוף.
הופיעה את - Cowboy Casanova
Don't Forget To Remember Me
I Know You Won't
Two Black Cadillacs

וגם בתוכנית השניה באותו יום (טיפה אחרי האמצע). היא הופיעה את -
Last Name
So Small
(כאילו, מאוהב לשיר. הביצוע עצמו היה כושל
)
Temporary Home
Blown Away

Guncrazy

New member
מעולה!

לא ראיתי את כל העונה של בדה וייס אבל היא מצוינת ואני ממש אוהבת את הסינגל שלה.
לא התלהבתי יותר מידי מהגרסה שלה לאובר יו אבל מאוד אהבתי את השיר החדש שהיא ביצעה. הוא טוב.

אגב דילן, ראית שברנדי קלארק תופיע עוד שבועיים באופרי??

blah blah story

New member
בהתחלה לא אהבתי

ואז ג'ניפר התחילה לשיר
ואיך אפשר לא לאהוב משהו שג'ניפר שרה??
אני רק שומעת את הקול שלה וזהו - אני שבויה

LeAnnDylan

Well-known member
ויש לנו זוכה

המעריצים העילגים של קאסדי בחרו את העטיפה הראשונה ולא הקשיבו לנו

אבל אחרי שראיתי אותה בגדול (תלחצו על התמונה) החלטתי שהיא יפה.

בכל מקרה זה לא חשוב כרגע, מה שחשוב זה שיש תאריך ליציאת האלבום!!
08.10.2013

LeAnnDylan

Well-known member
היא הזוכה של עונה 3 ב-The Voice

העונה שודרה בעונת הסתיו האחרונה (ספטמבר 2012).
היא הייתה פעם סולנית של איזה להקת פאנק פופ שנקראת "Hey Monday" והיא הגיעה לאודישנים כשהיא מנסה לפרוץ בזכות עצמה. מהקטע הקצר לפני האודישן היה נראה שהיא תבחר באדם בגלל הסגנון שלה ואז היא שרה Torn (שהפך למוכר בזכות נטלי אימברוליה) וכשכל השופטים הסתובבו אליה ואדם לווין וכריסטינה אגילרה היו שני השופטים שרבו עליה הכי הרבה, היא הפתיעה את כולם ובחרה בבלייק. (בחורה עם טעם טוב)
בהתחלה הוא זרם עם הכיוון שלה וכל הזמן דיברו על זה שהיא נערת פופ/רוק. ואז באחת התוכניות היא שרה את Over You של מירנדה למברט (השיר שבלייק ומירנדה כתבו על המוות של אחיו של בלייק). כמו כל השירים שמבוצעים בתוכנית, גם השיר הזה שוחרר לאייטונס וזכה למכירות של 340,000 והיה השיר שזכה להעיף את גאנגם סטייל מהפסגה (כדי שתוכלי לעמוד על רמת ההצלחה שלו- סינגלים מצליחים מהתוכנית מוכרים בסביבות ה-20-40 אלף).
בקיצור, אחרי זה היא עוד הופיעה איזה שני שירים בסגנון שלה אבל בלייק לאט לאט התחיל לדחוף לה עוד כל מיני שירי קאנטרי עד שבסוף היא החליטה לעשות קרוס אובר לקאנטרי-פופ.
אחרי התוכנית היא שיחררה סינגל ראשון שנקרא Wastin' All These Tears שבנתיים מכר 210,000 עותקים.
היא כבר הספיקה להופיע באופרי, שזה כבוד גדול. ובאוקטובר יוצא אלבום הבכורה שלה!

האמת שמאז שודרה עוד עונה של The Voice שהסתיימה לא מזמן וגם שם זכתה נערת קאנטרי בת 16 שנקראת דניאל בראדברי. ההייפ סביבה כרגע די מטורף ואפילו עולה על זה של קאסדי. אז אם תשמעי אחד מהשמות האלו כל הזמן, תדעי מי אלו

blah blah story

New member
ואו. תודה

כמה אינפורמציה בהודעה אחת

אני מרגישה שעכשיו כשסיימתי עם הפנימיה אני פתאום מתעוררת מחדש לחיים.... חוזרת למוזיקה

איזה גרועים הם

השניה הייתה הרבה יותר יפה!!
אבל איזה כיף! תאריך לאלבום

הקול שלה

לא התלהבתי כל כך מהעיבוד. אבל היא גורמת לכל דבר להישמע כמו יצירת מופת

אגב השיר אמור לצאת היום באופן רשמי

מקודם הוא הושמע לראשונה ברדיו אז אני מניחה שעוד מעט יצוצו גרסאות מלאות שלו.

Guncrazy

New member
שימו פה קישור כשתהיה גרסה מלאה

חיפשתי מקודם ולא מצאתי.

למעלה