חדשות עולם הלקים 1.1.2013

denush

New member
קולקציית Deco של פופה

אחרי קריאה בפוסט הזה:
http://edenable.blogspot.co.il/2012/12/blog-post_30.html
הבנתי שהקולקצייה הזו שמוקדשת לשנה החדשה אכן מושקת בארץ בקרוב מאוד.

בקולקציה 4 גוונים חדשים - לא מצאתי אתר שמרכז סווצ' לכולם אבל הנה אתר עם סווצ' ללק הסגול -
http://mirma-natalia.blogspot.co.il/2012/12/pupa-812-violet-deco.html

ועוד אתר עם סווצ'ים לשלושה האחרים -
http://makeupsunny.blogspot.co.il/2012/11/pupa-deco-swatches-e-review-della.html

מה דעתכן? שווה מיוחד? :)

יש לי וידוי: אני חייבת להודות שאני חובבת גדולה של הלקים של פופה, לא רק בגלל הקולקצייה ההולוגרפית, גם לפני מאוד אהבתי אותם. הם אמנם לא החברה הכי זולה שנמצאת בשוק אבל לטעמי המוצרים שלהם מאוד איכותיים (גם האיפור לטעמי), הלקים שלהם הם הלקים הכי עמידים שיש ברשותי ולמרות הגודל הקטן של בקבוק הלק אני מאוד אוהבת את הצורה שלו והמברשת.

וזהו, עכשיו אחרי ששיבחתי והיללתי את פופה :) מה דעתכם על הקולקצייה? (ועל פופה בכלל?)

hollypop girl

New member
הם עמידים עלייך? מעניין איך זה שונה אצל

כל אחת...יש לי בסביבות עשרה לקים מפופה והם ההפך הגמור מעמידים עליי!
(יחסית לחברות אחרות...)

האמת שאני מחבבת לקים של פופה בגלל הצבעים המעניינים והקולקציות הלא שיגרתיות שלהם...אני לא מתלהבת מהמברשת
הלא נוחה והבקבוק הקטן (והמחיר כמובן...במקום לשלם 25 על הבקבוק הגדול של אורלי אני אמורה לשלם 20 על חמש מ"ל?!)

מהקולקצייה הזאת לא התלהבתי...אולי אני אקנה את הזהב אבל רק כי גם ככה חיפשתי זהב "מעניין" בזמן האחרון....

poynter

New member
לא נופלת מפופה

גם בגזרת האיפור שלהם, בינוניים לטעמי ולא יותר.
ארבעת הבקבוקונים האלה הם גם לא משהו שלא-ראינו-בעבר.

אני מודה, לא קניתי בקבוק שלהם, נראה לי מוגזם מידי המחיר.
אבל התנסתי ולא אהבתי.. קיצור מעדיפה להוסיף עוד 20 ש"ח ולקנות OPI

הימני ביותר והשני משמאל

מאוד מזכירים שניים מהחדשים של ג'ייד.
אגב, אני באופן אישי לא מוכנה לשים 20 שקלים על לק כזה קטן. אני מחכה בסבלנות שזה ירד ל 13

ואם לא, אז לא. כשהם חדשניים (כמו ההולוגרפיים, ויש להם עוד איזה אחד עם נצנצים משושים יפים) יש על מה לדבר, אבל גם אז אני סובלנית ומחכה ל 13

trilliane

Well-known member
מנהל
אה, בעצם נזכרתי שכתבת פעם על הקריון...

אבל זה כבר בחצי הדרך לעכו, הדלק לשם כבר עולה יותר מההפרש.

יש איזו משפחה קטנה ונחמדה

של לקי ג'ייד חדשים שצצו להם, תסתכלי בסופר פארם - הם עם מספרי 800+, דאוכרומיים ונצנצים גרוסים. משהו שווה לדעתי

trilliane

Well-known member
מנהל
מצטרפת לתגובות הקודמות – לא נפלתי

הלקים של פופה יקרים מדי לטעמי והבקבוק קטן ולא יציב; המברשת דווקא בסדר גמור, למרבה ההפתעה (שזה הישג, במברשת קטנה יחסית) אבל זו המחמאה העיקרית שאני יכולה לתת לחברה. לפני כמעט שנה קניתי שני לקים שלהם והתאכזבתי מאוד מהתוצאות, הגוון בבקבוק ממש לא השתקף היטב על הציפורניים ולא אהבתי את התוצאה. זה היה ניסיון יקר לחינם והתרחקתי מהם במשך חודשים עד שיצאה הקולקציה ההולוגרפית ואז קניתי שניים (ב-20 ש"ח כי לא נתקלתי במבצע אחר בשום מקום) והם חמודים, אבל ממש לא עמידים במיוחד... זהו.
בעיקרון זו לא חברה שאני רואה בה בשורות גדולות, אם כי היבואנים מביאים קולקציות חדשות לארץ וזה לא דבר של מה בכך.

Slow Cheetah

New member
לקים הולוגרפים זה הדבר הכי לא עמיד שיש.

רק שהלקים של פופה לא ממש הולוגרפים, אז זה קצת מעפן

trilliane

Well-known member
מנהל
לדעתי הם הולוגרפיים למדי, חמודים מאוד

Slow Cheetah

New member
נראה נחמד, אבל כמו הקולקציה ההולוגרפית

- הם לא ממש הביאו את הכי טוב שלהם.
לאדעת, זה נראה כמעט כזה, בערך מגיע ליעד המגניב ואדג'י שהם ניסו להשיג פה, אבל לא.
אני בספק שאני אקנה משהו ממנה תכלס.
בקשר לעמידות... לא רעים ממה שידוע לי, אבל לא מושלמים.

מצאתי לק דומה לזה של ג'ייד!
שכחתי כבר איך קוראים לו, אבל הוא היה ממש לא רע יחסית.
היה אחד דאוכרומי שנראה לא רע, משהו נוסח Green Sapphire - ירוק לכחול.

sivi massivi

New member
הראשון והרביעי ממש מצאו חן בעיני

האדום? סתמי לחלוטין.
קראתי איזה שהוא מדרג של לקים (בעיתון גו סטייל) ונאמר שם שהקטיגוריית האדומים, פופה מנצחת.

ועכשיו מתחשק לי לקנות את הראשון :)

denush

New member
לא יודעת מה איתכן אבל....

כל הלקים בחצי הימני של התמונה הזו חייבים להיות שלייי :))

למעלה