חדשות עולם הלקים

Plushable

New member
OPI Disney’s Oz The Great and Powerful

http://www.swatchandlearn.com/opi-disneys-oz-the-great-and-powerful-
collection-press-release-promo-pictures-plus-new-liquid-sand-shade/

קולקציה חדשה שהולכת לצאת לקראת הסרט Oz The Great and Powerful (גם על הסרט בא לי! חח)
רק לק אחד שבאמת הלהיב וסקרן אותי והוא Lights of Emerald City
(שהזכיר לי יש את הנסיון שלי להתחקות אחר הלק של Orly Peaceful Opposition ויצא במקרה שהנסיון הזה נראה לי כעת יותר דומה ללק החדש של OPI מאשר ללק של ORLY, מי שסקרנית יכולה להציץ בבלוג שלי בפוסט הזה )

מה דעתכן?

denush

New member
אני איתך

הוא באמת היחיד שנראה מעניין, אולי גם When Monkeys Fly!, אבל בשביל לומר סופית צריך לחכות לסווצ' :)
בכל מקרה, לטרנד הגליטרים הגימור מאט אני פחות אוהבת... והגוונים האחרים מסכירים ממש קולקציות קודמות....
לא הכי התלהבתי בקיצור ... :)

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מעוררים בי עניין או ציפייה...

אבל נדמה לי שהרעיון הוא להתאים את הלקים לשמות דמויות ולתת להם שמות מגניבים שקשורים לסרט ולאו דווקא לחדש בגוונים שעוד לא נראו. בנקודה הזו הם הצליחו, ואני מניחה שמבחינת יחסי ציבור יש לא מעט בנות שזה עושה להן את זה...
אבל אני לא אחת מהן.

yaelsn

New member
ממש מתבקש לק אדום עם נצנצים!

בגלל הנעליים של דורות'י... מוזר שאין שם כזה

trilliane

Well-known member
מנהל
הן עדיין אדומות? כי במקור הן לא... זה לא בספר

זו הייתה ההחלטה של יוצרי הסרט המקורי ויש להם זכויות יוצרים עליה, כן כן...

פיגרו1

New member
לא קשור לכותרת אבל אתן אשמח לעזרתכן המלומדת:

לצערי פספסתי את אופציית רכישת לק everything that glitters
של חברת mac מסידרת: glamour daze.
אשמח אם תוכלנה לייעץ לי אם יש לק דומה-עד זהה ללק זה שניתן להשיג בארץ (בעדיפות ראשונה)
או באינטרנט מחו"ל (בעדיפות שנייה) ?
תודה רבה רבה.
והנה לינק מהאתר של מאק ללק ש SOLD OUT:

http://www.maccosmetics.com/product...ts/Nails/Glamour-Daze-Nail-Lacquer/index.tmpl

תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
אופציה זולה במיוחד: GADE Dark Plum 812

מהסדרה החדשה שלהם. נמכר בפארמים ב-10–15 ש"ח. אני לא יודעת עד כמה הוא באמת דומה ועוד לא הספקתי לנסות אותו ממש על עצמי, אבל הוא קצת מזכיר, ובשל המחיר הזול והזמינות המקומית זו נראית לי אופציה ששווה לבדוק.

פיגרו1

New member
יבדק בהחלט. המון תודה. אגב באיזה סניף ראית את

הלק אם מותר לשאול? סניף גדול כלשהו או שהוא זמין גם בסניפים קטנים?
תודה רבה.

trilliane

Well-known member
מנהל
ראיתי את הלקים בסניף גדול בחיפה, אבל לא בדקתי

בכל הסניפים בעיר (ולמען האמת אני לא חושבת שיש בחיפה סניפים קטנים של ס"פ). לפניו הייתי בסניף אחד שגם הוא לא קטן ולא ראיתי, אבל אני מודה שלא כ"כ התעמקתי; יש מצב שהיו ולא שמתי לב.

זו קולקציה חדשה ולוקח לה זמן להתפשט לסניפים, וגם סביר להניח שיש עליה התנפלות ראשונית; אבל GADE היא חברה מקומית, אלה לא לקים מיובאים או נדירים, אז לא נראה לי שיש לך מה לדאוג; קצת סבלנות ואני בטוחה שהם יגיעו לכל הסניפים בזמן הקרוב.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מסכימה; אולי מבחינת לקים, אבל קטן הוא לא

והוא דווקא לא מצ'וקמק, יש בו כל מה שצריך והוא אפילו אחד הזולים, יחסית...
זה במקרה סניף שאני מכירה מצוין כי עבדתי בבניין מעל במשך כמה וכמה שנים, הייתי מבקרת בו בתדירות רב-שבועית (מזל שבאותה תקופה הייתי בפגרת לקים...
).

trilliane

Well-known member
מנהל
ואגב לקים, גם בגזרה הזו מצבו לא רע כ"כ...

הם פשוט מחולקים לשני מוקדים (אחד בקצה מחלקת הקוסמטיקה שמול בית המרקחת והשני במדפים לגובה שנמצאים בקצה השני של המחלקה, קרוב לקופות).

trilliane

Well-known member
מנהל
שאלות אפשר וכדאי לשרשר לשרשור שאלות

ואם אין כזה, תרגישי חופשי לפתוח אחד... זה מאוד מקובל כאן. עדיף לפתוח חדש ולהשאיר את השרשורים האחרים ממוקדים בנושאיהם. על סוגי השרשורים הקבועים בפורום תוכלי לקרוא למעלה בהודעה המנהלתית.

פיגרו1

New member
שמעתן על Black Spotted של OPI?מאיפה אפשר

להזמין אותו??? הוא נראה ממש מדליק. אהבתן?

Slow Cheetah

New member
יש לי אותו ^^

אפשר כרגע רק להשיג אותו דרך איביי לאור העובדה שהוא נמכר פחות או יותר רק בצרפת... ובמחירים דיי רצחניים.
האמת, הוא נראה הרבה יותר מגניב בתמונות.
אצלי הוא מתפורר ומפורר (יעני מתקלף
) את הלק שעליו הוא נמרח תוך זמן קצר ואז נשארים עם ציפים תוך כמה שעות בודדות.
חוץ מזה, צריך לשים כלום לק בשביל שתצא תוצאה יפה, ואולי בתאוריה זה נשמע חסכוני ומעולה - זה לא.
זה ממש מציק כי שכבה "עבה" (או: שכבה דקה של לק נורמלי) יוצאת גרועה, ושכבה"דקה מדיי" (או: לא שמת בכלל לק!) יוצאת גרועה.
תכלס, הוא חמוד ותו לא, לא שווה להוציא בשבילו סכום גבוהה במיוחד.

למעלה