חדשות עולם הלקים!!
D denush New member 3/5/13 #2 עוד לקים חדשים לBarry M סווצ'ים - http://www.britnails.co.uk/2013/05/barry-m-sequin-nail-effects-swatches.html זה רק אני או שהמרקם שלהם קצת מוזר?.
עוד לקים חדשים לBarry M סווצ'ים - http://www.britnails.co.uk/2013/05/barry-m-sequin-nail-effects-swatches.html זה רק אני או שהמרקם שלהם קצת מוזר?.
D denush New member 3/5/13 #4 חחחחחחחחחח נראה לי שהם כאילו ניסו לאמץ את הטרנד של הliquid sand בצורה מקורית אבל בפועל יצא להם משהו ממש גושי!!
חחחחחחחחחח נראה לי שהם כאילו ניסו לאמץ את הטרנד של הliquid sand בצורה מקורית אבל בפועל יצא להם משהו ממש גושי!!
trilliane Well-known member מנהל 4/5/13 #6 לא יאמן, אבל אני מתחילה להתעייף מנצנצים יש שלב שבו הטרנד מגיע לרוויה ונראה שכבר ראינו הכול, ועדיין ממשיכים לגדוש את הסאה...
לא יאמן, אבל אני מתחילה להתעייף מנצנצים יש שלב שבו הטרנד מגיע לרוויה ונראה שכבר ראינו הכול, ועדיין ממשיכים לגדוש את הסאה...
P Plushable New member 4/5/13 #7 אוי, בעעע.. גם אני ציפיתי למשהו נחמד, אבל המרקם נראה מגעיל משהו. מה זה, סוכר? חח בקיצור, ממש לא אהבתי.
אוי, בעעע.. גם אני ציפיתי למשהו נחמד, אבל המרקם נראה מגעיל משהו. מה זה, סוכר? חח בקיצור, ממש לא אהבתי.
D denush New member 4/5/13 #8 חידשו מלאי של רבלון! כבר הייתי בכמה סניפים של סופר פארם לאחרונה וראיתי שחידשו את המלאי של לקים של רבלון, מי שרצתה כל מיני גליטרים שלהם (מאלה שמוכרים פה כמובן) אז יש לכן הזדמנות לרכוש! וב-15 ש"ח!
חידשו מלאי של רבלון! כבר הייתי בכמה סניפים של סופר פארם לאחרונה וראיתי שחידשו את המלאי של לקים של רבלון, מי שרצתה כל מיני גליטרים שלהם (מאלה שמוכרים פה כמובן) אז יש לכן הזדמנות לרכוש! וב-15 ש"ח!
D denush New member 5/5/13 #11 לא מהגליטרים, אולי מהקרמיים? לא בטוחה... לא נראה לי, אבל שוב, לא בטוחה.
O oggi9 New member 5/5/13 #10 יש לקים ממולצים של רבלון + תמונות?... ואיפה אפשר לקנות את הלקים של בוקי סטייל וטופ ביוטי כדי לקנות לק לבן לחותמות?
יש לקים ממולצים של רבלון + תמונות?... ואיפה אפשר לקנות את הלקים של בוקי סטייל וטופ ביוטי כדי לקנות לק לבן לחותמות?
trilliane Well-known member מנהל 5/5/13 #12 בוקי סטייל בסופרפארם, טופ ביוטי בחנויות זולות למוצרי סדקית, פרפומריות שכונתיות כאלה כפי שיש בקינג ג'ורג' בת"א או בהרצל בחיפה (ואני מניחה שגם בביאליק בר"ג, אבל שנים כבר לא הסתובבתי שם ). כל עיר והאזור שלה.
בוקי סטייל בסופרפארם, טופ ביוטי בחנויות זולות למוצרי סדקית, פרפומריות שכונתיות כאלה כפי שיש בקינג ג'ורג' בת"א או בהרצל בחיפה (ואני מניחה שגם בביאליק בר"ג, אבל שנים כבר לא הסתובבתי שם ). כל עיר והאזור שלה.
D denush New member 5/5/13 #14 אני מאוד אוהבת את הגליטרים! יש את Scandalous: http://justforfunnailblog.blogspot.co.il/2013/01/black-and-white-challenge-day-3-black.html ראיתי גם את SPARKLING - בתמונה - יש את POPULAR - יצא לי להתקל בו מדי פעם - http://1.bp.blogspot.com/-olMqksMqkp8/TyTICWrIhKI/AAAAAAAAAyg/mRgYPNMe0Bo/s1600/DSCF1709.JPG וראיתי גם את הגליטר הזה - http://3.bp.blogspot.com/-nLNZXAafprc/Tl2QiEKIaaI/AAAAAAAAAwg/rgWL_p1kXpk/s1600/revlonglitter2.jpg
אני מאוד אוהבת את הגליטרים! יש את Scandalous: http://justforfunnailblog.blogspot.co.il/2013/01/black-and-white-challenge-day-3-black.html ראיתי גם את SPARKLING - בתמונה - יש את POPULAR - יצא לי להתקל בו מדי פעם - http://1.bp.blogspot.com/-olMqksMqkp8/TyTICWrIhKI/AAAAAAAAAyg/mRgYPNMe0Bo/s1600/DSCF1709.JPG וראיתי גם את הגליטר הזה - http://3.bp.blogspot.com/-nLNZXAafprc/Tl2QiEKIaaI/AAAAAAAAAwg/rgWL_p1kXpk/s1600/revlonglitter2.jpg
D denush New member 6/5/13 #16 לקים חדשים מדהימיייים של דבורה ליפמן http://www.coloresdecarol.com/2013/...paign=Feed:+ColoresDeCarol+(Colores+de+Carol) מעלפים אחד אחד!!!
לקים חדשים מדהימיייים של דבורה ליפמן http://www.coloresdecarol.com/2013/...paign=Feed:+ColoresDeCarol+(Colores+de+Carol) מעלפים אחד אחד!!!