חדשות עולם הלקים!

lilo4

New member
צ'יינה עושים זאת שוב...

אכן רוב הדברים סטנדרטיים לגמרי, אבל אני ממש סקרנית לגבי המרקמים של כמה מהלקים שם, ואפילו שמתי עין על כמה דברים
אני כבר סקרנית לראות סווטצ'ים

neurotica

New member
וואי, הם עושים כזו הרגשה של חורף.

הכי אהבתי את Tongue & Chic ואת Charmed I'm sure.

denush

New member
ממש מסקרן! מעניין אם זה יהיה יפה או סתם הזוי

Bonushkie

New member
עשיתי חיפוש ומצאתי תמונה

http://thepolishwell.blogspot.co.il/2013/08/new-upcoming-collections-for-fall.html

תרדו למטה ותראו תמונות(גם יותר מציאותיות נראה לי) של הקולקציה הזאת פלוס עוד 2 קולקציות של צ'יינה גלייז שצריכות לצאת מתישהו השנה- גליטרים וגם TEXTURE POLISH פסטליים בהשראת בנות ים או משהו כזה

הCRINKLE נראים לי סתם מכוערים, כאילו לקחו לק מטאלי ומרחו בצורה זוועתית.

דווקא אהבתי את אחד מהגליטרים שם ואם הקולקציה של הבנות ים זה TEXTURE עם נצנצים כמו רוב הLIQUID SAND(לא כולל ה2 בלי שיצאו עכשיו) וPIXIE DUST(אני לא כל כך מצליחה לראות בתמונה כמו שצריך אם זה עם או בלי נצנצים) הייתי רוצה לנסות כמה מהם כי הצבעים דווקא נחמדים.

denush

New member
אוי זה מחריד....

זה ממש לא יפה
גם יש שם פרסום על קולקציית החורף של אסי! האדום באמצע שם נראה מעניין :)
ובאמת הבנות ים נראה חמוד :)

Bonushkie

New member
האמת שלא היו לי ציפיות גבוהות מהקולקציה הזאת

אני לא מי יודע מה מתה על לקים מטאליים וגם אין שם יותר מדי אופציות לגיוון שלא נעשו כבר. ואם כבא texture אז תעשו אחיד כמו pixie dust/liquid sand במקום שזה יהיה פה גוש שם גוש ויראה או כמו שהלק דפוק או כמו שמישהי שמה לק והתחילה לאכול איזה חטיף עם מלא פירורים לפני שזה התייבש.

הגליטרים בטח יצאו בסביבות התקופה של האלווין בסוף אוקטובר, יש שם גם top coat זוהר בחושך ואם זה פשוט עושה אפקט כזה לכל לק ששמים אותו עליו זה יכול להיות דווקא מגניב. הורוד כחול וירוק נראה חמוד.

גם הקולקציה של הבנות ים נראית נחמדה. אם זה באמת texture עם נצנצים אני בהחלט ארצה לנסות כמה מהם(למרות שהייתי מוותרת על הורוד הבהיר כי יש לי את pussy galore של OPI וזה דומה מדי בשביל להצדיק את הקניה) אבל אני לא מוצאת באף מקום הערכה של מתי זה יצא.

Bonushkie

New member
לפחות יוצאות עוד קולקציות

ויהיה משהו חדש שאשכרה יפה במקום רק הכיעור הזה ואז כלום עד שנה הבאה.

yaelsn

New member
חחחחח

לא ברור איך זה קורה אצלה כל פעם מחדש, והיא כאילו לא מודעת לעניין או שלא אכפת לה

אין מצב שהיא לא שמה לב שהצבעים יוצאים שונים לגמרייי ממה שהם במציאות

למעלה