חדשות

V Has Come To

New member
12 דקות הפתיחה של Battlefield 1...

מעניין...כבר ב12 הדקות הראשונות של המשחק אתה מחליף משהו כמו 7 דמויות שונות...אבל זה נראה לי קטע כזה של הפרולוג..קשה לי להאמין שכל המשחק יתנהל בצורה שכזאת...
הגיימפליי נראה סולידי...לא מדהים...מזכיר את הCOD הראשונים...

meishar84

New member
מדהים! יש לי הרגשה שזה הולך כותר הBF הכי גדול שהיה

כרונו במקום ללכלך על BF לך לSF5 ושחק עם אקומה

V Has Come To

New member
Titanfall 2 Single Player Cinematic Trailer

טריילר כבר בן כמה ימים אבל נראה לי שעוד לא פורסם כאן...

V Has Come To

New member
Dishonored 2 - Kill the Grand Inventor Trailer

הגיימפליי דווקא נראה כיפי רק חבל שאני כלכך שונא את העיצוב של המשחק...לא חושב שאקנה אותו אולי רק בהנחה משמעותית...

לא יהיו ביקורות למאפיה 3 לפני ההשקה
נדפקתי.

TAKE 2 נותנת עותקים שלו רק לכמה מבקרים וכמה יוצרי תוכן ביוטיוב, לרוב לא יהיה עותק שלו עד ליום היציאה.
למה נדפקתי? כי סוני חייבו לי את הכרטיס בפריאורדר דיגיטלי :( אז גם אם המשחק רע ובגלל זה המבקרים לא קיבלו עותקים אני כבר תקוע איתו לטוב ולרע.

מצד שני, רוב הסיכוים שהייתי קונה אותו בכל מקרה, גם אם הוא יקבל ציונים של 6-7
כי הוא לא נראה זוועת עולם או משהו, וזה לא שיש משחקים יותר מענינים ממנו באופק
(חוץ מפפ15 וזה עוד רחוק)

אז רוב הסיכוים שהייתי קונה בהשקה בכל מקרה.
י
מצד שלישי, אולי יש לנו פה את הפתעת השנה כמו DOOM והמשחק יעיף לכולם את המוח בהפתעה?

מישהו 2

New member
שמע, הוא נראה מבטיח, לא נראה לי שזה יאכזב

מה שכן , המשחק הזה לא הולך לקבל את הכבוד שמגיע לו. כי עובדה שלמרות כל הטריילרים שיצאו עד היום, איכשהו הצליח להסתתר מתחת לראדר שלי. (בעצם בכללי הסדרה הזאת של המשחק מאפיה)
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

גם אם הוא לא יאכזב זה מחשיד

שהם לא נתנו עותקים לביקורת,לא? תאר לך שהוא טוב והכל אבל לא שחיק ברמות של just cause 3. ? :(

נחזיק אצבעות.

מאפיה זו בדרך כלל סדרה שמציעה גיימפלי סביר פלוס עם עלילה חזקה ומושקעת. אבל תצפה לעולם פתוח הרבה פחות מושקע ממה שאנחנו רגילים אליו. ככה לפיות היה בשני הקודמים.

CallMeCavanaugh

New member
כשיד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה - סוני, VR ו-HDR

מסתבר שסוני פישלו בענק עם סט ה-VR שלהם.
משקפי ה-VR מצריכים חיבור HDMI ולכן הם יגיעו עם מפצל HDMI שיחובר לקונסולה. יציאה אחת שלו תלך למשקפיים והיציאה השניה - לטלויזיה. המפצל יתמוך בוידאו עד 4K@60hz, שזה מצויין.
הבעיה היא שהוא לא יתמוך ב-HDR, כך שהעדכון האחרון שהוסיף תמיכה ב-HDR לכל המכשירים לא שווה כלום למי שקונה את המשקפיים. הפתרון יהיה להוסיף מפצל נוסף בדרך או פשוט לנתק את המפצל ולחבר את הפלייסטיישן ישירות לטלויזיה כשרוצים לצפות בתוכן HDR.
&nbsp
http://www.theverge.com/circuitbreaker/2016/10/5/13171674/ps4-psvr-hdr-non-compatible
&nbsp

המשקפיים הולכים לעשות לנו כאב ראש.

נשמע סיפור מהתחת להשתמש בהם אני לא מוותר על HDR בשביל החרא הזה.

אגב כתבתי כאן הרבה פעמים שאני לא יכול להשתמש בקסדה בגלל ענינים בריאותים, זה התברר די בולשיט אני כן יכול, אבל עדיין לא שווה בעיני, ויתור על HDR

מאפיה 3 יוצא עוד 10 שעות.

מי כאן חוץ ממני נשאר ער עד מאוחר או בכללי משחק בו בסופש ההשקה?

V Has Come To

New member
עדייין מתלבט קשות...

כל העניין של האמברגו מאוד חשוד וגורם לי לחשוב שיש להם משהו להסתיר...
הבעיה היא שיעברו כמה ימים טובים עד שנראה ציונים...נראה אם אצליח להתאפק...

יש כבר רשמים מהאינטרנט :) הנה סיכום שלי :)

קרדיט בעיקר לreddit וNEOGAF על הרשמים.
יתרונות לפי הרשמים באינטרנט:
כייף לירות במשחק הזה, יש תחושה מצוינת של אימפקט לירי זה מספק מאוד לתת לאנשים שטגן בפנים וגם הריגות עם סכין נראות מעולה ומספוקת.
*עלילה ממש טובה לדעת הרבה גיימרים, דמויות מצוינות, השקעה מטורפת בדיבוב המון סרטוני עלילה, סיפור מרתק ומעניין, זה אמנם סובייקטיבי אבל הרבה טוענים את זה.
סאונדטרק פצצה שמתאים לתקופה.
תופס מעולה את האווירה של המאפיה.

חסרונות:
ה40 דקות הראשונות של המשחק הTutoria מלא בנפילות פריים רייט. לאחר הTutoria המשחק יציב לכל אורכו קורה לעיתים שהמשחק מתרסק (על האקסבון)
אבל בכללי המשחק יציב ושחיק אחרי ההקדמה.
התגנבות לא כייפית כי האויבים טיפשים ולא רואים אותך גם כשזה די ברור שאתה שם.
אין בכלל גיוון במבנה המשימות, המון מהמשימות שהאנשים שיחקו בהן עד עכשיו מורכבות מ"תהרוג את כולם"
אין הרבה מה לעשות בעיר חוץ מלמצוא כל מיני חפצים שונים בשביל האציוומנטים.

בגדול המשחק נשמע בערך מה שצפיתי ממנו להיות, NEXT GEN של מאפיה 2.
ואני מרוצה.

אני רק מקווה שיש כמה שפחות משימות נהיגה של תסיע את ההוא לX ואת זאת לY ואת זה תוריד בZ

אני קניתי מימלא בעיקר בשביל הסיפור האווירה וקרבות הירי, ככה שממש לא מפריע לי שההתגנבות מעפנה או דברים כאלה :)

גם אם הוא יקבל 6 בהרבה מקומות או 7 אני די בטוח שאני אהיה מבסוט ממנו עד הגג.

אני אומר תחכה קצת אם אתה לא סגור עליו. בסופש אני אכתוב את הרשמים שלי ואם יהיו לך שאלות ספציפיות אשמח לענות עליהן בהרחבה.

למעלה