

(תודה על עיצוב הכותרת, RSPA...

כאמור, לפני מספר ימים הרתחתי קוביות טופו במי מלח. לאחר קירור וסינון הכנסתי לצנצנת אטומה עם שמן זית ומיץ לימון.
לאחר מספר ימים במקרר פתחנו וטעמנו.
אשתי ואימהּ מאד אהבו. אני לא כ"כ. מבחינתי טעם שמן הזית השתלט והיה מאד דומיננטי. כמו"כ, המליחות היתה מעודנת מדי והמרקם קשה מדי.
בפעם הבאה אנסה לבשל יותר זמן, עם מים מומלחים יותר והצִינצוּן יהיה עם פחות שמן זית ויותר מיץ לימון. לאחר שאגיע לטעם הרצוי אנסה גם להוסיף טעמים כמו שום ועשבי תיבול.