כשהארץ תרגע

Ariel korenn

New member
כשהארץ תרגע

מייד אחרי הפיגוע במצעד הגאווה האחרון , חשבתי על השיר הזה , וניסיתי ליצור לו מסגרת , מודה שלא היה לי קצה של חוט וזנחתי את הרעיון .
האירועים האחרונים , ותחושת הכאוס וחוסר האונים שאנו חווים כאן במדינה היקרה והמטורפת שלנו נתן לי פוש לקחת את השיר הזה וליצור לו מסגרת ראויה שתעביר את המסר שבו מעבר לתמונה סטטית .
הנופים - נופי ארצנו , מתוך קליפים של ירדנה , מבטאים את מה שאנו כמהים לו ומתגעגעים אליו , לימים שקטים יותר .
אך מעל הכל , מצאתי שכדי ליצור את הרוגע הזה , והשלום , החשוב הוא שנתחיל בנו , מבפנים , משם , מכל אחד ואחת מאיתנו , השלום יגיע , והארץ ... היא תרגע .
https://www.youtube.com/watch?v=KxUnG2-Y7A8&feature=youtu.be

צפיה נעימה
ותודה ענקית לירדנה

בהחלט תודה ענקית לירדנה על שיר מרגש שכזה ותודה לך אריאל

שאתה מנציח את השיר המרגש הזה בקליפ כל כך מושקע ומרגש
אני מודה שהערך המוסף הזה של הקליפ, נוכח התקופה בה אנו חיים מקבלת משמעות כפולה ומכופלת
שאפו על המעברים, על התכנון המדויק כמו שרק אתה יודע לבצע
&nbsp
ירדנה מרגשת תמיד ועם הקליפ שערכת זה מעצים את ההתרגשות מהשיר המופלא הזה
&nbsp
תודה לירדנה כמובן על קיומה שלולא השירים המרגשים לא ניתן היה לעשות כלום
&nbsp
ותודה לך אריאל על עריכה גאונית

תודה יקירתי ❤️

אכן , יש בזה כל מה שכתבת ❤️
לא היה פשוט להרכיב כמעט 4 דקות מחומר גלם של דקה שחלקו לא היה שמיש בכלל , אבל התוצאה מרשימה ואנחנו אוהבים את זה .
התקף מיגרנה כבר כמה ימים , העולם מבחינתי יכול להיות על שקט ...

יפה... מודה שבכללי אני לא אוהבת את השיר הזה- הטקסט

מאולץ לי מדי... אין לי דבר נגד משאלות אוטופיות וחלומות בשירים, והמשמעות כאן כמובן יפה. רק התרגום שלה למילים לא מוצלח בעיניי.
מה שכן, השירה של ירדנה כאן כזאת מקסימה שאי אפשר לעמוד בפניה. לגמרי עושה את השיר מבחינתי- צליל מלא רגש ותום צלול, עוטף ת'נפש ברוגע ושלווה פנימית. נפלא.
וכמובן, אין ספק שמבחינת המשמעות, מעבר למילים של הטקס, הוא רלוונטי, עדיין ואולי יותר מתמיד... הלוואי שנגשים אותה מתישהו.

אביחי300

New member
עריכה מצוינת דקל!

השיר מקסים כמובן למרות שלא היה בזמנו להיט גדול ומוכר

למעלה