לבוש יומי בהוליווד מה לובשים הכוכבים
R Rosie52 New member 5/4/15 #15 ה ה ה הסוודר וה מגניבים את החצאית ג'ינס הזאת פחות אהבתי. הכי מקסים זה המבט בעיניים אחת אל השני והחיוך שנראה אותנטי ולא מזוייף על שניהם. רוזי
ה ה ה הסוודר וה מגניבים את החצאית ג'ינס הזאת פחות אהבתי. הכי מקסים זה המבט בעיניים אחת אל השני והחיוך שנראה אותנטי ולא מזוייף על שניהם. רוזי
J Jolleen New member 5/4/15 #48 יוווווו זה פייסי מדוסון קריק!!! הייתי מאוהבת בו... עשית לי חשק לראות דוסון קריק, הלכתי לחפש בצפייה ישירה
יוווווו זה פייסי מדוסון קריק!!! הייתי מאוהבת בו... עשית לי חשק לראות דוסון קריק, הלכתי לחפש בצפייה ישירה
S shmickey New member 5/4/15 #33 היא נראית קצת עייפה.. לא מתה על האוברול הזה, רואים שהבד שלו מתקמט במגע עם אוויר.. מבינה את הרעיון המגניב אבל פחות מתחברת לתוצאה
היא נראית קצת עייפה.. לא מתה על האוברול הזה, רואים שהבד שלו מתקמט במגע עם אוויר.. מבינה את הרעיון המגניב אבל פחות מתחברת לתוצאה
T ToBat New member 5/4/15 #53 כדאי ללכת עם האוברול הזה בידיעה שאת הולכת רק לעמוד הקמטים נראים ממש רע והג'קט הזה נראה כאילו היה לה רק וחבר שלה השאיל לה...
כדאי ללכת עם האוברול הזה בידיעה שאת הולכת רק לעמוד הקמטים נראים ממש רע והג'קט הזה נראה כאילו היה לה רק וחבר שלה השאיל לה...
L La Milagrosa New member 5/4/15 #22 ג'ינס וג'ינס, שילוב שהוא BIG NO NO שלא לדבר על הסנדלים או מה שזה לא יהיה. לספונג'ה במחסן לא הייתי מתלבשת ככה.
ג'ינס וג'ינס, שילוב שהוא BIG NO NO שלא לדבר על הסנדלים או מה שזה לא יהיה. לספונג'ה במחסן לא הייתי מתלבשת ככה.
T ToBat New member 5/4/15 #54 אני דווקא אוהבת ולובשת ג'ינס עם ג'ינס אבל זה נראה ממש רע, יותר מתאים לילדה בת 14, ולצערה היא נראית בתמונה הזאת מאוד רחוקה מזה.   ובאמת, שזה מהנעליים המחרידות ביותר שראיתי בחיי.
אני דווקא אוהבת ולובשת ג'ינס עם ג'ינס אבל זה נראה ממש רע, יותר מתאים לילדה בת 14, ולצערה היא נראית בתמונה הזאת מאוד רחוקה מזה.   ובאמת, שזה מהנעליים המחרידות ביותר שראיתי בחיי.
S shmickey New member 5/4/15 #35 אז נכון שזה קצת טו מאץ אבל אני כל כך אוהבת את הוייב שלה שבעיני זה לגמרי עובר
T ToBat New member 5/4/15 #56 איזה מזל צריך בשביל ללכת עם עקבים כאלה על רשת כזו ולא ליפול. רק על זה, שאפו. לדעתי הלוק מאולץ מידי. מה זה לעזאזל הטבעת על הזו הכובע? באמת תוהה על הרעיון שמאחורי
איזה מזל צריך בשביל ללכת עם עקבים כאלה על רשת כזו ולא ליפול. רק על זה, שאפו. לדעתי הלוק מאולץ מידי. מה זה לעזאזל הטבעת על הזו הכובע? באמת תוהה על הרעיון שמאחורי