לב ארגמן היא המחליפה של מיסטי וזה נראה טוב

Hadar169

New member
לב ארגמן היא המחליפה של מיסטי וזה נראה טוב

https://viva.walla.co.il/item/3248864
אומנם לתקופתיות קוריאניות יותר קשה לי להתחבר אבל העלילה נשמעת

מזכירה באופן מסויים את הרי את מוכרת לי עם גורמי השמיים שמשפיעים על מרחב הזמן

evglev1

Well-known member
מנהל
חידוש גדול גם בשבילי

כל התקופתיות ששודרו בערוצי ויוה היו בתקופת ג'וסון שזה מהמאה ה-15 והלטיניות מן הסתם היו אחרי גילוי אמריקה שזה 1492 והטורקיות התקופתיות היו של האימפריה העותומאנית ואלו ששודרו בויוה פלוס היו בכלל בתחילת המאה ה-20. ואיסבל הספרדית מן הסתם הייתה לפני גילוי אמריקה גם במאה ה-15. כך שזאת הקוריאנית הראשונה בתקופת ממלכת גוריו ובכלל תקופתית ראשונה של תקופה מוקדמת במיוחד המאה העשירית.

ואולי הכנה של דמות עכשווית המגיעה לתקופה תקופתית שיכול לעזור לך להבין אם תוכלי להתחבר לאגדת הים הכחול שיש בה מאפיינים דומים למעבר לזמן. אם כי בקצב הזה לא נראה שישדרו אותה שוב.

בכל מקרה הקוריאניות שעסקו בנושא היו על גג העולם המוכרת יותר בשם הנסיך בעליית הגג, על נסיך מהמאה ה-17 שמגיע עם שלושה משרתים לתחילת המאה ה-21 וגם דמויות של גלגולי נשמות מתקופת הנסיך. החלק התקופתי הוא קטן יחסית. השנייה הייתה אהבה מכוכב אחר על חייזר שהגיע לכדור הארץ ונמצא 400 שנה והגיע בתקופת ג'וסון ומדי פעם יש זכרונות מתקופת ג'וסון שהוא הכיר אנשים ובעיקר הבחורה שהציל ובגלל זה נתקע בכדור הארץ שהדמות הראשית דומה לה וכנראה גלגול נשמה שלה. אחר כך באגדה של קאנג צ'י הידועה כספר של קו שהייתה תקופתית אבל הראשי היה קומיחו (שוער בעל 9 זנבות לפי האגדה הקוריאנית) ובסוף הפרק האחרון הראו אותה מגיע לתקופתינו. והייתה אגדת הים הכחול של גלגולי נשמות של בת ים ובחור שהרוב היה עכשווי, אבל כמעט בכל פרק גם חלק של מה שקרה לדמויות מהגלגול הקודם ועכשיו מגיע לב ארגמן של ההיפך מהנסיך בעליית הגג דמות מודרנית מגיעה לתקופה קדומה.

Hadar169

New member
נראה שהפסדתי לא מעט מהמיסטיקה הנהדרת של הקוריאנים

בכל זאת עדיין מקווה שאגדת הים הכחול אולי כן תחזור כמו גם החיים הראשונים שלי ובוק ג'ו אלופה המודרניות.
&nbsp

Don Nirtin

New member
לגלות לך סוד?

את אגדת הים הכחול אפשר למצוא כאן.
&nbsp
https://www.asia4hb.com/view/the-legend-of-the-blue-sea/

evglev1

Well-known member
מנהל
גם בוק ג'ו האלופה והחיים הראשונים שלי נמצאים באתר הזה או

באתר אחר. אבל נראה שהדר מעדיפה לראות את זה על המסך בעיקר כשאחרי שסלקום TV ופרטנר TV הכניסו את ערוצי ויוה לחבילה הבסיסית שלהם וכנראה גזלו מהם לקוחות, הוט נזכרו שיש להם לקוחות צופי ויוה והכניסו את כל תכני שני הערוצים ל-VOD למרות שויוה פלוס בתשלום אקסטרה בהוט ולא בחבילה בסיסית. וגם גילו נדיבות עם השארת הקוריאניות ב-VOD שנראה שאף חברה אחרת לא גילתה. ולגבי השידורים החוזרים הקוריאניים אני לא מצליח להבין את המדיניות פעם מחזירים כנגד כל הסיכויים את יונג פאל ששודרה לפני שלוש שנים ופעם מחזירים את אהבה בצרות ששודרה לפני שנה וחצי. ואני שובר את הראש מה תהיה המחליפה של צ'אליקושו בשבת בינץ' שטרם פרסמו ועשיתי חישובים ואכן כלתו של אל המים עולה לאתר יום אחרי המחליפה של צ'אליקושו, אז אם אני צודק תהיה מתקפה רבתי על כך שבשבת בינץ' תהיה קוריאנית ולא טורקית ומעניין כי בקוריאניות משדרים פרקים מלאים של 70 דקות ולפעמים הם מתארכים ל-80 דקות ואפילו מעבר, אז האם בכלתו של אל המים ידחסו חמישה פרקים כל שבוע ובשבוע האחרון פרק אחד או שכמו בויוה פלטינה מכיוון שהקוריאניות היו יותר ארוכות במשבצת קוריאנית היו שני פרקים ובמשבצת לטינית שלוש, אז גם בקוריאנית של שבת בינץ' יהיו 4 פרקים בשבוע של 16 פרקים שמתסיימים ב-4 שבועות.

Hadar169

New member
אני מכירה את האתרים האילה

אם בהמשך הן לא יגיעו זו בהחלט אופציה

למעלה