גם בוק ג'ו האלופה והחיים הראשונים שלי נמצאים באתר הזה או
באתר אחר. אבל נראה שהדר מעדיפה לראות את זה על המסך בעיקר כשאחרי שסלקום TV ופרטנר TV הכניסו את ערוצי ויוה לחבילה הבסיסית שלהם וכנראה גזלו מהם לקוחות, הוט נזכרו שיש להם לקוחות צופי ויוה והכניסו את כל תכני שני הערוצים ל-VOD למרות שויוה פלוס בתשלום אקסטרה בהוט ולא בחבילה בסיסית. וגם גילו נדיבות עם השארת הקוריאניות ב-VOD שנראה שאף חברה אחרת לא גילתה. ולגבי השידורים החוזרים הקוריאניים אני לא מצליח להבין את המדיניות פעם מחזירים כנגד כל הסיכויים את יונג פאל ששודרה לפני שלוש שנים ופעם מחזירים את אהבה בצרות ששודרה לפני שנה וחצי. ואני שובר את הראש מה תהיה המחליפה של צ'אליקושו בשבת בינץ' שטרם פרסמו ועשיתי חישובים ואכן כלתו של אל המים עולה לאתר יום אחרי המחליפה של צ'אליקושו, אז אם אני צודק תהיה מתקפה רבתי על כך שבשבת בינץ' תהיה קוריאנית ולא טורקית ומעניין כי בקוריאניות משדרים פרקים מלאים של 70 דקות ולפעמים הם מתארכים ל-80 דקות ואפילו מעבר, אז האם בכלתו של אל המים ידחסו חמישה פרקים כל שבוע ובשבוע האחרון פרק אחד או שכמו בויוה פלטינה מכיוון שהקוריאניות היו יותר ארוכות במשבצת קוריאנית היו שני פרקים ובמשבצת לטינית שלוש, אז גם בקוריאנית של שבת בינץ' יהיו 4 פרקים בשבוע של 16 פרקים שמתסיימים ב-4 שבועות.