
טוב , זהו נסיון ראשון להכין אותו ובנסיון הזה עשיתי פאשלה כי לא שמתי לב לשעון והלחם היה באפיה הרבה מעבר לזמן הנדרש.
התוצאה: מעטפת קשה "סלעית" ופנים סביר.
המרכיבים לקמח היו ברוח הצעה של מיקי (נראה טוב ומשכנע) וכללו 2 כוסות קמח דורה, 1/2 כוס טף כהה, 1/2 כוס טף בהיר, כוס טפיוקה, כפית קסנטאן גאם. להם הוספתי את המרכיבים ה"אירים": כפית סודה לשתיה, כפית מלח וכף סוכר דמררה.
לקערת הקמחים הוספתי "רוויון" טבעוני שנוצר מ 2 כוסות חל"ס אלפרו אדום + כף חומץ תפוחים. (תמונה ראשונה).
בתמונה השניה - הלחם לפני אפיה (צריך להיות 35 דקות ב 220 מעלות. אצלי זה נשאר, בטעות, שעה ! ).
בתמונה השלישית - הלחם לאחר אפיה (קשה בחוץ ומלא סדקים).
בתמונה האחרונה - רואים את הפרוסות. בסה"כ בחלק הפנימי סביר.
הטעם - טוב.
צריך עוד להשתפר. אבל בכללי זה עובד.



