מאיזה אתרים להזמין?
השרשור הגדול|חדש

ChaoticShelly

New member
Enail Supply

מכירות את האתר הזה? נתקלתי בו במקרה וראיתי שמוכרים שם זויה באותו המחיר של החברה, ויש מבחר לא רע של חברות אחרות.

הם שולחים לכל העולם (לא בדקתי אם שולחים לארץ) ויש משלוח חינם על כל הזמנה מעל $55.

http://enailsupply.com/

denush

New member
מאיזה אתרים להזמין?
השרשור הגדול|חדש

לאחרונה המון בנות בפורום המליצו על אתרים חדשים שחלקנו לא מכירות, ומה שיש בהודעות נבחרות כבר לא מעודכן.
יש עוד המון אתרים חדשים שהכרנו, המחירים וההמלצות השתנו.
בהחלט הגיע הזמן לעשות שרשור אחד גדול ומרוכז של כל האתרים שאנחנו מכירות ומזמינות מהן - בארץ, ובחו"ל!
כך גם נוכל בעתיד להפנות לשרשור הזה במידה ובנות רוצות לשמוע המלצות.

אז כל אחת שממליצה על אתר, אתן יכולות להוסיף מה אפשר להזמין משם, על הניסיון שלכן עם האתר, עם המשלוח ועוד.
ואולי על מנת שהכל יהיה מסודר - ניתן לשרשר המלצות לאתר מסוים תחת הודעה אחת.

על שיתוף הפעולה!

denush

New member
ninjapolish.com

אתר שמוכר הרבה מותגים שקשה להשיג במקומות אחרים,
מוכר מותגים כמו בארי אם, A-England, הרבה מותגי אינדי, models own ועוד.
הזמנתי מהאתר פעמיים, פעם אחת לקים (בארי M ולקים אינדי למיניהם) ופעם אחת את הדיסקית DRK-A שהתקשתי מאוד להשיג במקומות אחרים!
האתר לא מאוד זול, וגם לא מאוד יקר.
המשלוח הגיע יחסית מהר - בערך שבועיים. והשרות לקוחות היה מצוין!

denush

New member
http://www.bornprettystore.com/

אתר שניתן להזמין בו הרבה מוצרים נלווים, למשל מדבקות מים, דיסקיות, נוצות, נצנצים ועוד.
יש גם באתר לקים של חברות פחות מוכרות.
מחירים סבירים, תמיד ניתן למצוא קופונים של 10% הנחה,
והמשלוח הוא חינם לכל העולם.

לדעתי חלק מהדברים שאפשר למצוא שם אפשר למצוא באתרים אחרים בקצת יותר זול, אולי ב- buyincoins למשל וכו'. אבל בהחלט שווה בדיקה, במיוחד לדיסקיות.

הזמנתי משם לאחרונה נצנצים שניתן להשתמש בהם לנייל ארט, המשלוח הגיע תוך שבועיים וחצי. סכ"ה אני מרוצה.

youngG

New member
shop.llarowe.com

אני דיי בתולת לקים וזה האתר הראשון שהזמנתי ממנו. באתר יש מגוון פסיכי ואפשר למצוא בו המון גליטרים מיוחדים. החבילה הגיעה אלי תוך 12 יום מביצוע ההזמנה! 5 בקבוקונים עלו לי בסופו של דבר כ-250 ש"ח (כולל המשלוח). אמנם לא זול אבל אני לא מתחרטת שקניתי.
ניסיתי עד כה לק אחד והוא התייבש מהר מאוד עוד לפני שהספקתי למרוח מייבש. חששתי מאוד שהתמונות לא ישקפו את המציאות, אבל הדוגמאות והצבעים נראים ממש כמו באתר.
שירות הלקוחות היה מעולה: הזנתי כתובת למשלוח שגויה וביקשתי לתקן, אלא שהמערכת שלהם בטעות שלחה לכתובת הראשונה. שלחו לי חבילה נוספת בלי שום בעיות תוך כדי מיליון התנצלויות ולקיחת אחריות על הבאג במערכת שלהם. המענה למיילים היה זריז ומאוד אדיב.
הבנתי מבנות פה בפורום שכבר הכירו את האתר שגם הן שומרות לו (ולבעלת האתר במיוחד) פינה חמה בלב. אין לי ספק שאזמין משם שוב!

youngG

New member
www.beautybay.com

מניחה שכולן מכירות את האתר אבל על כל מקרה שלא יהיה הוספתי לשרשור.
היתרון הגדול שלו הוא: משלוח חינם!!! YAY!
אפשר למצוא בו את OPI, CHAINA GLAZE, ESSIE, ORLY ועוד רבים וטובים.

youngG

New member
עכשיו שמתי לב שכשנכנסים לכל מוצר בנפרד

רואים שהם לא שולחים מחוץ ל-UK. מצטערת, אבל למחוק את ההודעה מהשרשור..

yaelsn

New member
כנראה בגלל התקנות המעצבנות של הדואר באנגליה

פתאום הם החליטו שמפסייקם לשלוח לק בצורה אווירית

והדואר בארה"ב התייקר משמעותית. ממש מבאס....

youngG

New member
באופן כללי שמתי לב לשינויים מרגיזים

למשל פיליוניק (שלאחרונה אני נתקלת המון בפרסומות שלהם בעברית באתרים ישראליים) לא שולחים אף מותג חוץ ממייבילין וזה לא היה תמיד ככה....

trilliane

Well-known member
מנהל
בהחלט...
מזל שהספקתי להזמין ממנו בנובמבר

trilliane

Well-known member
מנהל
בבקשה תכתבו את הקישור בתוכן ההודעה,

אפשר בכותרת את שם האתר ובתוכן ההודעה את הקישור, כי בכותרת הוא לא נהיה לחיץ וגם די קשה להעתיק אותו אז זה סתם מסרבל.

Cherry Culture

http://www.cherryculture.com/index.php
אחלה אתר -
יש בו הרבה חברות:
milani, nyx, la girl, la colors, china glaze ותכלס נראה לי שעוד ואני פחות זוכרת

העלות של המשלוח מתחילה לדעתי מאיזה 7$, אבל ככל שמזמינים יותר - המשלוח עולה בצורה מתונה יותר, וגם כל כמה זמן הם עושים איזה 20% הנחה על כל האתר, או רק על חלק מהפירמות.
יש להם גם מוצרי איפור, שזה גם נחמד.
בפעמים שהזמנתי המשלוח הגיע לרוב תוך שבועיים, בפעם האחרונה תוך בערך חודש.

Buy In Coins

http://www.buyincoins.com/
אתר בעיקר למוצרים נלווים - דסקיות וכאלה.
הזמנתי משם פעם אחת דסקית, יצאה מוצלחת, וגם שמעתי מבנות אחרות שהן מרוצות מהדסקיות שלהם.
לפני יום או שניים קראתי שהמכחולים שלהם לא משהו.
המשלוח חינם, הגעה תוך איזה חודש ככה, יש להם מידי פעם קופון של נדמה לי 5% וגם בגדול כדאי לחפש בגוגל על קופונים שם לפני שמזמינים.
שירות לקוחות לא רע מהמעט שהתנסיתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אתר הונג-קונגי, מוכר גם באיביי, אגב.

סולקים רק דרך פייפל אז בזכותם יש לי חשבון
(מי שאינו בעל חשבון פייפל יכול לשלם כאורח ואז על הדרך הם כבר מציעים לשמור את הפרטים וכך נולד לי חשבון פייפל בלי שתכננתי... והשאר היסטוריה, שלא לומר היסטריה...
).

הזמנתי מהם גם מוצרים שאינם לקים, אין לי תלונות. המשלוח לא מהיר במיוחד (יחסית להונג קונג) – שלושה שבועות פחות או יותר. אבל הם זולים יותר מ-Born pretty (לפחות בדסקיות) ואין לי תלונות על האיכות (לעומת הדסקית הראשונה שקיבלתי מ-BP והייתה פגומה, ואני יודעת שאני לא היחידה שזה קרה לה).

yaelsn

New member
גם מהם הזמנתי כמה שטויות השבוע

האמת שאני כבר לא זוכרת מה הזמנתי

חותמות ועוד כמה דברים

ChaoticShelly

New member
Tmart

אתר עם מגוון נחמד וזול של קישוטים לציפורניים - אבנים, פימו וכו'. עשיתי הזמנה לפני כמה ימים והיא אמורה להגיע בקרוב.

משלוח חינם.

http://www.tmart.com/

yaelsn

New member
הזמנתי מהם השבוע כמה שטויות

וקיבלתי מייל שהמשלוח יצא כבר באותו יום:)

למעלה