ממשיכים להתענג

עונג שבת (ולכל ימות השבוע)

את הבובנאי - רב אומן, ברנד אוגרודינק (תיאטרון פיגורה) הזדמן לי ולחלקכם להכיר כשצפינו במופע שלו למבוגרים: מטאפורה ,שהוצג גם בגירסה מיוחדת לילדים,
כשהגיע לפני שנתיים הישר מאיסלנד כדי להתארח בפסטיבל הבינלאומי להצגות וסרטי בובות במרכז בחולון.
למרות הזמן הרב שעבר מאז, עד היום המופע הנפלא שלו, יכולותיו המקצועיות והאיש המדהים שהוא בפני עצמו, חקוקים עמוק בזיכרוני!!!

עכשיו ברנד מעלה בשילוב התזמורת הסימפונית של איסלנד את ההצגה: " פטר והזאב "
כל מילה שאומר תהיה מיותרת, לכן פשוט תצפו בקטע המצורף ותבינו לבד על מה אני מדבר...

אילן - יש לי רעיון עבורך, כולנו מתגעגעים מאוד לברנד וע"פ הסרטון אין לי ספק שרבים ירצו לראות את ההצגה!
נכון שאתה לא יכול להביא איתו את כל התזמורת הזו אבל יש לנו בארץ לא מעט תזמורות סימפוניות שיעמדו במשימה בכבוד,
אז כל מה שנותר לך הוא לחבר ביניהם והרי לך יופי של אירוע לאחד הפסטיבלים הקרובים או אולי אפילו להפקה מיוחדת ללא קשר.
*אני מבקש שתזכור של מי היה הרעיון ובמידה ויצא לפועל תשלח לי הזמנה זוגית במקום טוב באמצע

ואם זה יזכה להצלחה ממש גדולה גם אחוזים מההכנסות יתקבלו בברכה

מחר בשרשור זה עונג נוסף - ביקור בתיאטרון בובות מארץ אחרת,
אז יש למה לחכות...
עד אז שבת שלום לכולם

נכון, גם אני הייתי במבוגרים

היה מדהים.
לצערי - לא יכולה לראות את הודיאו המצורף....מקווה שמחר יסדרו לי את המחשב

שבת שלום לכולם.

היידה בולגרוס

הפעם אנחנו עם הצד הבולגרי שלי

תיאטרון הבובות של סופיה - בולגריה

לתיאטרון רפרטואר גדול ורחב של הצגות ובכל הפקה הם משתמשים בסוגים שונים של בובות והפעלה,
בובות כפפה, בובות מקל, בובות שולחן, מריונטות, בובות גוף ועוד...
ליקטתי עבורכם מקבץ של תמונות שיועלו בשרשור זה - מקווה שתאהבו

אז בלי הרבה מילים נעבור להצגה הראשונה

ТОПЛАТА РЪКАВИЧКА - Warm gloves

כפי שתיראו בהמשך, שמה של כל הצגה יופיע בשפת המקור, בתרגום לאנגלית ובניסיונות שלי גם לעברית.
מתחילים עם הצגה קטנה ופשוטה שהרעיון המרכזי שלי כפי שאתם מבינים, הן כפפות ומכאן גם שמה:
" כפפות חמות "

ХЕНЗЕЛ И ГРЕТЕЛ - Hansel and Gretel

" הנזל וגרטל " \ " עמי ותמי "
* ישנן הצגות שהיה חבל לי לדחוס את כל התמונות לדף אחד וכדי שתוכלו לראות טוב יותר, חילקתי אותן ל 2-3 תמונות בהודעות נפרדות

הבטחתי טיול שווה...

וכשאני מבטיח, אני תמיד מקיים

שמח שאהבת

אגב, ידעתי שתדלקי על הכפפות...כשראיתי את זה ישר חשבתי עליך ועל ורד.
לילה טוב וחלומות נעימים.
כשתחזרי מחר יחכו לך כאן עוד הרבה כאלה.

ОГНИВОТО - Flint and steel

" כלי צור ופלדה "

או
" צור ופלדה "

עם ההצגה הבאה קצת הסתבכתי...ולא רק בשם!
כשראיתי את התמונות של הדמות הראשית הייתי משוכנע שמדובר בסיפור: "חייל הבדיל הקטן" אבל אחרי שתרגמתי את העלילה מסתבר שלמרות שגם את הסיפור עליו מבוססת ההצגה כתב הנס כריסטיאן אנדרסן שכתב את חייל הבדיל, לא מדובר באותו הסיפור!
גם את השם היה קשה לתרגם אבל כך או כך, זה לא ממש משנה,
העיקר פה הן הבובות!
*שימו לב שבהפקה זו המבוצעת ע"י מריונטות, משתתפות גם בובות המופעלות ע"י מקלות עליונים ולא ע"י חוטים.

ЗА ГРАХОВОТО ЗЪРНО И ЕДНА ПРИНЦЕСА

ON and the Pea PRINCESS
הסיפור המוכר אצלנו בשמות:
" הנסיכה על העדשה " \ "הנסיכה והעדשה" \ "הנסיכה והאפון"

БОРИЗМЕЙКО - BORIZMEYKO

אין לי מושג איך קוראים להצגה הזו

ניסיתי לברר עם אמא ודוד שלי שמדברים בולגרית שוטפת ולפחות ע"פ השם, הם לא ידעו לענות לי.
מבטיח לכם שבהזדמנות הקרובה שאפגוש את סבתא שלי אתן לה לקרוא את עלילת המחזה והיא בטח תדע לתת לנו קצת יותר פרטים!

בתמונת ההצגה: "צור ופלדה" נפלה טעות

אמרתי לכם שההצגה הזו גרמה לי צרות!!!
התמונה הנכונה
על ההצגה בתמונה שהופיעה בטעות תמצאו פרטים בהודעה מעל

עמכם ועם השעה סליחה

למעלה