מציגה את עצמי לראשונה+שאלת היכרויות רומנטיות

מציגה את עצמי לראשונה+שאלת היכרויות רומנטיות

שלום לכם!
אני בת 33, מאזור המרכז, מבנה גוף רזה, סטרייטית א-מינית (אני לא סולדת ממין, אבל אין לי שום צורך בו). אני טיפוס מאוד מאוד רומנטי, כולי רגש ונתינה וככה אני אוהבת לאהוב. כן זקוקה למגע פיזי בצורת כרבול מול סרט בבית/ נשיקות מכל הסוגים (מומחית בנשיקות בנקודות הנעימות על העורף!)/ להחזיק יד ביד וכ"ו... הצטרפתי אליכם בעיקר למטרת היכרות רומנטית לקשר ארוך ומשמעותי, אבל כמובן שלעולם לא אתנגד להכיר אנשים טובים על הדרך! אשמח לשמוע ממי שהרגיש חיבור לדבריי ולחלוק יותר.

שאלה: הצצתי בלוח ההיכרויות וראיתי כמה אנשים שהייתי רוצה להכיר אבל אין מייל ולחיצה על השם לא מובילה לפרטים.
איך אני יכולה ליצור עימם קשר?

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה

נתחיל מהסוף: האנשים שנמצאים בלוח ההיכרויות בתקופה האחרונה כתבו מייל בגוף ההודעה או שלחיצה על השם שלהם מובילה למייל. אם לא יצא לך, אולי היתה תקלה כלשהי בלוח, קורה לפעמים. חכי יום ותראי אם זה ממשיך. אם כן, כתבי לי ואטפל בעניין.

ולעצם העניין. אנחנו שמחים שאת כאן וששיתפת אותנו במחשבות וברצונות שלך. יש כאן א-מיניים/ות רבים שמרגישים כמוך, כלומר א-מיניים רומנטיים שמחפשים קשר או זוגיות א-מינית על בסיס רומנטי (גם אני כזה, למשל) ויודעים שזה מה שהם/ן רוצים.
אם את רוצה להכיר אנשים טובים על הדרך, כמו שכתבת, אז זה המקום הנכון כי יש כאן א.נשים נפלאים שאפשר לדבר איתם ולהעזר בהם.
בגדול, כאן בפורום אנחנו מנהלים דיונים לעיתים ותומכים כשצריך ומלווים את כל מי שמחפש משהו בספקטרום הא-מיני וסביבתו.
מעבר לכך, אחת לכמה זמן אנחנו מקיימים מפגשי פורום הנערכים באווירה נעימה, מכירים ומדברים פנים מול פנים כך שאפשר ליצור ולחזק קשרים אם רוצים.

תוכלי לשאול, להתלבט, להתייעץ, לקרוא וכל מה שעולה אצלך בנושא, אנחנו כאן ומוכנים לעזור, בהצלחה

למעלה