נוהל חדש בהקשר לכבודת יד ב RYANAIR

RYANAIR

New member
נוהל חדש בהקשר לכבודת יד ב RYANAIR

מ 1.11.2017 נוסע לא יוכל לעלות איתו תיק טרולי למטוס ללא עלות. יצטרך לשלם 5 יורו לכיוון ואז תהיה אפשרות לעלות תיק טרולי ככבודת יד ובנוסף תיק גב קטן, מי שלא ישלם 5 יורו יוכל לעלות עם תיק גב קטן בלבד.

בנוסף האפשרות מוסיפה priority boarding ומבטיחה מקום בתאי המטען שמעל הראש עבור הטרולי

feedingsys

New member
האם השינוי הוא גם עבור מי שקנה מראש בתנאים אחרים???

זה חוקי?

orenhz

Member
איפה זה כתוב? באתר מופיע שניתן לקחת תיק בגודל 55*40*20

ומה באמת לגבי מי שכבר קנה כרטיס מזמן?

RYANAIR

New member
מי שרכש כרטיס יצטרך לטוס לפי הנוהל החדש

אכן בכרטיס עדיין מופיע הנוהל הישן. אבל לפי מה שבדקתי כל מי שרכש לפני כן גם יטוס לפי הנוהל החדש. שזה סותר אחד את השני. ניתן לברר מולם ישירות

New bookings/General Queries + 44 871 246 0002 - English speaking. Calls cost £0.13 per minute plus international calling rates and network extras and your phone company's access charge. Our lines are open:
Mon - Fri, 7:00 - 19:00 CET
Sat, 10:00 - 19:00 CET
Sun, 11:00 - 19:00 CET

orenhz

Member
גם לפי מה שאני ראיתי עכשיו זה יחול על כל הכרטיסים, גם אלה

שנרכשו לפני.
רק לא הבנתי מה גודל התיק שאפשר להעלות עכשיו ללא תוספת תשלום.

orenhz

Member
זו התגובה שענו לי:

You can still take 2 pieces of baggage however your 10 kg cabin bag will be tagged at the boarding gate and placed in the hold at no additional charge. You will be able to take your smaller bag into the cabin (35 cm x 20 cm x 20 cm)
&nbsp
כלומר, לפי מה שאני מבין, בכל מקרה אין צורך להוסיף כסף כדי לקחת את התיק בגודל 55*40*20

RYANAIR

New member
אכן

אבל ה-5 יורו מבטיח שהטרולי יעלה ילה איתך לסלון המטוס,
מה שכן בטיסות מאירופה לישראל הטרולי שיורד בבוארדינג לא תמיד עולה, ונשלח בטיסה הבאה.

orenhz

Member
אז אני מבין שמומלץ בחזור לארץ לשלם את ה6 יורו האלה...

למעלה