סקר קניות - סתם כי בא לי

shmickey

New member
סקר קניות - סתם כי בא לי

משיטוט קל בארכיון מצאתי סקר שהעלתה לפה פעם מזמן גברת Aניסה והתחשק לי להעלות אותו שוב:

האם יש לך תקציב חודשי קבוע לשופינג?

האם הקניות מתוכננות לפי צורך (צריכה שמלה לאירוע או חולצה לראיון עבודה), או שהקשר בין החשק לבין מה שיש בארון הוא מקרי בהחלט?

מה יותר? אונליין או בחנות?

מהי תדירות הקניות שלכן (יומיומי, שבועי, חודשי)?

באופן עקרוני אתן נוהגות לפוצץ את כל הסכום על פריט טיימלס אחד או עוקבות אחרי הטרנדים המשתנים?

לבד או עם חברה/בנזוג?

ומוסיפה עוד שתי שאלות משלי:

מסוגלות להסתובב שעות ארוכות? או חנות שתיים והסבלנות פוקעת?

מהו הפריט הכי מוצלח שקניתן בזמן האחרון?
(תמונה תתקבל בברכה)

Rosie52

New member
איזה כיף סקר
מהבוקר אני בישיבות הכי מייגעות ומשעממות

הצלת אותי עם הסקר, עוד שנייה אני מתה משעמום ועל פי התוכנית אני לא יוצאת מכאן עד 21:30

לא אין תקציב חודשי קבוע.

האם הקניות מתוכננות לפי צורך (צריכה שמלה לאירוע או חולצה לראיון עבודה), או שהקשר בין החשק לבין מה שיש בארון הוא מקרי בהחלט?
קונה (בשביל עצמי) בעיקר לפי חשק ובכדי להתפנק ובשביל הילדים על פי הצורך והחשק שלהם (החשקים שלהם אולטרה יקרים)

בחנות

משתנה ובטח לא יכולה לומר שיש פאטרן בזמני הקניות שאני עושה

באופן עקרוני אתן נוהגות לפוצץ את כל הסכום על פריט טיימלס אחד או עוקבות אחרי הטרנדים המשתנים?
מאחר ואני לא קונה לפי תקציב כלשהוא אלא כשצריכה או כשמתחשק לי להתפנק ובדר"כ יש לולה שתמיד יודעת מה נכון לי אז אין לי תשובה חד משמעית לשאלת הסקר הזאת

לבד או עם חברה/בנזוג?
לעצמי בדר"כ עם לולה ובשביל הילדים בדר"כ לבד או שמישהוא מהם מצטרף אליי

רק קראי לי לבוא ולהסתובב בחנויות ומבחינתי עד שנופלת מהרגליים

(תמונה תתקבל בברכה)
שני זוגות נייקי שקניתי בנסיעה האחרונה לדרום אמריקה - צילמתי רק זוג אחד בטלפון ומחר אני מתכננת לחדש את הזוג השני אז אעלה תמונות מחר

רוזי

shmickey

New member
האמת שגם אני נרקבת פה..

דוקא לא חסרה לי עבודה, אבל חסר לי המוג'ו..
שמחה שעזרתי לעורר אותך

כשיהיה לי קצת כסף- סוחבת אותך לסיבוב שופינג

Rosie52

New member
Any טיים

הבטחתי תמונות של הנעליים שקניתי.
הצילומים לא יצאו משהו אבל זה מה שיש.

רוזי

shmickey

New member
מדליקות לגמרי!

מתה על הסריגה הזו, כמעט קניתי לא מזמן כאלה בעצמי ואז נזכרתי שאני פדלעה ולא עושה ספורט

עונה

לא
פעם זה היה האפשרות הראשונה (ואז יצא שהייתי מוציאה הרבה על פריטים במחיר מלא בגלל הלחץ של הזמן) אחרי זה היה אפשרות שניה (פשוט קניתי המוווון בסיילים כדי "שיהיה"), עכשיו נראה לי שזה משהו בין לבין...
נראה לי חצי חצי
חודשי
באופן עקרוני מנסה לא לפוצץ :) אם זה משהו טרנדי אעדיף לקנות ממש בזול כי אחרי עונה-שתיים זה כבר נמאס והופך למיותר בארון. אם זה משהו קלאסי שישמש אותי הרבה אשקיע יותר. (לא אוציא 500 ש"ח על פריט, כן? אבל 200 כן).
לבד או עם חברה/בנזוג?
חופשי זה לגמרי לבד :) בנחת, בקצב שלי, בלי לחץ. אם לאחר הקנייה אני עוד מתלבטת, מבקשת חוו"ד נוספת מחברה טובה (מקסימום מחזירה)

תלוי - אם יצאתי במטרה מוצהרת לחפש בגדים, כלומר גם באתי במוד המתאים, זה יכול לקחת כמה שעות. אם זה רק על הדרך עם סידורים אחרים, אז מקסימום אציץ בחנות-שתיים ורוב הסיכויים שלא אקנה באותה הזדמנות (כי בדר"כ בסידורים שונים יוצא שהידיים שלי תפוסות עם דברים/שקיות ואני שונאת להיסחב עם הרבה...)
קניתי מזמן אבל לא השתמשתי עד השנה משום מה - סניקרס בצבע ג'ינס.

ענבל מ

New member
מצטרפת

האם יש לך תקציב חודשי קבוע לשופינג? לא (אולי לצערי)
&nbsp
האם הקניות מתוכננות לפי צורך (צריכה שמלה לאירוע או חולצה לראיון עבודה), או שהקשר בין החשק לבין מה שיש בארון הוא מקרי בהחלט? משתדלת שתהיה לי בראש רשימה של דברים שאני צריכה, ומשתדלת להפריד בינה לבין רשימת הדברים שאני רוצה אבל יש לי הרבה מהם...
&nbsp
מה יותר? אונליין או בחנות? אונליין
&nbsp
מהי תדירות הקניות שלכן (יומיומי, שבועי, חודשי)? משתנה. יש תקופות של הרבה הזמנות (למשל בסיילים) ויש תקופות של שום-כלום
&nbsp
באופן עקרוני אתן נוהגות לפוצץ את כל הסכום על פריט טיימלס אחד או עוקבות אחרי הטרנדים המשתנים? אין לי תקציב, אבל אני בהחלט מעדיפה לקנות משהו אחד יקר, משתדלת לקנות בייסיקס ופריטים על זמניים. לא חושבת שיש לי משהו טרנדי בארון.
&nbsp
לבד או עם חברה/בנזוג? בעיקרון לבד. אבל אני כבר לא מוצאת את עצמי מסתובבת כי מהר מאד נגמרת לי הסבלנות, אוהבת למדוד בבית, מול המראה שלי, יותר מפעם אחת... לראות איך הפריט משתלב עם שאר הפריטים שכבר יש לי. חנויות פיזיות כבר לא מצליחות להשוות תנאים עם אונליין.
מסוגלות להסתובב שעות ארוכות? או חנות שתיים והסבלנות פוקעת? הנה עניתי. בעבר הייתי יוצאת להסתובבויות יזומות. היום גם כשיש לי זמן על הדרך, מעדיפה לוותר.
&nbsp
מהו הפריט הכי מוצלח שקניתן בזמן האחרון? (תמונה תתקבל בברכה) סוודר צמר אפור של גוסטה
https://www.etsy.com/listing/257954240/sale-30-off-grey-chunky-wool-sweater?ref=shop_home_active_22
(והאמת היא שכל דבר שקניתי משם התברר כיפה, פונקציונלי וגורף מחמאות)

Rosie52

New member
הסוודר בהחלט נראה מוצלח ומפנק מאוד

ראיתי גם שהוא מגיע במבצע 1+1 אז קנית שניים?

רוזי

ענבל מ

New member
לא, קניתי בתחילת העונה :)

כבר הספקתי ללבוש כמה פעמים, הוא באמת היה מפנק.
ה- 1+1 התחיל רק היום

shmickey

New member
אז אני גם עונה לעצמי

לא. משתדלת תמיד לשמור על איזון ותמיד נמצאת עם יד על הדופק - יש חודשים בהם אני מתפרעת ויש חודשים בהם אני לא קונה כלום.
&nbsp
לא קונה לאירועים (אלא אם כן מדובר במשהו יוצא דופן). משתדלת לתחזק ארון שנמצא בשימוש קבוע. מושפעת מאוד מחשקים אבל בזמן האחרון למדתי לתעל אותם לכיוונים של צרכים אמיתיים

&nbsp
חצי חצי
&nbsp
החודש השתגעתי וקניתי המון! אבל בשלושה חודשים שלפני כמעט ולא קניתי כלום.
ככה שקשה לי לכמת את התדירות.
&nbsp
לא אוהבת להוציא סכומים גדולים על פריט. מכיוון שהטעם שלי משתנה כל הזמן בהתאם לדברים שאני רואה סביבי אני קונה במחירים זולים ובמבצעים כדי שתהיה לי האפשרות לגוון בתדירות גבוהה. עם זאת, לאחרונה הבנתי שיש פריטים בודדים ששווה להשקיע בהם קצת יותר, כמו למשל מעיל טוב.
&nbsp
לבד או עם חברה/בנזוג?
לבד הכי טוב. אבל גם עם חברה/בנזוג אני נהנית

&nbsp
&nbsp
מסתובבת עד שנופלת מהרגליים.
&nbsp
סוודרים.
בחורף הזה סופסוף מצאתי בגדים שאני אוהבת!!
אני מאוד אוהבת את עונת החורף אבל מעולם לא הצלחתי למצוא בגדים שמצאו חן בעיני ולכן כל השנים לבשתי בעיקר את מלתחת הקיץ שלי בתוספת של עליוניות וג'קטים.
העונה סופסוף מצאתי המון סוודרים שאני אוהבת ולכן גם התפרעתי יחסית

La Milagrosa

New member
תשובותיי

לא. אני מאד מחושבת וקונה רק מה שממש מפיל אותי לריצפה, לעולם לא בתשלומים (אין לי בכלל כרטיס אשראי, אני נגד זה) ולעולם לא קונה מה שאני יודעת שהוא מעל לתקציב הריאלי שלי.

גם וגם.

רק חנויות, הפעם היחידה שקניתי אונליין (ממנגו) היתה נפילה.

פעם בשבוע אולי קונה משהו (כולל תחתונים, גרביים והלבשה תחתונה). אולי 100 יורו לחודש, בממוצע. לא יותר לדעתי.

אין כזה דבר אצלי לפוצץ סכומי עתק. לא קונה זבל, לא מתקרבת ל.PRIMARK או H&M אבל אני לא אוציא יותר מ- 150-200 יורו על פריט.

לבד או עם חברה/בנזוג?
רק לבד

התיקים הקטנים שלי. את הכסוף כבר העליתי, הנה הג'ירפה ביחד עם ארנק הנמר שגם הוא די חדש.

iritki

New member
משתתפת

&nbsp
האם יש לך תקציב חודשי קבוע לשופינג? לא
&nbsp
&nbsp
גם וגם
&nbsp
מה יותר? אונליין או בחנות? בחנות
&nbsp
מהי תדירות הקניות שלכן (יומיומי, שבועי, חודשי)? לא קבוע
&nbsp
באופן עקרוני אתן נוהגות לפוצץ את כל הסכום על פריט טיימלס אחד או עוקבות אחרי הטרנדים המשתנים? לקנות בזול
&nbsp
לבד או עם חברה/בנזוג?
גם וגם
&nbsp
מסוגלות להסתובב שעות ארוכות? או חנות שתיים והסבלנות פוקעת? משתנה
&nbsp
מהו הפריט הכי מוצלח שקניתן בזמן האחרון? קניתי נעליים, לא יודעת עם הכי מוצלח אבל הכי חדש
(תמונה תתקבל בברכה)

Happy Goth

New member
שופינג

אין תקציב
אם יש אירוע אשתדל למחזר משהו קיים, או להשאיל מהמשפחה. לרוב מותחת את הצורך שלי ממש לקצה....למשל אני מרגישה שחסרות לי נעליים שטוחות. אחכה עם הרכישה חצי שנה אולי.

קונה בחנות, וכפי שידוע לכם, רק לאחרונה רכשתי אונליין לראשונה בחיי. בגולף קידס

תדירות הקניות די נמוכה, אבל אני נכנסת לתמנון כמעט כל שבוע.
אין מצב שאקנה פריט מאד מאד יקר, אוהבת לקנות בזול טרנדים.
הכי קל לי לעשות שופינג לבד
אין לי סבלנות בכלל. פעם היה לי ובשנים האחרונות פשוט אין לי סבלנות לא למדידות, לא למוכרים ולא לחיפושים. אני מסוגלת ללכת לקניון ולהיכנס רק ל- H&M וישר ללכת לסטנדים של המבצעים ובכלל לא להסתכל על שאר החנות.
אני חושבת שהחצאית פסים כחול לבן מ H&M שקניתי בחופשת הלידה. היא הולכת עם הרבה, רב עונתית ועושה לי תחושה טובה

iritki

New member
גם אני תמיד מחכה גם עם ה"צרכים" שלי עד כמה שאפשר

נעליים בזול אני קונה בדרך כלל בSCOOP במבצעי סוף עונה.
והמלצה על קניות אינטרנט שימושיות שעשתי לאחרונה זה הלבשה תחתונה באתר של דלתא.
נרשמים לניוזלטר ןמקבלים אוטומטית 50 ש"ח הנחה. משלוח חינם מעל סכום מסוים (שעברתי אותו כי עשיתי קנייה מאוד מרוכזת לי ולבן הזוג) המבצעים שונים מאשר בחנויות אבל משתלמים (10 זוגות תחתונים בגזרות וצבעים שונים ב50 ש"ח. מודה שחששתי שיהיה ממש לא הסגנון שלי אבל קיבלתי כמה הדפסים חמודים + כל גווני הורוד שקיימים)

למעלה