פורטנייט מקבל קרוס פליי בps4

פורטנייט מקבל קרוס פליי בps4

התחילה הבטא של הקרוס פלי והיא תאפשר לשחק עם האקסבוקס וואן הנינטנדו סוויץ האנדראויד האייפון והמק

לפי סוני זו רק ההתחלה ויהיו עוד משחקים ספציפים שיצטרפו לזה
(ניחוש שלי? רוקט ליג פיפא דרגון בול טקן)

כל הכבוד סוני לא הייתם חייבים ובכל זאת עשיתם מה שצריך אני לא מאמין שמייק היו עושים את זה אם היו שולטי השוק.

סקוור: dq11 יצטרך למכור טוב בשביל שdq12 יגיע למערב

כרגיל סקוור לא יכולים להוציא משחק בלי להתחיל לאיים. בנתיים dq11 הצליח כבר להגיע ל200k על המחשב מאז השרשור הקודם.

לפי אנליסטים עצם זה שסקוור אומרים את זה זה מרמז שהמשחק מכר מתחת לציפיות שלהם.

אבל קשה לדעת אם יש לנו כאן מקרה של היטמן וטומב ריידר שמכרו מליונים ועדיין היו תלונות או שהמשחק אפילו לא עשה חצי מליון במערב.

לפי איינסידרים הסיבה היחידה שגרסת הפס4 קיימת היא שיוגי הורי (היוצר) פשוט

דרש שהמשחק יהיה קודם כל משחק AAA (וכן יש לו את הסמכות לקבוע את זה)

אבל אם המשחק לא יגיע אפילו למליון אני לא אתפלא אם זו הפעם האחרונה שנראה משחק dq מקבל תקציב כזה.

קשה להגיד איפה הם טעו.. אולי ספיידרמן הזיק אולי אם המשחק היה מצליח להגיע לסוויץ השנה הקהל המורעב של נינטנדו היה מתנפל עליו והוא היה הופך לבסט סלר על הקונסולה..

או שפשוט הם היו צריכים לעשות משהו דרסטי כמו לאפשר בחירה בין מערכת קרב אקשנית לבין מערכת קרב בתורות.

אבל כנראה אם הם רוצים להגיע למיינסטרים הם חייבים להציע באטן מאש למי שרוצה את זה וזה גם יתן אחלה ערך חוזר למשחק.

evilplate

New member
בטוח שגרסת סוויץ׳ בהשקה היתה עוזרת

הקהל של נינטנדו מאוד הארדקורי ומאוד מורעב, כל משחק חצי סביר על הקונסולה נמכר מעולה שם, הרבה יותר קל גם לבלוט שם מן הסתם כי המבחר הרבה יוצר קטן.
&nbsp
אני מקווה בשבילך שאלו סתם איומים קלאסיים של סקוור כמו שעשתה בזמנו עם טומב ריידר הראשון למרות שמכר מליונים (וכמו שראינו, מספיק טוב כדי שיצאו 2 המשכים שמכרו הרבה פחות טוב) ושלא באמת מדובר בפלופ שישנה את הגיימפליי שאתה אוהב, רק שלא יהפכו לך אותו לקז׳ואלי.

לצערי אני מאמין להם. טומב ריידר היה הסיבה

הראשית שהם קנו את איידוס (זה מה שנאמר בשיחה עם בעלי המניות)

אבל היטמן ודאוס אקס וthief נזרקו די מהר וסקוור הוכיחו שאם אי אפשר להפוך אותן למיינסטרים הן בחוץ. לארה היא

מיינסטרים as we can get אפילו טומב ריידר האחרןן עומד בכבוד עם ספיידרמן באנגליה ויפן.

אני פחות דואג מזה שדרגון קווסט יהפוך לקאזואלי אני יותר דואג כאמור שהם לא יטרחו יותר להביא אותם ו/או לתת תקציבים של AAA בעיקרון יוג'י הורי יכול להכריח אותם שוב שdq12 יהיה עתור תקציב וקשה לי להאמין שהם ירצו להסתכסך איתו אחרי שותפות של 32 שנים

אבל מתישהו אפילו הוא עם כל ההעדפה שלו לקונסולות ביתיות+ זה שהוא כבר די מבוגר הוא יכול להשתכנע שעדיף לשים תסדרה על הניידות וזהו.

נקווה לטוב או שמקסימום נינטנדו יביאו את 12 כאקסקלוסיבי הרע במיעוטו.

אגב סתם הערה בגלל שהמלחין הומופוב

אני חייב לציין שבניגוד לזה שהמלחין הומופוב מסריח אני לא זוכר מתי ראיתי משחק עם גישה כזו חיובית להומואים
(אחת הדמויות היא כזו והוא ממש מגניב)

evilplate

New member
בקיצור תהנה מ DQ11 כמה שיותר

כי עם סקוור אי אפשר לדעת מה יקרה עם הבאים ואיך הם יראו, אבל נשמע שאתה די כבר מוכן לכל תסריט בכל מקרה וסוג של השלמת עם זה :)

אני הולך למשוך עם DQ11 כמה חודשים טובים בהחלט :)

חיכיתי 9 שנים וDQ12 יגיע במקרה הטוב ב2022 ובמקרה הרע ב2026 ככה שלא משנה איזו גרפיקה תהיה לו יש פה המון זמן לחכות וצריך להעריך כל רגע עם DQ11 0:)

אני לחלוטין מאמין ביוגי' הורי שגם אם לDQ12 יהיה גרפיקת 8bit על הפס5 הוא יאכל בלי מלח את הדור הבא מבחינת איכות/DQ9 לא ראה ממטר שום משחק בעיני מבחינת איכות בדור הקודם עם גרפיקת נינטנדו64, אבל תמיד השאיפה והחלום זה לגרפיקה מדהימה :)

מישהו 2

New member
המפתחים של פורטנייט עשו את הבלתי יאמן

המשחק עם ה- Player base הכי מפלצתי אי פעם וכולם משחקים עם כולם.
בדיוק קניתי מיקורגל חדש. היום מיקרוגלים מריצים אנדוראיד , אני הולך לשחק עם המקרר של השכן

אני חושב שסוני יודעים שהמשחק הזה הוא fad

הוא תופעה שתחלוף אני נותן למשחק 3 ומשהו שנים עד שהוא ננטש לכבוד הלהיט התורן הבא ושם סוני יוכלו להגביל את המולטי שוב...לא לחינם הם שומרים את זה לכמות מוגבלת של משחקים. אין להם פשוט עניין לתת למייק נקודות בחינם לקראת חשיפת הps5 ב2020

לרמדי יש הכרזה למחר.

בטח תאריך יציאה לקונטרול 2 וגיימפלי נורמלי.אבל אתם יודעים הם תמיד יכולים לחשוף עוד משהו :)

evilplate

New member
יהיה מפתיע אם זה עוד משחק

אני לא זוכר מתי אי פעם הם עבדו על משחק נוסף במקביל, הם חברה קטנה יחסית שמתמקדת תמיד במשחק גדול אחד ואת האמת, אני אוהב את זה ככה, זה בטח עדיף מהאלטרנטיבה של יוביסופט שמוציאה לך כמו בית חרושת בינוניות גנרית על בסיס תלת שנתית.
&nbsp
לא שמעתי על איזו התרחבות שהם עברו, אבל ברור שאני גם לא אתנגד לזה שהם גדלו לרמה של שני צוותים איכותיים שיכולים לעבוד על 2 משחקים גדולים במקביל, אם זה לא בא על חשבון האיכות של הצוות הקיים אז זה אחלה.
&nbsp
בכל אופן כנראה זה באמת גיימפליי לקונטרול פלוס תאריך יציאה אבל לפי הניסוח והטיזריות יש מצב להפתעה מחר, בתקווה שהיא יוצאת גם לפס4 :)

כן אבל קונטרול בעצמו משחק קטן

שממחזר גרפיקה ועבודה מקוונטואם ברייק ככה שזה לא כאילו הם באותו מצב של מקס פיין אלן וקוונטום. בשלוש המשחקים האלה הם יצרו מנועים מיוחדים לכל אחד מה3 משחקים האלה.

זה מה שלקח המון זמן בפיתוח שלהם.
מקס פיין 2 הוא המשחק היחיד שלהם ביחד עם קונוטרול שלא קיבל מנוע משלו.

כאילו אני די משוכנע שהם יכולים להוציא עוד משחק aa סטייל קונטרול.

השאלה היא אם כלכלית בכלל מתאים להם ש2 משחקים דומים יתפסו לנו את תשומת הלב.

אני מקווה שזה לא משהו שלא מעניין אף אחד כמו מצב מולטיפלייר לקונטרול :) נראה מחר.

evilplate

New member
עוד שעה ומשהו נדע :)

לפי התמונה שפרסמו של תיק גב שבתוכו עותקים של מקס פיין 1 ו 2 ותמונה של קונטרול, ההערכה הכי סבירה בעיניי זה או שהם הולכים לתת כבונוס הזמנה מוקדמת לקונטרול את מקס פיין 1 ו 2 מתנה או שיש פה משחק מילים חמוד על זה שהם החזירו לשליטתם את הזכויות למקס פיין ושהם הולכים לפתח המשך.
&nbsp
אני לא חושב שיכריזו על ip חדש היום, זה לא הגיוני לאור התמונה עם התיק שכבר נאמרה שהיא רמז.

לא נראה לי שהם החזירו לשליטתם את מקס פיין.

בעיקר כי הם מכרו את הIP ל2k מרצונם גם אם הם מתחרטים על זה וחושבים שזו היה הip הכי מוצלח שלהם קשה לי להאמין שהם ילכו רחוק לקנות את הip יש מצב שהם מפתחים בשביל 2k מקס פיין 4 אבל לא נראה לי ש2k ירצו לדבר על זה שרד דד רדפשיין 2 עוד לא יצא אולי בe3 של שנה הבאה אם זה באמת בפיתוח :)

ההימור שלי עדיין על סוג של משחק נוסף/מצב מולטיפלייר לקונטרול. אם כל מה שיש לרמדי להכריז עליו זה משחקי בונוס לפריאורדר מלפני 20 שנה כמעט.. הם מנותקים מהגיימרים :)

evilplate

New member
חחחח הלוואי זה היה משחקי בונוס של מקס פיין לפריאורדר

כי ״ההכרזה״ האמיתית הרבה הרבה יותר מביכה, זו לא הכרזה בכלל, זה משהו שאולי במקרה הטוב שווה איזה ציוץ בטוויטר שלהם. הם ״הכריזו״ שהם יגיעו לקומיקון לדבר על קונטרול.
&nbsp
זה מעניין כמו הכרזה שיש לסם לייק טחורים.
&nbsp
זה מרגיש כמו טרולינג, לא יודע למה הם עשו את כל הבילד אפ בשביל זה אבל הם יצאו מטומטמים והם איבדו לא מעט קרדיט ואמון עם הדבר הזה.

חחח חופשי אחי. הם יכולים לשכוח מקניה בהשקה עכשיו מבחינתי.

הם מנותקים המשחקים שלהם הפסיקו להלהיב ברמת הקונספט ובעידן של נוטי דוג
הם מרגישים כמו הדוד שהיה מגניב פעם וכבר איבד קשר לדור החדש ומנסה בכוח להרגיש רלוונטי ועדכני.

הם יקבלו קניה אחרי כמה חודשים בהורדת מחיר, היום אפילו איסומאניק ראויים לכסף שלי יותר.

evilplate

New member
למה כל הכבוד?

בסכ״ה יישרו קו עם שאר התעשייה, הם לא באמת עושים טובה פה.

מישהו 2

New member
זה פוגע באיזון של המשחק בצורה קשה

אין בעיה עם קרוס פלטפורם, אבל לדעתי הוא צריך להישאר בקבוצות
&nbsp
סוני-אקסבוקס-נינטנדו
מחשב
IOS-ANDROID
&nbsp
מזל שהקרוס פלטפורם הזה הוא לא בברירת מחדל. אחרת הייתי מסכים עם סוני שהם רוצים "לשמור על החוויה"

evilplate

New member
אין אפשרות להפעיל שם פילטרים ולסנן לפי מה שרוצים?

הרי ברור ששחקני הקונסולות יפרקו את הסלולאר ושחקני ה PC יפרקו את כולם.
&nbsp
אבל אל תשכח שהרוב שמבקש את זה פשוט רוצה לשחק עם חברים שלהם שיש להם אקס בוקס, פחות באים מקטע של רצון להגדיל עוד יותר את בסיס השחקנים, הרי על הפס4 יש מליונים של שחקנים למשחק הזה, זה לא שבדיוק יש מחסור או בעיה למצוא מאץ׳ בשנייה וחצי. האפיל המרכזי להבנתי זו האפשרות של לשחק ביחד עם חברים שנמצאים על פלטפורמות שונות.

מישהו 2

New member
נכון

לא ברור לי איך עניין השרתים עובד. במצב רגיל אתה משחק רק נגד שחקני PS4 אחרים.
רק ברגע שאתה מוסיף למשחק חבר שמשחק במחשב זה הופך לשרת מיקס PC-PS4
ומה שמעניין אותי זה איך שתמיד יש מספיק שחקנים לשרת מיקס ושזה מוצא תוך שנייה אנשים כאשר גם במחשב וגם ב-PS4 כולם בברירת מחדל מתחברים לאנשים עם אותה פלטפורמה כמו שלהם
&nbsp

למעלה