פייר אמבלם מקבל ממוצע 87.הקילר אפ הראשון.

פייר אמבלם מקבל ממוצע 87.הקילר אפ הראשון.

(היה ממוצע 88 עד לא מזמן) זה פחות מפייר אמבלם אויקנינג שישב על ממוצע 92 אך אסור לנו לשכוח שאוקינינג הוא משחק שהפך את הסדרה מנישתית למיינסטרים בלי שאף אחד הצליח לראות אותו מגיע.

אובייקטיבית פייר אמבלם החדש הוא משחק טוב יותר גם אם הממוצע שלו נמוך יותר.

הסיפור נחשב מושקע מאוד עם 3 סיעות שונות להצטרף אליהן שמשנות את העלילה מאוד, אקדמיה ענקית מלאה בדמויות וסייד קווסטים.

לפי המבקרים החולשות היחידות של המשחק הן בגרפיקה שלמרות שמדובר בקפיצה ענקית מה3DS והWII והקיוב, עדיין מדובר במשחק די מכוער יחסית ליכולות של הסוויץ.

החולשה השניה העיקרית היא הקושי.ברמת נורמל, המשחק קל מאוד עד כדי כך שהשימוש ברמת הקושי Hard היא די הכרחית.
וגם היא לא קשה מי יודע מה.
(נינטנדו הבטיחו להוציא רמת קושי מטורפת בחינם, עוד כמה חודשים)

חבל שזה ככה, כי מצד אחד בא לי לקנות סוויץ מחר וממש אין לי כוח להתאפק, מצד שני אם אני אתאפק אני גם אוכל לקנות סוויץ עם סוללה יותר טובה וגם אקבל משחק מאתגר יותר.

מבאס, אבל נראה לי שאני לא אתאפק.

קצת מבאס שנינטנדו הולכים על משחקים קלים על הסוויץ מילא, מריו אבל עכשיו גם פייר אמבלם שנשחבת הסדרה הכי קשה שלהם?

מה הם מנסים להשיג בזה? הם כל כך מפחדים להרתיע את הקהל של הסוויץ או מה? הרי מדובר בשחקנים הארדקורים ברובם המוחלט אז זה לא ברור מה הלך המחשבה פה.

אם כי יש מצב שבגלל שזה הולך להיות הפייר אמבלם הראשון בסדרה לרבים הם רוצים לעשות לאנשים חיים קלים.

כך או אחרת נשברתי קונה השבוע או שבוע הבא סופית.

יש מצב שסוני תכריז על משחק מכות משלה בEVO.

הסיבה העיקרית שיש סיכוי כזה הוא שסוני מממנת השנה את EVO והם רמזו שיש להם הכרזה.

כמובן שזה יכול להיות שהם פשוט ממנים את האירוע פלוס עידכון מאסיבי לSF5 שאמור להחזיק את המשחק עד שSF6 יגיע לדור הבא.

אבל זה די משעמם אם על זה כל הרעש, אז בואו רגע נפליג לנו באפשרויות איזה עוד אופציות פחות משעממות יש לנו.

1. יש מצב שסוני ממננת מארוול נגד קפקום חדש שהפעם נראה נורמלי.
2. יש מצב שסוני הולכת לחשוף את טקן X סטרייט פייטר (שימו לב לא המשחק ההפוך מהדור הקודם) לPS4/PS5 בתור קרוס ג'ן
3. יש מצב שנקבל קפקום X סוני שמשלב דמויות של סוני עם דמויות של קפקום.
4. משחק מכות רק עם דמויות של סוני.
5. משחק מכות אקסקלוסיבי לPS4/PS5 קרוס ג'ן של קפקום שהוא לא SF.
6. SF6 קרוס גן.
מכל האפשרויות האלה אני חושב שמשחק של מארוול נגד קפקום, או משחק טקן X סטריט פייטר הם הכי סבירים, אבל אני הכי רוצה את אפשרות 3 או 6.

קרנפול

New member
ראיתי איזכור שמישהו מהיוצרים הנוכחיים של SF הגיב על שמועה

בנוגע למשחק השישי, ודי ביטל את ההתרגשות באמירה שהם עדיין לא עובדים על זה. (או משהו כזה, ראיתי את זה לפני שבוע - אני לא ממש זוכר פרטים מדוייקים).

קרנפול

New member
מצאתי, מעניין שהצלחתי למצוא את זה( מצורף תמונה)

זה רק מראה שכמעט לא עשיתי כלום במחשב מאז.

haim9798

New member
אני חושב שעשו את זה קל יחסית בשביל אנשים כמוני

אתה צריך לזכור שיש הרבה מאוד אנשים שקנו SWITCH ולא קנו קונסולה ניידת של נינטנדו.
אנשים כמוני שמשחקים פעם ראשונה בסדרה צריכים רמת קושי שאפשר לשחק בה ולהיכנס לסדרה בצורה נוחה יחסית.
ברור שזה מה שהם ניסו כי הם אפילו נתנו את האופציה למשחק קזואלי שבו אין מוות סופי של דמויות בעת "מוות" בקרבות.
אתה צריך להבין שיש המון מכניקות משחק במשחק הזה ולאנשים חדשים זה קצת הרבה דברים שצריך לדעת מה עושים בהם.
קניתי את זה בקנייה מוקדמת הצלחתי כבר לשחק בזה 4 שעות , שזה מרשים מבחינת כמות שעות המשחק שיש לי...
&nbsp
בכל מקרה , אני מאוד מחבב את המשחק הזה ונראה לי שהוא שיחוק מטורף.
&nbsp
במקומך , כחובב גדול של הסדרה , הייתי דווקא מציע לחכות קצת , בעיקר לקונסולה החדשה , כי המשחק הזה הביא את הSWITCH שלי כבר למצב שהייתי צריך להפסיק לשחק בשביל לטעון , וזמן הבטריה המשפור היה עוזר לי פה מאוד.
&nbsp
ד"א , אני דווקא מחבב את הגרפיקה במשחק הזה. אומנם זה לא לוקח את הקונסולה לקצה שלה , אבל זה יפה מאוד לטעמי ורץ חלק.
&nbsp

חחח דווקא גרמת לי שיהיה לי יותר קשה להתאפק

אני גם רוצה לשחק! אחרי שתרגיש בנוח עם הסדרה אני ממליץ לך במשחק הבא לשחק על הארד ומוות קבוע

הסיפוק של לעבור משימות שכולם נשארו בחיים הוא מיוחד ביותר (בxcom אין לדמויות אישיות אז למי איכפת אם ימותו או לא)

haim9798

New member
האמת שאני משחק בנורמל אבל עם מוות קבוע

נראה לי שזה הדרך היחידה להנות מהמשחק הזה.
בכל מקרה, הקרבות מרגישים מצויין ויש גם מכניקה שניתן להחזיר את הזמן 3 פעמים בקרב בכדי להקל אם אתה עושה טעות טקטית.
הקרבות בנתיים לא קשים אבל בקלות אתה עדיין יכול לאבד דמויות אם אתהמציב אותם במקום לא נכון וזה מוסיף המון.
במשחק שלא היה את עניין המוות הקבוע הקרבות עד עכשיו היו הרבה פחות מעניינים.
&nbsp
עם המשחק ממשיך כמו שהוא התחיל , אני לגמרי רואה את עצמי משחק בו שוב עם בחירות התחלה אחרות, זה ממש מרגיש כאילו זה יהיה משחק שונה לחלוטין.
&nbsp

היסטורית נורמל זה תמיד קל בפייר אמבלם אבל הפעם הם הגזימו.

רוב האנשים אומרים אחרת ממך, שאם נותנים לAI לשחק את הקרבות בנורמל הוא מנצח אותם מרוב שהם קלים, לא דברים שיכלוים לקרות על רמות קשות.

אבל זה עניין של סבלנות, אני אוהב משחקיות של ניסוי וטעיה שאני צריך למות הרבה פעמים עד שאני מפענח את הפאזל המדויק אם זה פחות מתאים לך אני מבין למה לזרום על נורמל יהיה כייף לך העיקר שאתה נהנה זה הכי חשוב.

הבאסה היחידה שלא התחלת בהארד זה, שאם מתישהו באמצע המשחק תרגיש שזה קל לך בצורה מגוכחת אז אתה לא תוכל להרים את רמת הקושי ואם היית מתחיל בהארד היית יכול להנמיך אותה.

אגב שאלה, אתה משחק יותר על הטלווזיה או בנייד?

כי מצד אחד הסיבה העיקרית שאני רוצה סוויץ זה פוקימון ופייר אמבלם על הטלווזיה, מצד שני כולם אומרים שהמשחק נראה ממש מכוער על הטלווזיה וזה לא נראה נוח לשחק משחק כזה עם הJoy האלה ולהשקיע בשלט קלאסי פלוס קונסולה פלוס המשחק, זה חתיכת השקעה.

אז מה יותר נוח לדעתך?

haim9798

New member
אני אנסה לענות לך כמה שאני יכול

אני אבא לילדה קטנה וחמודה, אז יוצא לי לשחק הרבה מאוד במצב נייד.
אתמול בערב יצא לי לשחק על הטלוויזיה, ואני עם שלט פרו אז זה מאוד מאוד נוח.
ניתן גם לשחק עם הגוי קונים והמתאם שאתה מקבל. זה אומנם פחות נוח , אבל לא הייתי אומר שזה לא נוח בכלל.
&nbsp
אני לא חושב שהמשחק נראה מכוער על הטלוויזיה , אבל אני לא זו** גרפיקה ולי זה בהחלט מספיק.
זה נראה בדיוק כמו שזה נראה ביו טיוב , אז אתה יכול לבדוק שם ולהחליט בעצמך, כי כמו שאמרתי , זה עניין של טעם.
אני הייתי משקיע בשלט פרו אם אתה מתכנן לשחק על הטלוויזיה , כי זה פשוט הרבה הרבה יותר נוח.
אומנם זה עוד 70 דולר בערך , אבל זה שווה כל שקל , במיוחד אם אתה מתכנן לשחק הרבה מול הטלוויזיה.
לדעתי , ברגע שתקנה את הסוויץ אתה תרצה לקנות עוד כמה משחקים (אני חושב שתקנה מהר מאוד גם את זנובלייד כדוגמא), ואז הקנייה של הפרו כבר משתלמת ללא ספק.
כאבא לילדה קטנה ובקרוב כאב לשתיים , העובדה שהוא נייד וניתן להפסיק בכל רגע לשחק ולהמשיך מאותו מקום זה הופך את הסוויץ לקונסולה היחידה שאני משחק בה.
&nbsp
אחד הדברים היותר כיפיים זה לשבת עם הסוויץ בספה ולשחק בזמן שהאישה רואה טלוויזיה ולדעת שלא משנה מה קורה אתה יכול לעצור ולהניח את המשחק ולהמשיך שיש עוד קצת זמן.
&nbsp
לגבי החשש שלך , אם זה באמת יהיה קל לי מידי , אני חושב שעדיין ניתן לשנות את הרמה לHARD גם באמצע המשחק.
בכל מקרה , כמישהו שמגיע לסדרה בפעם הראשונה , אני לא מאמין שהגיוני להתחיל ברמה גבוהה.

שכנעת אותי אני אלך גם על השלט פרו.זה פשוט יקר בטירוף.

יוצא שזה עולה כמו קונסולה רגילה עם המשחק והשלט אנחנו מדברים על איזה 1700 שקל זה לא זול. זה כמעט מה ששילמתי על הPS4 בחלון ההשקה שלו.

את זיינובלייד 2 אני לא אקנה כי אני אנטי כל משחק שמשחק את עצמו והוא שייך לתת ז'אנר הזה.

אבל אם לשפוט על סמך העבר, כל קונסולה ניידת של נינטנדו מאז הGBA קיבלה מינימום 2 או 3 משחקי פייר אמבלם, פלוס DQ9 שדי הוכרז לקונסולה הזו + פוקימון + מריו מייקר אני חושב שאני אהיה די מרוצה ממנה.

haim9798

New member
מציע לך לחפש חבילות שיעשו את זה זול יותר

ולחפש גם באמאזון ודברים בסגנון הזה.
אני את שלי קניתי דרך אמאזון ארה"ב , והם עושים משלוח עד הבית.
יש גם חנויות בארץ עם מחירים סבירים והיתרון הוא שאתה יכול לקבל את המערכת במקום.
&nbsp
מה שאתה עוד יכול לעשות , זה לקנות את הקונסולה כאן , לקנות את המשחקים בצורה דיגטלית ולהזמין את השלט PRO מאמזון למשל.
&nbsp
בתור דוגמא לחבילה שאפשר לקנות בארץ במחיר טוב יחסית :
https://www.gamestorm.co.il/products/item/1933
&nbsp
&nbsp

קרנפול

New member
אני קניתי את הקונסולה באילת עם אחריות רשמית בישראל

את הפרו קונטרולר קניתי ב 50$ באמזון אמריקה (היה מבצע).
יצא לי לשחק בזלדה ובמריו אודיסי גם בקונטרולר וגם בגוי'קונים,
בקונטרולר אני משחק מול הטלויזיה, בג'ויקונים רק שאני במצב נייד.
לא יצא לי להשתמש בגו'יקונים בנפרד מהקונסולה, אלא רק שהם מחוברים משני הצדדים שלה.
יחסית ההבדל לא מורגש לי, אני עובר בקלות בין המצבים, ולא נתקלתי בקושי מסויים,
אבל כפי שאמרתי לא ניתקתי את הגו'יקונים ושיחקתי בהם בתור קונטרולר נפרד, רק שהם משתי צידי הקונסולה עם רווח ענק בניהם- ואני יכול לראות איך העיצוב של המעמד שמגיע עם הקונסולה-נראה כצר מדיי.
לגבי המשחקים- אם הם לא חדשים- הכי זול זה למצוא יד שניה, אחרי זה במעלה- דיגטלי. קניתי את אודיסי ב40$ דרך האי שופ האמריקאי.

לצערי בשבועיים האחרונים אני במרוץ אחרי השעון- אז לא יצא לי לשחק בכלל,
אני מקווה שהמצב ישתנה לטובה.

סקוור רוצים לעשות חידוש לדרגון קווסט 9 על הסוויץ.

טוב הנה, אם רציתי משחק שיאלץ אותי סופית לקנות סוויץ אז הנה הוא. דרגון קווסט 9 הוא אחד המשחקים האהובים עלי בכל הזמנים אז ברור שאני לא אוכל להתעלם ממשחק אקסקלוסיבי כזה.

יוצר הסדרה, יוגי הורי, רוצה דווקא שהחידוש יהיה על הסמארטפונים ולא על הסוויץ, אבל שאר הצוות נעול על הסוויץ, אז זה או שזה יהיה מולטיפלטפורום עם הפלאפונים או אקסקלוסיבי לסוויץ.

למה לא PS4 סעמק.

ספנסר: לא היינו טובים עם משחקי הצד א' שלנו.

ספנסר מודה שבשנים האחרונות מייק לא היו טובים במשחקי הצד א' שלהם ושהם יצטרכו לעשות עבודה בתחום הזה.

אפשר להגיד שספנסר מרגיש נוח להודות "בכישלון" הזה כי הוא יודע שהם באים לדור הבא עם משחקי צד א' משובחים.

אבל הפעולות שמייק עושים לא מעודדים אותי לחשוב שאנחנו יכולים לחלום על משחקים טובים.

כן, הם קנו את נינג'ה אבל מה הם עושים? משחק Esport שכזה.קנו צוותים משובחים מאוד של משחקי RPG אבל לא ראינו בנתיים את הצוותים האלה מקבלים תקציבים שירימו אותם לאזור הAAA.

זה נראה שמייק מנסה ברכישות האלה, לעשות מה שנטפליקס מנסה לעשות בהפקות המקור שלה, כלומר להביא כמות X של תוכן בלעדי אבל בלי להתחייב
שהוא יהיה באמת איכותי אלא העיקר שיראה מנופח למנויי נטפליקס/Game pass

הם יודעים שאצל המערב אנחנו תופסים כמות כ"התמורה הכי טובה לכסף"
וזה מה שהם עושים לדעתי.

אז כן,אפשר לצפות אולי שבדור הבא, פלטיניום כן יעבדו שוב עם מייקרוסופט ובטח יעשו להם בלעדי שהפעם כן ייצא לאור, אבל אין סיכוי שיהיה שאפתני כמו סקיילבאונד.

ויכול להיות שנינג'ה תאורי יצליחו להוציא משחק AAA משובח אחד של האק אנד סלאש לדור הבא, אבל לי יש הרגשה שזה הולך להיות בעיקר, הרבה היילו הרבה פורצה, הרבה גירס והרבה מאוד AA שרוב האנשים בכלל יקראו לזה אינדי ואפילו לא AA וחבל.

סוני לדעתי בדרך להכריע גם את הדור הבא ועכשיו שאנחנו יודעים שבדורות הבאות קונסולות הפלייסטישן ישתמשו בטכנולוגיות הענן של מייקרוסופט, אז אין סיבה שסוני לא תנצח גם את המלחמות הבאות, פשוט הפעם גם מייק תאכל מהעוגה שלהם.

קרנפול

New member
קצת אחרי שקניתי PS4 קניתי גם xbox זול- לא בגלל משחקים

פשוט האינטרנט שלי היה על הפנים- ואפילו צפייה אונליין לא היתה אפשרית, אז פניתי לסרטי בלו ריי- וכאן נכנס הxbox לתמונה.
כן שיחקתי עליו קצת - כי קניתי מנוי לשלושה חודשים של game pass בדולר אחד(!!!),
שיחקתי בעיקר משחקי אינדי- כי זה דגם ה s , אבל ניסיתי גם את פרוזה, גירס 4 ועוד אחרים שהיתה לי גישה אליהם. (משחקים גדולים לקח לי שבוע להוריד, והם רצו זוועה יחסית).
עברו החודשים ועכשיו נגמר לי המנוי, נשארתי עם אפס משחקים על הפלטפורמה, לי זה הרגשת החמצה במקצת.
לפחות זה לא מאכזב אותי בניגון סרטים.
כשיש מחשב חזק - אני בכלל לא רואה עניין בלקנות xbox למשחקים- כל משחקי מייקרוסופט צפויים לצאת למחשב, אולי למי שמחפש קהילת אונליין.
אני תמיד מעדיף משחק אחד ששייך לי על פני מאה משחקים שרק יש לי גישה רגעית אליהם.
לעומת שורת האקסלוסיבים של PS4 - לי זה נראה שהם בכלל לא באותה ליגה.

(אני יודע שחלק מהדברים כבר כתבתי בעבר- פשוט לכלול את הכל במקום אחד)

קרנפול

New member
המשך התדרדרות עולם המשחקים לעבר מיקרו תשלומים

מיקרו תשלומים במשחק פיפא היוו 28% מהרווחים השנתיים של EA
(שהם בערך 800 מיליון דולר).
מקור: https://www.pcgamesn.com/fifa-ultimate-team-revenue
כל עוד אנחנו הצרכנים נמשיך להצביע בעזרת הכסף- המצב רק ילך ויחמיר.
אפילו נינטנדו נכוותה בתופעה- לפחות שם זה לרוב רק במשחקי מובייל..

למעלה