chrono היחיד
New member
(היה ממוצע 88 עד לא מזמן) זה פחות מפייר אמבלם אויקנינג שישב על ממוצע 92 אך אסור לנו לשכוח שאוקינינג הוא משחק שהפך את הסדרה מנישתית למיינסטרים בלי שאף אחד הצליח לראות אותו מגיע.
אובייקטיבית פייר אמבלם החדש הוא משחק טוב יותר גם אם הממוצע שלו נמוך יותר.
הסיפור נחשב מושקע מאוד עם 3 סיעות שונות להצטרף אליהן שמשנות את העלילה מאוד, אקדמיה ענקית מלאה בדמויות וסייד קווסטים.
לפי המבקרים החולשות היחידות של המשחק הן בגרפיקה שלמרות שמדובר בקפיצה ענקית מה3DS והWII והקיוב, עדיין מדובר במשחק די מכוער יחסית ליכולות של הסוויץ.
החולשה השניה העיקרית היא הקושי.ברמת נורמל, המשחק קל מאוד עד כדי כך שהשימוש ברמת הקושי Hard היא די הכרחית.
וגם היא לא קשה מי יודע מה.
(נינטנדו הבטיחו להוציא רמת קושי מטורפת בחינם, עוד כמה חודשים)
חבל שזה ככה, כי מצד אחד בא לי לקנות סוויץ מחר וממש אין לי כוח להתאפק, מצד שני אם אני אתאפק אני גם אוכל לקנות סוויץ עם סוללה יותר טובה וגם אקבל משחק מאתגר יותר.
מבאס, אבל נראה לי שאני לא אתאפק.
קצת מבאס שנינטנדו הולכים על משחקים קלים על הסוויץ מילא, מריו אבל עכשיו גם פייר אמבלם שנשחבת הסדרה הכי קשה שלהם?
מה הם מנסים להשיג בזה? הם כל כך מפחדים להרתיע את הקהל של הסוויץ או מה? הרי מדובר בשחקנים הארדקורים ברובם המוחלט אז זה לא ברור מה הלך המחשבה פה.
אם כי יש מצב שבגלל שזה הולך להיות הפייר אמבלם הראשון בסדרה לרבים הם רוצים לעשות לאנשים חיים קלים.
כך או אחרת נשברתי קונה השבוע או שבוע הבא סופית.