פינה חדשה - פינת תרבות

פינה חדשה - פינת תרבות

מברכת את חוט השני על פתיחת פינת התרבות החדשה!

כל יום רביעי נדבר על סרטים, טלויזיה, הצגות, בילויים ועוד

חוטהשני

New member
איזה סוג צרכני תרבות אתם ? מה אתם אוהבים לראות?
לאן אתם אוהבים ללכת?

האם תשקיעו כדי לראות מופע תרבותי? מוזיאון ?? עד כמה ?? (מבחינת מחיר, מיקום ועוד...)

ady18

Well-known member
עונה סרטים
הופעות
מסעדות\בתי קפה
ומדי פעם הצגות...
ובאלה בעיקר משקיעה

אוהבת הכי הכי הכי - מוזיאונים ותערוכות מיוחדות! בדרך כלל לא משלמת הרבה כי משיגה דרך מועדונים.
מופעים - קשה להרשים אותי אבל דווקא הפתיע אותי מופע קטן שנקרא "כוחה של מילה". את הכרטיס קיבלתי במתנה (למען האמת הבן שלי קיבל על הצטיינות בקונסרבטוריון) צמד של סופר/ת+זמר/ת. היה מאוד מעניין. הכרטיסים ממילא זולים והשנה הסדרה ממשיכה אז בטוח אלך.
נהנית מקונצרטים במיוחד מוסברים/מיוחדים. עוד מעט הבן שלי יגדל קצת ויחזיק מעמד בערב ונוכל ללכת לקונצרטים יחד

חוטהשני

New member
אצלי אני מאד אוהבת הצגות. בין אם זה דרמה ובין אם זה קומדיה (לעתים אעדיף קומדיה כי דרמות יש לנו מספיק בחיים...) משתדלת להיות מנויה להיכל התרבות המקומי - כי זה מחייב אותי(אותנו) לצאת מס' פעמים בשנה לראות הצגה.
בעבר 'סחבתי' את בעלי - שלא ממש אוהב את זה - אבל לאחרונה הבת (בת 14) התחילה ללכת איתי (לא יודעת אם היא מבינה את הכל אבל בסך הכללי היא נהנית.)

אוהבת גם קונצרטים, תערוכות, גלריות לאמנות.

nurii

New member
אוהבת:סרטים, הצגות,מופעים,ומוזאונים

מופעים-רק משהו מאוד מיוחד-למשל עידן רייכל וכו,,מוזאונים-בתנאי שיש מי שיסביר וידריך,אחרת לא הבנתי מזה כלום,אני אוהבת שמספרים את כל המייסה מסביב ולא רק מתי ציירו או ייצרו את המוצג,בסרטים אין לי בעיה כזו-כל מה שדרמה,או סרט זר טוב-אני הולכת,זה בערך סוגהביוי-גם פה ושם בתי קפה,,,,,,,

למעלה