פרסום ראשון: להקת "הביץ' בויז" בדרך לארץ

rozgil

New member
פרסום ראשון: להקת "הביץ' בויז" בדרך לארץ

פרסום ראשון: להקת "הביץ' בויז" בדרך לישראל

להקת "הביץ' בויז" תגיע לישראל לראשונה, ותופיע בהיכל נוקיה בתל אביב במהלך שנת 2015, עם הסולן וכותב השירים הותיק בראיין ווילסון. הלהקה היתה אמורה להגיע ארצה ביולי הקרוב, אך נקראה לדגל באמריקה. עם זאת היא מחזיקה בחוזה חתום להופעה בארץ בשנה הבאה

אסף נבו | mako | פורסם 01/05/14 15:05:54

[URL]http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-d20[/URL]e4be08a7b541006.htm

לקריאת כול הכתבה וצפייה בקליפים ובהופעות שלהם - כנסו למטה:

rozgil

New member
"הביץ' בויז" ("נערי החוף") - להיטיהם הגדולים!

"הביץ' בויז" ("נערי החוף"), שהוקמה על ידי האחים ווילסון ובן דודם מייק לאב ב-1961, הייתה אחת מלהקות הרוק האמריקאיות המצליחות אי פעם, שנודעה בזכות ההרמוניות הקוליות הייחודיות, ההפקות המוזיקליות המיוחדות של להיטיה והאווירה הקיצית של הגולשים והנוער בחוף המערבי של ארה"ב.

לשיאה היצירתי הגיעה הלהקה באלבום "Pet Sounds" שיצא בשנת 1966 והיווה השראה לאלבום מיתולוגי אף ממנו - "סרג'נט פפר" של הביטלס.

בין להיטיהם הגדולים: I Get Around, Surfin' usa, Don’t Worry Baby, California Girls, Wouldn’t It Be Nice, God Only Knows, Good Vibrations, Forever, You’re Welcome.

בזכות כל אלה צברו הביץ' בויז מיליוני מעריצים ברחבי העולם ואלבומיהם נמכרו בעשרות מיליונים עד כה. עד היום ממשיכים שירי הביץ' בויז להיות מושמעים, בעיקר בקיץ, בתחנות רדיו מסביב לגלובוס.

Nectarrison

New member
אותי אישית זה לא כזה מרגש....

את הביץ' בויז מעולם לא אהבתי, ולא הבנתי את ההתלהבות מהם...

rozgil

New member
זה "לגעת" בשנות ה-60 והאוירה שהיתה שם...

רק בשביל החוויה הייתי הולך להופעה...

גם על הרולינג סטון אני "לא מת" אבל החוויה , כל החיים שלי שמעתי על מייק ג'אג'ר ,הרולינג סטון וכדומה וזה הזדמנות אחרונה לראות חוויה של המונים ששותפים לאיזה שהם נקודות בחיי ובעברי...
(וככה זה רוב ההופעות שאני הולך בארץ (במיוחד ללהקות מחו"ל)

למעלה