פשוט נהדרת מגיעה לאתר ויוה
תעלה בספטמבר.

Hadar169

New member
פשוט נהדרת מגיעה לאתר ויוה
תעלה בספטמבר.

https://viva.walla.co.il/item/1882731
איך אהבתי את הברזילאית הזו
אחת המעולות! ממליצה לכל מי שלא צפה. כנראה באמת עוד ייקח זמן עד שתגיע ברזילאית חדשה לערוץ, ומאחר ומדובר במרינה רוי ברבוסה יש מצב שזה מרמז גם על הגעתה בהמשך של Deus Salve o Rei

וגם המתחזה ולהתעורר לצידך יעלו

וקוריאנית ששמה כלתו משהו לא זוכרת מה. אני מקווה שזה לא אומר שלא ירכשו ברזילאיות תקופה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני חושב שעד שתסתיים הפורטוגלית לא יהיו ברזילאיות חדשות

עשיתי חישובים ובמידה ומשדרים את סרט ההמשך למתחזה של שני פרקים אז פשוט נהדרת עולה לאתר ביום המחליפה של המתחזה, יש סיכוי קלוש מאוד, כי אז זאת הפרת כל ההבטחות של הוינטג' שכפיצוי על העדר ברזילאיות במקום המתחזה, במקום נוסטלגיה יהיה שידור חוזר ברזילאי של פשוט נהדרת, מצד שני פיצוי הולם יותר הוא האחד בוינטג' כפי שהם רמזו בפייסבוק שיש סיכוי טוב שתעלה ופשוט נהדרת באתר ואז גם אולי ברזילאית במקום הפורטוגלית או אפילו במקום לאהוב עד המוות שאז במידה והאחד או פשוט נהדרת במקום המתחזה אז ישודרו שתי ברזילאיות ברצף ישנה וחדשה 20:00 ו-20:50.

Dona Sonrisa

New member
הפורטוגלית והמתחזה והלאהוב עד המוות

הפורטוגלית והמתחזה והלאהוב עד המוות.. מסתיימות ביחד? מתי הטלנובלות שציינת מסיימות?
מה מסתיים קודם?
לדעתי זה נהדר במקום המתחזה האחד
במקום פורטוגלית פשוט נהדרת בשידור חוזר או ברזילאית חדשה נניח מראה של החיים
ואילו במקום לאהוב עד המוות עונה חדשה של באהבה אין חוקים...
האם יש סיכוי לאפשרות כזו!?

לא יהיה ש.ח במקום תמיד אהבה

וזה יהיה מוגזם אם כן. כפיצוי על חוסר הברזילאיות, שיהיה אחת באתר פשוט נהדרת, בערוץ ש.ח האחד, וראוי כהוגן שאחת חדשה ברזילאית. וכמובן עונה שנייה של באהבה אין חוקים במקום לאהוב עד המוות. ארגניטנאיות אין מה להביא מהשנה ועם כל ההצלחה של התקופתית יש להחרים פה את בנחמין ויקוניה מהסיבות הידועות. גם אם יביאו לא אוכל להסתכל כשהארור הזה מכפיש ישראל הוא כחלק מהקאסט הראשי. אז או פעמוני לילה או שום דבר ארגנטינאי.

evglev1

Well-known member
מנהל
נדמה לי שתמיד אהבה מסתיימת באוקטובר

אז אם המידע בהוט נכון ובדרך כלל הוא נכון אז הברזילאית החדשה במקום לאהוב עד המוות וכנראה באהבה אין חוקים במקום תמיד אהבה כדי שגם תהיה באותה משבצת של העונה הראשונה.

evglev1

Well-known member
מנהל
קודם המתחזה אחר כך לאהוב עד המוות ובסוף הפורטוגלית

לא מאמין שפשוט נהדרת תתחיל באתר ותמשיך בטלוויזיה כשהפרקים המשודרים בטלוויזיה כבר מזמן באתר כמו שהיה עם איפט ועם אהבה לאור ירח. ולפי החישובים שלי פשוט נהדרת מגיעה לאתר ביום שהמחליפה של המתחזה מגיעה לטלוויזיה, זאת במידה וישדרו גם את סרט ההמשך של שני פרקים. אבל זה לא מבטיח שפשוט נהדרת תשודר גם בטלוויזיה, בזמן שישנת עלתה לאתר בדיוק כשהסתיימה שדרות ברזיל, אבל במקום שדרות ברזיל דווקא הייתה סדרה חדשה בספרדית נדמה לי שכסף זה לא הכול.

גם נדמה לי שהמתחזה ולאהוב עד המוות מסתיימות בספטמבר בעוד הפורטוגלית רק באוקטובר.

Hadar169

New member
מראה של החיים לא כלולה בקטלוג הנוכחי כי היא חדשה מידי

אז אין מצב שהיא תגיע עכשיו. היא יכולה להגיע בהמשך אם גלובו יכללו אותה בקטלוג הבא:)

evglev1

Well-known member
מנהל
סוף סוף יש גיוון ולא כמעט הכול טורקיות באתר

Hadar169

New member
אם להסתמך על מה שהוט ענו לך בזמנו באמת לא הייתה אמורה

להגיע ברזילאית חדשה אבל נראה שהם לא החלטיים בתשובות שלהם כי פתאום עכשיו הם אומרים שכן מגיעה אלא אם כן הכוונה לפשוט נהדרת, די מעורפל העניין.
בכל אופן הייתי מאוד ממליצה לך על פשוט נהדרת טלנובלה מהממת

evglev1

Well-known member
מנהל
התשובה הייתה לגבי יוני-יולי ספטמבר זה כבר סיפור אחר

snirf

Active member
תעלה ברזילאית חדשה בויוה בספטמבר

כך כתוב בפורום HOT

evglev1

Well-known member
מנהל
אם כך ברזילאית במקום לאהוב עד המוות

ואם האחד תעלה במקום המתחזה אז עד שהפורטוגלית תסתיים יהיה רצף פורטוגזי בויוה מ-20:00 עד 22:30.

Hadar169

New member
חדשה?

מפתיע מאוד אם כן
אולי הם התכוונו לאותה אחת לפשוט נהדרת ובטעות כתבו חדשה שזה יותר סביר, אבל אם לא אז עדיין מהמרת שזו הולכת להיות Deus Salve o Rei
עם אותה ראשית מפשוט נהדרת. זו לא תהיה הפעם הראשונה שהם ישימו סדרה עם אותם שחקנים ראשיים במקביל, וגם היו לה מלא בקשות.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני לא יודע אם פשוט נהדרת תשודר בויוה או תהיה רק באתר

אם כי באמת מבחינת תאריכים היא יחסית חדשה, אבל אני נוטה לחשוב שהמחליפה של לאהוב עד המוות תהיה ברזילאית כי כל הזמן חופרים להם בפייסבוק, אפילו להודעה על קוריאנית חדשה דוחפים להם למה הפסקתם להביא ברזילאיות ולא נראה שהם יסתמו את הפה עם פשוט נהדרת, גם הפריים טוב לוינטג' אבל אין הצדקה לשידור חוזר רגיל ב-20:00.

Dona Sonrisa

New member
צריך טלנובלה ברזילאית חדשה

זה מעולה שמציקים לויוה
אולי הפעם יסכימו עם האנשים ויביאו כמה טלנובלות ברזילאיות..
&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
ובכלל חוץ מקרדאיי ואובססיה ויוה משתדלים

לשדר את עונת ההמשך של הסדרות שהם צריכים לשדר באמצע (עונה שנייה, חוץ מקרדאיי ששתי העונות שודרו ברצף והעונה השלישית לאחר הפסקה) באותה משבצת של העונה הראשונה, כך שהגיוני שהמחליפה של לאהוב עד המוות תהיה ברזילאית והמחליפה של הפורטוגלית תהיה העונה השנייה של באהבה אין חוקים.

elall

Member
מנהל
אני מאוד מקווה שיביאו כבר חדשה, כמה זמן אפשר לייבש אותנו?

גם מקווה ש"פשוט נהדרת" הביאו לאתר לא בשביל לסתום לנו את הפה, ושלא יביאו את ה"אחד" כדי להגיד "הנה הבאנו לכם ברזילאית". כאילו אין לי בעיה שיביאו את "האחד", אבל לא על חשבון טלנובלה חדשה.
איכשהו לא מאמינה של Deus Salve o Rei יש הרבה סיכויים, כבר אמרתי זאת. לא מאמינה שלמרינה רוי ברבוסה יש איזשהי חשיבות עבור ויוה, או שהיא פתאום הפכה לשחקנית רכש אצלהם. יש שחקניות יותר גדולות וחשובות ממנה, למשל ג'ובנה אנטונלי ואדריאנה אסטבנז, ואני מאוד מקווה שהם לא יביאו בגלל זה את הטלנובלה האחרונה שלהן Segundo Sol , כי זה נראה שעמום אחד גדול, והיא גם די נכשלה. אם כבר שחקניות גדולות , אז פאולה אוליביירה וז'וליאנה פאייס הן בהחלט אהובות בערוץ ויוה, וזה מאודדד מעלה סיכויים בעיניי ל A Dona do Pedaço, אבל היא קודם צריכה להסתיים ולהכנס לקטלוג.
אם יביאו משהו חדש , ההימור שלי הולך על O Outro Lado do Paraíso של 9. גם די הצליחה, וזה עם רפאל קרדוסו , שויוה נראה לי די אוהבים לחרוש עליו
.

Hadar169

New member
מרינה רוי ברבוסה מובילה כבר שלוש טלנובלות ברצף

ככה שאני בהחלט חושבת שיש לה פוטנציאל להפוך לשחקנית רכש של ויוה.
&nbsp
A Dona do Pedaço אני גם מהמרת עלייה להמשך

למעלה