צמיד שכעת סיימתי להכין המשך יום נפלא ותודה דפנה רזיאל
M mabaat New member 29/10/14 #3 שלום, צמיד מהמם והאם.. יש הוראות איפשהו? ואם את מוכשרת כל כך (בטוח שכן) אולי יש לך רעיון איך לשלב שעון באמצע צמיד ושיהיה קל לענוד ולהורידו. אשמח לקרוא
שלום, צמיד מהמם והאם.. יש הוראות איפשהו? ואם את מוכשרת כל כך (בטוח שכן) אולי יש לך רעיון איך לשלב שעון באמצע צמיד ושיהיה קל לענוד ולהורידו. אשמח לקרוא
M mabaat New member 29/10/14 #4 נ.ב. בדיוק בגווני הזהב כי גם השיון מוזהב, ושלא יהיה גס אלא עדין. סליחה שאני חופרת
ד דפנה רזיאל New member 29/10/14 #5 הכנתי הכל מהראש ללא תרשים... מאמינה שתסתדרי יש כל כך מלא רעיונות ותרשימים שבטוח תמצאי את מה שאת מחפשת... המשך יום נעים דפנה רזיאל
הכנתי הכל מהראש ללא תרשים... מאמינה שתסתדרי יש כל כך מלא רעיונות ותרשימים שבטוח תמצאי את מה שאת מחפשת... המשך יום נעים דפנה רזיאל
I inbary1 New member 29/10/14 #7 דפנה'לה, "לא נעים לי" להגיד לך ואת יודעת שאני בין המחמירות פה, אבל העבודה שלך היא אחת היפות שהכנת..... שילוב הצבעים, הסוגר (הסוג), הפורפורציות. רק שמתי לב שהאלמנט לא בדיוק במרכז, אבל אני לא "אלך איתך לרב" על זה.... תהני ותתחדשי.
דפנה'לה, "לא נעים לי" להגיד לך ואת יודעת שאני בין המחמירות פה, אבל העבודה שלך היא אחת היפות שהכנת..... שילוב הצבעים, הסוגר (הסוג), הפורפורציות. רק שמתי לב שהאלמנט לא בדיוק במרכז, אבל אני לא "אלך איתך לרב" על זה.... תהני ותתחדשי.
D daryy New member 31/10/14 #19 צמיד מהמם דפנה שלום ! העבודות שלך מהממות תמיד .את הצמיד הזה מאד אהבתי איפה אפשר למצוא הוראות תודה ואשמח גם לקבל ממך כתובות של אתרי חריזה תודה דבורה daryy
צמיד מהמם דפנה שלום ! העבודות שלך מהממות תמיד .את הצמיד הזה מאד אהבתי איפה אפשר למצוא הוראות תודה ואשמח גם לקבל ממך כתובות של אתרי חריזה תודה דבורה daryy