קאברים שאהבנו

Rud3 Boi

New member
קאברים שאהבנו

אז הבטחתי פינה חדשה, והנה היא כאן.

קאברים שאהבנו

מדי שבוע אפתח הודעה עם קאבר שמצאתי ברשת ואהבתי, וכולם יוכלו לשרשר קאברים נוספים שהם אהבו.(כדי לא למצות את הפינה מהר מדי, אני ממליץ שכל אחד יעלה קאבר אחד שיבחר בכל שבוע.
כל הסגנונות, כל האמנים, גם קאברים ללהיטים, וגם קאברים לשירים שלא כולם מכירים.

יש חוק אחד - כולם משתתפים!.

אז למה אתם מחכים?!.

Rud3 Boi

New member
אני אתחיל עם קאבר לאחד מלהיטי 2013

אני מדבר על come&get it של כוכבת הפופ והשחקנית selena gomez.

מדובר בקאבר של צמד בחורים בשם Sam Tsui ו-Kurt Schneider.
אני מאוד אהבתי, אני מרגיש שהם הכניסו ווייב אחר לשיר, קצת מלנכולי, קצת פגוע, כמו בחור שמחכה בכמיהה לאהבה שלו שרק תשים לב.
תהנו.

ערן1987

New member
אוייייייייי כמה שאני לא אוהב אותו!!

אני לא זוכר עם מי דיברתי עליו פעם אבל הוא זמר כל כך משעמם! יש לו קול ממוצע, הביצוע חסר כל טיפה של רגש, הבעות הפנים שלו מטרידות והעיבודים שלו (ברוב הגדול של המקרים) לא מוסיפים כלום למקור.. ביצוע לא מוצלח אפילו ברמה של שיר בסגנון דיסני-סטייל

LiRs Lullaby

New member
אחלה פינה!

ואחלה קאבר! הוא נשמע מאוד מקצועי יחסית לילדון שנראה כמו ג'סטין ביבר
. הקול שלו והפזמון על כל בּאסַיו
. המניירות והבעות הפנים המוגזמות
.

אחד הקאברים החבובים עליי (וכן, זה חבוּב=חביב+אהוב, דיל וויט' איט, השפה העברית
) הוא לשיר מעצבן דווקא: אופה גאנגנם סטייל..... עכשיו, לפני שאני הולכת להירצח פה באופן טרגי - תקשיבו להן! הן ממש מתוקות

http://www.youtube.com/watch?v=M26eIrLH1YM

ערן1987

New member
עיבוד יפה, יש להן קול יפה והן חמודות

למל"מי שכזה, אבל קצת יותר מזה

אהבתי את ה"חבובים"

LiRs Lullaby

New member
האמת שהיה לי קאבר אחר שרציתי לשים

אבל לא הייתי בטוחה אם ב"קאבר" הכוונה לסתם אנשים שמצלמים את עצמם ביוטיוב שרים, או שאפשר גם זמרים לא-אנונימיים-בעליל.

ערן1987

New member
אממ, אני חושב שהכוונה הייתה להכל מהכל

כלומר גם של אמנים מוכרים וגם של זמרי יוטיוב חח

YEEZUS

New member
קאבר של ה-XX ל-I Miss You של ביונסה.

https://www.youtube.com/watch?v=1fFP1lQe9gg

כשזה רק התפרסם זה ממש שיעמם אותי, אבל השבוע בגלל ששמעתי אותם המון היה לי חשק לנסות את זה שוב, וזה פשוט הדהים אותי אותי. קודם כל, העיבוד פשוט מהפנט. הרגישות שלהם מרתקת.
אני מת על זה.

ערן1987

New member
אני חושב שכשאמן מבצע קאבר לשיר של אמן אחר

אז אחת המחמאות הגדולות ביותר שהמקאברר יכול לקבל היא שהוא הפך אותו לשיר שהוא לחלוטין שלו - וזה בדיוק מה שהאיקסים עשו, ומעבר.

RTur

New member
Pentatonix - Say Something

https://www.youtube.com/watch?v=0dYlvdLdK9w
זה ממש ריגש אותי.
וזו פעם ראשונה שהם משתמשים בכלי נגינה כלשהו מלבד הקולות שלהם (זה היה ידוע שהבחור שקווין, הבחור שעושה ביטבוקס, מנגן בצ'לו, ככה בעצם שלושת הזמרים מצאו אותו ביוטיוב וצירפו אותו להרכב אבל הם אף פעם לא השתמשו בזה כהרכב עד עכשיו).
יפה שקירסטי קיבלה סולו על כל השיר, זה לא קורה הרבה.

LiRs Lullaby

New member
בואנ'ה יא אדון מנהל פורום

אתה שהתלוננת שהפורום נהיה עצוב, אתה שעשית רגשי לכולנו על שאנחנו לא כותבים פה מספיק... אז כשבאים אנשים וכותבים - ישר אתה מתלונן?!?! בסדר, לא לכולנו יש את אותו הטעם במוסיקה, ואולי בסיבוב הבא נוכל לגרד את הפדחת, לגרד את היוטיוב ולמצוא קאברים יותר טובים, אבל וויי לייק דיס? אולי לכל הפחות, ככה, תביא איזה קישור משלך, שנוכל כולנו להנות מקאבר ראוי לשמו?

זה ושבת שלום לך ולכולם

ערן1987

New member
חח הכל ברוח טובה!

אני רק מביע את דעתי על השירים ולא על חברי הפורום, זה בסדר גמור וכמו שכבר ארתור אמר זה כמובן גם רלוונטי

ואל תדאגי, אני אצרף גם קישורים משלי

LiRs Lullaby

New member
אני מצטערת אם נשמעתי תוקפנית

ניסיתי לרכך את הטון עם הסמיילים האלו בסוף>

לא עבד, הא...?

ערן1987

New member
חח זה היה גבולי כי הסמיילי של תפוז ידוע

כסמיילי הכי לא חייכני בעולם! חחח.. הוא נראה צבוע כזה, כאילו הוא לא נותן חיוך אמיתי חחח

למעלה