קליפ וסינגל חדשים לטיילור סוויפט

Rud3 Boi

New member
קליפ וסינגל חדשים לטיילור סוויפט

לאחר הצלחתו המסחררת של אלבומה האחרון RED, משחררת טיילור סוויפט סינגל וקליפ חדשים וראשונים מתוך האלבום הבא שלה, שייקרא 1989.
טיילור אמרה בראיון ששם האלבום נבע מכך שהוא יהיה מושפע ממוחזיקה של סוף שנות ה-80.

מה אתם חושבים על השיר? מה אתם חושבים על הקליפ?
איך לדעתכם הכיוון החדש של טיילור?
מה הדעה הכוללת שלכם על טיילור?

מצורף הקליפ
תמונה האלבום >

spiceupmylife1

New member
מדהימה

איזה התרגשות !!! כייף של קליפ כייף של שיר

חוללההה עליה :) מחכה כבר לאלבום החדש :)

ערן1987

New member
אני אשמע/אראה את זה מאוחר יותר

אבל רגע, זה אמור להיות אלבום בהפתעה? כי לא זכור לי שקראתי איפשהו שהיא בכלל עובדת על עליו.. היא מנסה לעשות כאן מעין ביונסה?

Drunk in Love

New member
קודם כל סחטיין על ההשלמה עם הטרנספורמציה המלאה לפופ,

אף פעם לא סבלתי את הקאנטרי שהיא עשתה, כזה אמריקאי, עבש ומוזיקלית משעמם נ ו ר א.
&nbsp
השיר הוא מקס מרטין טיפוסי של השנה-שנתיים האחרונות, עוד שיר שמבחינת הצלילים וההפקה מתיימר להיות אולד-סקול פופ ונופל. זה שיר פופ סביר בסך הכל אבל אני לא מוצא את עצמי מתחבר לזה יותר מדי. מרוב הבחינות זה נורא סטנדרטי ושגרתי.

YEEZUS

New member
ניסיתי לבוא בגישה חיובית,

אבל אין למה לצפות. היא לא טובה. פשוט ככה.
אני לא מצליח להבין למה ההתלהבות כל כך גדולה ממנה. היו ויש זמרות פופ פי אלף טובות ממנה, אז למה דווקא עליה כל כך הרבה אנשים עדיין מתעכבים?
&nbsp
אבל עטיפה יפה. יותר יפה מהשיר.
&nbsp

YEEZUS

New member
על איזה סטייל ואיזה גישה מגניבה אתה מדבר?

אין בה כלום.

ערן1987

New member
אני חושב שהוא מדבר על זה שהיא בחורה קלילה כזו

מצחיקולה, פתוחה, משעשעת ולפעמים לא לוקחת את עצמה ברצינות - ובדרך כלל זמרי קאנטרי מאוד רציניים.
&nbsp
מה גם שהיא ממש נראית כמו America's Sweetheart אז זה ממש מוסיף לה נקודות.

YEEZUS

New member
אבל גם קייטי פרי על תקן הבחורה הקלילה, מצחיקולה, פתוחה,

משעשעת ולפעמים לא לוקחת את עצמה ברצינות - והיא עדיפה הרבה יותר על טיילור סוויפט, למרות שגם היא עושה מוזיקה מעפנה (אבל עדיפה על פני זאת של טיילור).
ואני אחזור על המשפט שכתבתי בהודעה הקודמת - היו ויש זמרות פופ פי אלף טובות ממנה, אז למה דווקא עליה כל כך הרבה אנשים עדיין מתעכבים?
&nbsp

ערן1987

New member
נכון, ויש הבדל גדול בין השתיים

טיילור התחילה בגיל צעיר מאוד (יותר מקייטי), היא התחילה כזמרת קאנטרי עם נגיעות פופ ועם השנים נטתה יותר ויותר לפופ נטו - קייטי לעומתה הייתה תמיד פופ ורק פופ.
&nbsp
ויותר מדברים על טיילור כי היא יצאה עם בערך אלף מפורסמים, היא זכתה להצלחה ענקית כבר מתחילת הדרך, הרבה שנים שלא הייתה זמרת צעירה שפרצה בגיל כזה צעיר (בערך מאז ליאן ריימס) וכדומה.

Rud3 Boi

New member
כי יש משהו מאוד אמריקאי בטיילור.

אתה רוצה שהבת שלך תראה בה רול מודל, והבת שלך רוצה להיות היא.
היא נראית בחורה פשוטה ומתוקה, כיפית וגופית, שבאופן באמת תמים וקצת חסר מודעות זכתה להצלחה בינלאומית מטורפת.
כשהיא מתראיינת היא לא משדרת "אני כוכבת פופ אלילת יופי", אלא "אני בחורה צעירה כמו כל הבחורות בגילי שגם שונאת לעשות שעווה", וזה כובש, אין מה להגיד.
יש בה משהו מאוד טבעי וכנה, וזה היה ככה לכל הדרך. לא רואים בשום אופן שהיא שווה 250 מליון דולר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ערן1987

New member
מסכים מאוד

אבל אני חושב שיש משהו בטבעיות ובקלילות שלה שאכן מזכיר את קייטי פרי. יש ביניהן קווי דמיון, אין ספק.

projectpro

New member
ממש אהבתי

אבל אני לא אובייקטיבית, אני חושבת שאני אוהב כל מה שהיא תעשה

ערן1987

New member
טוב, זה ממש ממש חמוד וממכר וקליט

וזה הולך להיות להיט ממש גדול, גם בארץ. זה קליל וזה כיפי וזה מהנה וזה לא כבד, זה שיר פופ בנאלי במובן מסוים אבל הוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך ואפילו מעבר לכך.

מפתיע אותי שהיא הלכה על 100% פופ בשיר הזה ואפילו לא טיפונת קאנטרי, מעניין אם זה משהו שירגישו באלבום הבא שלה.

Rud3 Boi

New member
באלבום הזה היא זנחה את הקאנטרי והוא יהיה כולו

על טהרת הפופ של סוף שנות ה-80.

ערן1987

New member
אין שום דבר של סוף האייטיז ב-Shake It Off

שזה בסדר גמור אבל אם היא טוענת שככה יישמע האלבום שלה אז הוא ממש לא הולך להישמע ככה.

DCOW123

New member
חמוד לאללה.

זורם, לא מזיק, וכמובן יעלם במהירות שצץ.

2Dirrty4U

New member
זהו, הפסיקה לבכות על בנים מעל הגיטרה שלה ועכשיו היא "גטו"?

אויי גיב מי א פאקינג ברייק!
מזעזעת והשיר מחריד.

למעלה