קליפ חדש לאריאנה גרנדה!

Rud3 Boi

New member
קליפ חדש לאריאנה גרנדה!

כוכבת הפופ הצעירה מביאה קליפ חדש לסינגל השני שנקרא Break Free, בו היא מארח את Zedd, מתוך אלבום האולפן השני שלה, שייצא ב25 לאוגוסט, שנקרא My Everything.

מה אתם חושבים על השיר? מה אתם חושבים על הקליפ?
מה אתם חושבים על אריאנה וההצלחה המטאורית שלה?

ערן1987

New member
אממ.. מה נסגר איתה?

היא מנסה להיות ילדה טובה? ילדה סקסית? מה בדיוק? תחליטי מה קורה איתך כי רגע אחד זה מרגיש כאילו היא ילדה טובה ושנייה אחר כך "סקסית" וחוזר חלילה וזה מבלבל במובן מסוים.
&nbsp
השיר והקליפ ממש חמודים! השיר זורם, קליט, ממכר ויהיה להיט בטוח.. הקליפ משעשע וקליל, צריך לקחת אותו באיזי ואז אפשר ממש להנות ממנו.

YEEZUS

New member
2012 התקשר לבקש את השיר שלו בחזרה.

שיר דאנס מסריח מהסוג שהצליח בעיקר בבילבורד ב-2012.
פשוט איכס.
&nbsp
קליפ כל כך גרוע שבא לבכות.

Rud3 Boi

New member
אבל זה הקטע שלה, לא הבנת?

ווקאלית, היא מאוד דוחפת לכיוון מאריה קארי וכל הווקאליסטיות הגדולות מהעבר
הסטיילינג שעושים לה תמיד הוא מיושן ולא לפי הטרנד. (יש אשכרה סגנון שיער שנקרא ariana grande hair וכל המעריצות מגיעות ככה להופעות שלה).
&nbsp
בקליפ הזה היא מושפעת מבריטני, מקיילי, מהזמרות הוותיקות.
זה חלק מהDNA של הפרוייקט שנקרא ariana grande - לא להיות ריאהנה, קייטי, או מיילי הבאה, אלא להחזיר את הסטייל של שנות ה90.
&nbsp
האמריקאים מאוד אוהבים אותה, מאותן הסיבות שמאוד אוהבים את טיילור סוויפט.
&nbsp
&nbsp

DAN1EL

New member
נראה לי שהאמריקאים אוהבים אותה כי היא האנטיתזה

של מיילי סיירוס - ומהבחינה הזאת היא באה בתקופה טובה, שבה הכי אוהבים לבכות על "הנוער של היום" וכמה שהמפורסמות של היום (ריהאנה, מיילי וכו') מקלקלות אותו.
ואז באה ילדה טובה כזאת (כביכול) שהיא הריאקציה למיילי סיירוס.
וכן, זה כמו שאמרת - אלה אותן הסיבות שבגללן האמריקאים אוהבים את טיילור סוויפט.
&nbsp
לדעתי, מבחינה מוזיקלית - היא הדבר הכי משעמם שקרה לפופ מזה שנים, ועצוב לי על הדור של היום שגדל על זמרות כאלה (ועוד "ווקאליסטיות"!), בזמן שאנחנו גדלנו על כריסטינה וביונסה ואנסטסיה - זמרות שגם ידעו לשיר וגם היה להן אדג' מסוים ואישיות (אם כי אפשר להתווכח בכל הקשור לביונסה).
&nbsp
בקליפ אצפה יותר מאוחר, דווקא יש לי הרגשה שאחבב אותו.

Music Man XD

New member
בקשר לקליפ -

הרעיון הוא באמת משהו שנראה לי שתאהב, אבל לטעמי הביצוע לוקה בחסר, בלשון המעטה.
והיא כל כך גרועה בו

ערן1987

New member
אבל שמים לב לכך שבקליפ הזה

היא חושפת יותר עור מבעבר, היא יותר מעזה. אני לא אתפלא אם תוך זמן קצר (יחסית לעולם הפופ, כן?) כבר נראה אותה חושפת הכל מהכל.

Rud3 Boi

New member
אבל זה ברור

יצירתית ועסקית היא לא יכולה לדרוך במקום.
תבין שזו ילדה שהיא תלוש משכורת של המון המון אנשים, היא חייבת תמיד להיות עם היד על הדופק.
וזה לא שבהופעות שלה היא מופיעה עם בגדים יותר צנועים כן?.
&nbsp
&nbsp

Music Man XD

New member
השיר לא כזה גרוע.

שום דבר חדש או מעניין, אבל שיר נחמד.
הקליפ גרוע. הרעיון יכול להיות נחמד, אבל הוא לא עשוי טוב לטעמי, בכלל. מה גם שהיא ממש עציצית בו.

למעלה