קניתי עוד כמה דברים

sky121

New member
קניתי עוד כמה דברים

בנוגע לזלדה: זה משחק טוב, עולם פתוח חי ונושם, הגרפיקה והעיצוב האומנותי מרשים, והשליטה על לינק מדויקת.

אבל! המשחק סובל בירידות פריימים קבועות, אתה רואה שלעיתים קרובות יש ירידה לסביבות 20 FPS. לינק לא מדבר, זה מונע להתחבר אליו כגיבור המשחק, גם מציג אותו כחסר אישיות. הנשקים נשברים במהירות מסחררת.
החמור ביותר, זה עולם פתוח של יוביסופט. מה אתם חושבים שאני עושה כל הזמן? מחפש את המגדלים, כי רק הם מאפשרים לי לראות חלקים של המפה. ועושה את המקדשים, כי רק הם מאפשרים לגדיל את הבריאות או הסיבולת.

PlayGirl3

New member
תתחדש, גם אני קניתי

את Batman Arkham Knight. יש מבצע בחנות האמריקאית, המשחק ב-10 דולר ועם כל ה-DLC ב-18 דולר

עכשיו רק שאסיים את פרסונה 5 כדי שאוכל להתחיל אותו...

amithas190

New member
יש לך זמן לכל אלה ביחד ? :)

אני גם מחכה להוריזון... והדמו שלניאר ממש מעניין... נראה לי שאני אקנה אותו בעתיד.

sky121

New member
מנסים הכל

בין עבודה לכל השאר. אפשר למצוא זמן הם רוצים.
NIER משחק מצויין, מאוד ממליץ.

תאמין לי עמית, עם המשחקים הארוכים של היום.

וזה שכל משחק נמשך כמו נדידת ישראל במדבר, עדיף לשחק איזה 2 משחקים במקביל, כדי לא להשתעמם ולהתרענן חח.
המשחקים פשוט לא נגמרים, כל משחק היום באורך JRPG של פעם.

תתחדש על הפלייסטישן!

בנוגע ללינק ולזה שהוא לא מדבר, העיקר שזלדה מדברת ונראת טוב
.
אני גם כן שונא שנשקים נשברים, זה אחד הדברים שהכי הפריעו לי במכשף 3.

sky121

New member
לעומת המשחק הקודם של זלדה...

Breath of the Wild הוא שיפור רציני בהרבה פרמטרים.

Skyward Sword גם היה משחק טוב, אך הוגבל קשות בגלל החלטות מוזרות.

ראשית הוא יצא ל-WII, חומרה כ"כ מוגבלת ומיושנת שזה נס, שהמשחק עשוי ברמה גבוהה.

שנית שימוש כבד ב-motion control, זה אכן חלק מלב מערכת הקרב, אבל זה מתיש וגורם להרבה כאב בפרקי הידיים.

שלישית זה לעשות את המשחק ידידותי ביותר, הכוונה שהמשחק מחזיק לך את היד כמעט לכל אורכו.

עד כדי כך שה"דבר" הזה שמתלווה איתך (=Fi) לכל מקום, שואלת "האם אתה יודע לשמור?"
אתה רושם "אני יודע איך לשמור"
היא עונה "אין בעיה. רק שתדע שבשביל לשמור, אתה לוחץ כפתור + ואז שמור".

לזכור ל-Skyward Sword יש ציון 93 ב-Metacritic.

חחחחחח כן ספיר סיפרה לי על זה.

זה נורא ואיום. גם במריו 3Dland אם נפסלת איזה פעם או פעמיים נינטנדו הציעו לך שהם יעברו לך את השלב
או שהם יהפכו אותך ללא פגיע משהו כזה.

זו היתה חלק מהטקטיקה שלהם באותם ימים. הם באמת חשבו שאם הם יחזיקו
לקאזואלים את היד אז יותר אנשים ישחקו במשחקים.

אפילו בפייר אמבלם הם מצב משחק לקאזואלים שבו הדמות שלך לא מתה גם אם הרגו לך אותה.

לא שיחקתי בSKyward sword אני מקווה שהם יעשו פורט לסוויץ אשמח לנסות אותו, האמת שתמיד רציתי לשחק בו בגלל שליטת התנועה, גם אם זה מתיש.

וכן, הממוצע של SS ממש גבוה וממש מוגזם, אישית מאיך שהוא נראה לא הייתי נותן לו מעל 86.

statrix

New member
וואלה מגניב... im jelly

בe3 כשהוא הוכרז הוא לא היה נראה (לי לפחות) אטרקטיבי במיוחד
ואז לפני איזה שבוע נכנסתי לטוויץ וראיתי שהוא במקום השני או השלישי שמה אז אמרתי טוב נו אני חייב לפחות להציץ על מה הרעש וזה .. קיץ נכנסתי לאיזה ערוץ ובום... עף לי איזה 4 שעות לא שמתי לב בכלל .... בטעות ראיתי איזה רבע מעבר משחק ופירקתי איזה שני שקיות בייגלה (הסיפור מרתק) ...
&nbsp
לא ראיתי עד הסוף אבל ממה שכן ראיתי נראה אחלה.. סינגל מטורף...
במיוחד עכשיו שכל מה שיש זה משחקי טאבלט וסופת חרא מיפן ...
&nbsp
תתחדש

למעלה