שאניה: "אל תצפו לאלבום קאנטרי חדש בקרוב"

LeAnnDylan

Well-known member
שאניה: "אל תצפו לאלבום קאנטרי חדש בקרוב"

אז למרות שהסיכוי היה קלוש, עדין קיווינו ששאניה תספיק לשחרר איזה אלבום קאנטרי ככה על הדרך לפני שהיא תתחיל להופיע בווגאס אבל לה, יש תוכניות אחרות.
אם קיוותם לחומרים חדשים בסגנון קאנטרי הרי שצפויה לכם הפתעה.
אלבום חדש אתם אכן הולכים לקבל פשוט לא קאנטרי.
אז איזה אלבום מתכננת הבחורה שחגגה לפני קצת יותר מחודש 47 חורפים?
נכון, אלבם כריסטמס.
שאניה סיפרה למגזין אפ! שיחד עם החזרות האינטסיביות לקראת המופעים בווגאס כמעט ולא נשאר לה זמן להקליט חומרים חדשים לאלבום. היא מצידה טוענת שאת רוב החומרים כבר סיימה לכתוב אבל היא פשוט לא מוצאת את הזמן להיכנס לאולפן.
אלבום כריסטמס לעומת זאת זה משהו שהיא השתוקקה לעשות כבר המון זמן לדבריה ועכשיו מבחינתה זו התקופה המושלמת לעשות את זה.
אני לא מבינה. אם כל החומרים לאלבום חדש כבר כתובים ורק צריך להיכנס לאולפן להקליט אותם, לא שווה להתחיל להקליט אותם במקום להתחיל להקליט עכשיו אלבום כריסטמס?
כן, זה יהיה מהיר יותר להקליט אלבום כריסטמס אבל עדין זה בזבוז של זמן. מי צריך את זה?

הזיקנה דפקה לה את המוח.
בואו נקווה שמרטינה מקברייד ופיית' היל יזדקנו יותר בחוכמה

blah blah story

New member
אני ממש מקווה שהאלבום הזה לא יהיה כמו השיר

הנוראי שהיא שרה עם מייקל בובלה

יאק!

וכ"כ קוויתי שהיא תוציא דיסק חדש למרות שזה היה סיכוי קלוש
אבל אולי אחרי שהיא תתחיל להופיע ותיכנס לרוטינה היא תצליח להיכנס לאולפן

אלבום כריסטמס זו דרך קלה להרוויח כסף קל ומהיר

מהלך קלאסי של אמן שהולך 'לסגור את עצמו' להרבה זמן בווגאס עם הכנסה קבועה, אבל לא גבוהה, ומעט זמן לעבוד על חומרים מקוריים.
אלבומי כריסטמס הם קודם כל, ויותר מהכל, טריק לחלוב כסף ממעריצים שרופים. זה אלבום של שנספר בקרדיטים שלו/ה ומי מגדיר עצמו מעריץ שרוף ויעיז לוותר על כזה?
מבחינת הפקה, זה אלבום קליל ומהיר. חצי מהשירים בחצי המאלבומים האלו הם גרסאות כיסוי לשירים מסורתיים. כל מה שעושים זה עיבוד טיפה שונה. אז מוצאים איזה מעבד מתחיל שמוכן לעבוד בשכר רעב, שעושה 90% מהעיבודים, ועוד איזה מעבד קצת יותר מוכר שיעשה את שיר הליד שישוחרר כסינגל ומקבל קצת יותר כסף וזהו.
אפילו מבחינת הנגנים זה כסף קל. מדובר על לחנים מוכרים ודי פשוטים שרובם כבר ניגנו בעבר אי אלו פעמים. אז צריך ללמוד עיבוד טיפה שונה? יש איזה מעברון חדש או שינוי סולם? בסדר.
ולגבי עד כמה זה אלבום קאנטרי או לא, זה לא משנה מה סגנון השירים באלבום המתוכנן, אלא הרעיון שמאחוריו, שדווקא כן מקרב ומחזיק אותה בסביבה של אמני קאנטרי רבים אחרים - מסורת, ערכים שמרניים ופניה לקהלים שמרנים.
ובלי קשר, חלק מאלבומי הכריסטמס האלו הם חומר האזנה לא רע בכלל.
אני אישית אוהב את האלבום של דולי פרטון (ההורים שלי היו שומעים את זה כשעוד הייתי בבי"ס יסודי). גם חלק מהעיבודים (והשירים המקוריים) של פול ברנדט באלבום הכריטסמס שלו מלפני שנתיים או שלוש, די נחמדים. שווים בדיקה.

LeAnnDylan

Well-known member
זה ברור

שמדובר באקט לסחיטת כסף. עם המופעים הקרבים ותקופת החגים זה הזמן המושלם להפעיל את מסחטת הכספים. כשתהיתי למה היא עושה את זה, זו הייתה יותר שאלה רטורית מאשר שאלה לגיטימית.
מציק לי שאמנים משחררים אלבומי כריסטמס במקום להתמקד במוזיקה מקורית. אבל בדיוק כמו שרווית ציינה את What a Wonderful World של ליאן גם אני אבחר לשבח אותו ולטעון שאם אמנים אחרים היו גם משחררים אלבום כריסטמס כזה, לא היה אכפת לי שכולם ישחררו אחד. הבעיה היא שבדיוק כמו שכתבת, הם לא טורחים להשקיע בו טיפת מחשבה או מאמץ לחדש, לשדרג ולשנות. הולכים על הבנאלי והבטוח ולכן אני ברוב המקרים בכלל לא טורחת לתת לאלבום צ'אנס לענין אותי.
מקווה שבמקרה של שאניה אני אופתע לטובה אבל בנתיים אני שומרת על ציפיות נמוכות ככה לא אוכל להתאכזב.

blah blah story

New member
מה אנחנו עושים בראשי??

קראתי את מה שכתבת על שאניה.. נחמד ויפה.
כל הכבוד על המצעדים שאתם עושים

ForeverMC

New member
בראשי - בעקבות דחיית האלבום של שאנייה

מוזמנים להשתתף כמובן בדירוג

אני גם מקווה

(שפיית' היל ומרטינה מקברייד יזדקנו בחוכמה, ז"א
)
ובקשר לשאניה, זה היה ברור שהיא חייבת לשחרר אלבום כלשהו בצמוד לתחילת המופעים שלה ואם אין אלבום סטודיו חדש אז הדבר המהיר ביותר שיכלה לעשות זה; או אלבום אוסף, או אלבום קריסטמס. אני מניחה שהשני דיבר אליה יותר. היא גם שיחררה אלבום אוסף בפעם האחרונה ששמענו ממנה, לא?
אני מקווה שהיא לפחות תעשה מה שליאן עשתה באלבום הקריסמס שלה ולצד שירי קריסמס מסורתיים היא הקליטה גם שירי חג חדשים ומקוריים. זה נראה לי סיכוי קלוש אבל זה יהפוך את האלבום הזה לקצת פחות צפוי ומשעמם.
ליאן גם נתנה לאלבום שלה וייב ג'אזי וזה הפך אותו לאלבום החג האהוב עליי ביותר. ובכלל הפך אותו לאלבום ממש טוב בפניי עצמו.
אני לא מצפה משאניה להפוך לזמרת ג'אז בשביל האלבום הזה אבל אם כל כך הרבה זמן אנחנו מחכים לאלבום וזה הכי טוב שהיא בוחרת לתת לנו, כדאי לה מאוד שלפחות יהיו לאלבום עיבודים מעניינים.

Guncrazy

New member
מצטרפת לכל מה שנאמר

מאוכזבת שאין חומרים חדשים אבל אני סומכת עליה שלא תאכזב אותנו ועד סוף 2013 נקבל חומרים מקוריים.

למעלה