שרשור התחדשויות!

trilliane

Well-known member
מנהל
החבילה מ-beautyzone2007 הגיע תוך שבוע!

איזה כיף! רק ב-23/12 הזמנתי, הוא מיד הוציא לי חשבונית, שילמתי, תוך זמן קצר נשלח, והיום לקחתי בדואר. יעיל ביותר, כל הכבוד!
אז מה בחבילה?

China Glaze It's A Trap-Eze מקולקציית Cirque Du Soleil (פעמיים, הזמנתי גם לחברה).
China Glaze Prism מקולקציית Prismatic
China Glaze Liquid Crystal מאותה קולקצייה (דואכרומי עם נצנצים! איזה שילוב מנצח!
איך לא גיליתי אותו עד היום? כלומר, עד השבוע שעבר...
)
מייבש של פושה, יאללה שיהיה... (אגב, רק לי זה מוזר שהוא מכיל 14 מ"ל, בדיוק כמו CG, אבל נראה הרבה יותר רזה? אני יודעת שמשחקים עם עובי הזכוכית ועם הצורה של הבקבוק ואשליה אופטית וכו', אבל זה עדיין נראה מוזר...)

מיהרתי ומרחתי את It's A Trap-Eze, כמובן (אני רק מריירת עליו איזה חודש...
) אבל בינתיים רק על יד שמאל (עצלנות הוא שמי השני
). שלוש שכבות + מייבש של פושה. בדיעבד הייתי צריכה למרוח גימור מט, אני חושבת... אבל אחרי שלוש שכבות לא רציתי להסתכן. המייבשים שלי כבר ישנים יחסית, שכחתי כמה מייבש טרי יכול להיות נוזלי...

ואגב נוזלי, זו רק אני או שהפורמולות של CG נוטות להיות נוזליות למדי? זה לא ממש נוח למרוח לקים כ"כ נוזליים ואני שמה לב שזה קורה לי עם הלקים שלהם בקבוק אחר בקבוק... אמנם יש לי עכשיו בסה"כ חמישה, אבל אם בראשונים חשבתי שזו הפורמולה המסוימת שלהם, עכשיו אני מתחילה לחשוב שאולי כולם כאלה.

denush

New member
בחירות יפות! תתחדשי!! :)

אהבתי במיוחד את China Glaze Prism

Slow Cheetah

New member
אחת החבילות הגיעה!!!

אזזזזזזזזז, מה בחבילה שלי?

FNUG - Psychedelic
FNUG - Futuristica
FNUG - Fantastica
Layla - Metal Chrome
Layla - Black as Ebony
Barry M - Magnetic Violet

(אין מספיק מקום בשביל להוסיף קישורים לכולם, פשוט חפשו בגוגל אם מעניין אותכן
)

Slow Cheetah

New member
חח היית צריכה לראות אותי, אחותי הקטנה חשבה

שהשתגעתי.
כולי צווחת מהתלהבות ומתרוצצת בכל הבית (3 קומות) בשביל להראות לכולם כל לק ששמתי (כל פעם רק על האצבע ביד שמאל, מחר צבא ואי אפשר להשאיר שום לק
)

אוי GOD

איזה מעלפים.
ממש אהבתי את ה Layla עם הקטע המטאלי הרציני הזה!!!
איזה יופי - איפה מוצאים כזה?!?!?

(כדי לא לקפח, גם ההולוגרפיים עשו לי שמח בלב
)

Slow Cheetah

New member
זוכרת ששאלת איפה להשיג את ההולוגרפים?

אז עניתי עם לינק, מוכרים בחנות הזאת (Harlow & Co.) את כללללללללללל הקולקציות של Layla, או לפחות את ההולוגרפית, מטאלית ומשו עם גליטרים (שדווקא נראים טוב אבל אני לא כזה בנאדם של גליטר).
שתדעי, ל-Layla יש לקים מגנטיים מעולים ממה שהבנתי.. רק שאותם צריך לקנות דרך איביי (ואין לי אותם)

ענבל30

New member
גוונים חדשים של ג'ייד

או שאולי הם לא ממש חדשים, אבל רק עכשיו ראיתי אותם? צבעים שימריים-מושחרים חורפיים יפים. לקחתי בינתיים שניים:
dark plum - שימר/גליטר עדין בתכלת/טורקיז וסגול פוקסיה, כשהשילוב ביניהם יוצר גוון סגלגל כהה ומנצנץ.
green garnet - שימר ירוק-טורקיזי בבסיס מושחר, שהפתיע לטובה: יש לו אפקט דואוכרומי עדין אך מורגש, מחליף גוונים בין ירוק-טורקיז לכחול כהה. דומה מאוד ל-dive bar של אסי. כמעט זהה. בבקבוק הוא מעט יותר ירקרק מהטורקיז של אסי, ועל הציפורן השימר שלו יותר בולט ואפקט הדואוכרומטי יותר מורגש (באסי כמעט ולא קיים).
אגב, חלק מהגוונים החדשים האלו של ג'ייד נראו גם במדף של לייף...

תודה על ההשוואה!

אשמח לראות בהזדמנות על הציפורן אם יסתדר לך

איך חמדתי את האסי הזה, ובערב חסר מעצורים רכשתי את הג'ייד, נחמד לדעת שהוא קולע לאותה מטרה

למעלה