שרשור חדשות ועדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
שרשור חדשות ועדכוני קאנטרי

כל פעם אני רוצה לפתוח אחד כי יש מלא דברים חדשים שקורים בעולם הקאנטרי אבל אני אף פעם לא מצליחה למצוא את הזמן.
אבל הנה. הקץ לעצלנות!
אם יש לכם חדשות ועדכוני קאנטרי נוספים, כמובן שאתם מוזמנים לעדכן כאן!

LeAnnDylan

Well-known member
ליאן ריימס נכנסת לגמילה

ביום שלישי האחרון חגגה ליאן ריימס 30 אביבים וזו הרגישה לה הזדמנות נהדרת לרשום את עצמה לגמילה (Rehab) אם הדבר הראשון שעולה לכם בראש זו המחשבה שהבחורה מכורה לסם כלשהו, לשתיה חריפה או אפילו בעיות המשקל שלה יצאו מכלל שליטה- אז לא.
למעשה, ליאן לא נכנסה לגמילה בכלל. למרות שזה מה שצעקו כל הכותרות בכל אתרי הרכילות. ליאן אשפזה את עצמה במכון יום ל-30 ימי טיפול כדי להתמודד עם בעיות חרדה ולחצים.
לדבריה, כל הפרסום השלילי עליה בעיתונים בתקופה האחרורנה והרדיפה הבלתי פוסקת של צלמי הפאפרצי וגם התביעה המשפטית שהגישה [ראו ידיעה נפרדת] גרמו לה להגיע לסף שבירה. כיוון שכבר אושפזה בעבר אחרי שחוותה התמוטטות עצבים, ליאן לא רצתה להגיע לאותו המצב שוב לכן החליטה לאשפז את עצמה כדי לקבל עזרה מקצועית ממיטב הפסיכולוגים ומאמני החיים של המכון, כדי שאלה יוכלו לסייע לה עם כלים שיעזרו לה להתמודד עם בעיות היום-יום בחייה.

לנו נותר לאחל לה החלמה מהירה

אגב, למקרה שהדרתם שינה בגלל זה, לא, היא לא הולכת לבטל את ההופעות שנקבעו לה לחודש ספטמבר, היא קיבלה אישור מיוחד לצאת מהמכון בשביל להופיע ואז לחזור ישר אליו.
אדי סיבריאן, בעלה, מביע את מלוא תמיכתו. סתם למקרה שהתעניינתם.

כפרעליה!

מהממת שכמותה. יאללה שתחלים מהם ותוציא כבר את האלבום שלה! אגב, די, שמעת שבסניגל הראשון מהאלבום אליסון קראוס מתארחת?
איזה מגניב!

LeAnnDylan

Well-known member
כן, קראתי על זה

היה רשום שהסינגל What Have I Done יכלול את דן טמינסקי ואליסון קראוס רק שלא היה ברור מהכתוב אם מדובר בסוג של שיתוף פעולה ווקאלי או שהם פשוט עבדו על השיר יחד מבחינת כתיבה/הפקה וכזה. מקווה שזה שיתוף פעולה ווקאלי כי ממש בא לי לשמוע את ליאן עם אליסון! דן טמינסקי אגב, שעה שברתי את הראש בניסיון להיזכר מאיפה השם שלו מוכר לי בסוף נזכרתי שהוא ניגן ושר איתה קולות רקע בהופעה של Probably Wouldn't Be This Way בטקס של ה-ACM

הו.. לי היה ברור שזה שיתוף ווקאלי

אבל עכשיו כשציינת את זה, יש מצב שאליסון ודן כתבו את השיר. הם כתבו כמה שירים ביחד אבל אני מקווה לשיתוף ווקאלי.

LeAnnDylan

Well-known member
ליאן ריימס בתביעה משפטית

ליאן הגישה ביום רביעי שעבר תביעה משפטית כנגד קימברלי ולקסי סמיילי בגין חדירה לפרטיות.
לפי התביעה. שתי הנשים הקליטו בסתר שיחה בצורה לא חוקית עם ליאן והעלו לרשת חלקים שונים מתוך השיחה שהוצאו מהקשרם והציגו את ליאן "באור שלילי ושגוי". שתי הנשים שמציגות את ליאן כ"משוגעת והוזה" שייכות למחנה ברנדי גלנוויל- אישתו לשעבר של אדי סיבריאן- בעלה הנוכחי של ליאן.

כעת התביעה נמצאת בתהליכים משפטיים. כשיהיו עדכונים- אדאג לעדכן

ועל זה נאמר - Get a life! כמה משועממים אנשים מסוגלים להיות?!

חולות נפש. וגם הברנדי הזו

למרות שהייתי יותר משמחה לראות את ליאן זורקת את הטמבל הזה ומוצאת לה גבר נורמלי ופנוי. או לפחות חוזרת לדין. כפרעליו!

LeAnnDylan

Well-known member
קית' אורבן שופט באמריקן איידול?

לפי מקורות יודעי דבר, קית' אורבן הסכים למלא את תפקידו של רנדי ג'קסון, השופט הפורש האחרון שפסע מחוץ לבמת איידול אל מאחורי הקלעים.
אחרי שהיו דיבורים על כמה כוכבי קאנטרי שונים שמועמדים לתפקיד, בניהם בראד פייזלי, ליאן ריימס וריבה מקנטייר, שהיו כולם בגדר שמועות- השמועה על קית' די מבוססת ונמצאת כבר בתהליכי חתימה סופיים.
בואו נחזיק אצבעות שזה באמת יקרה

blah blah story

New member
בדיוק התחלת לחבב כמה שירים שלו

בזכות הJANGO
אבל עדיין לא מכירה יותר מדי...

הוא מהמם! ממליצה לנסות לשמוע קצת מעבר

למה שג'נגו מציע. או לפחות לנסות מידי פעם רדיו קית'..

LeAnnDylan

Well-known member
בהחלט!

הייתי מציעה להתחיל מאלבום האוסף שלו או משני האלבומים האחרונים ששיחרר, אני ממש אוהבת אותם.

LeAnnDylan

Well-known member
בואו להאזין לאלבום החדש של ליטל ביג טאון

האלבום החדש והכה מתוקשר של ליטל ביג טאון Tornado אמור לצאת ב-11 לספטמבר (כן כן) בנתיים, עד שיגיע התאריך המיוחל, בעמוד הפייסבוק של חברי הלהקה הם מציעים השמעת בכורה יומית לשיר.- כל יום חדש- שיר חדש. מה אתם צריכים לעשות בתמורה? כל מיני לייקים במקומות שונים לפי בקשתם.
האזינו לשירים השונים וספרו לנו מה דעתכם עליהם.
עד כה נפתחו 3 שיריםחדשים להשמעה
Pavement Ends
Sober
Self Made

מה דעתכם עליהם?

בדיוק שמעתי את השיר השביעי

בנתיים חוץ מטורנדו עצמו, כל השירים ממש ממש טובים! מפתיע שבחרו לאלבום את שם השיר הכי פחות מוצלח.
אם כי, חייבת להודות שהאזנתי רק פעם אחת לכל שיר כי לא רציתי להרוס את השמעת הבכורה שלי. אני רוצ הלקנות את הדיסק ואז לחרוש עליו כמו שצריך ולא להכיר את כל השירים כבר מעכשיו. צריכה לשמוע כמו שצריך.
ככה שדעתי על טורנדו יכולה עוד להשתנות.

למעלה