שרשור מבצעים והנחות

trilliane

Well-known member
מנהל
דסקה לחותמות *חינם* באתר Born Pretty

Hello Kitty Nail Art Plate לגמרי חינם (גם המשלוח), ללא התניות, אין שום צורך לקנות מוצרים אחרים בהזמנה, רק להכניס לסל ולהזין ביציאה את הקופון BP299. עשיתי ניסוי בחודש האחרון והזמנתי, היום הדסקה הגיעה והיא תקינה, עובדת בסדר גמור; הדוגמאות פשוטות, חמודות וקלות להחתמה – דסקה מצוינת להתחיל איתה למי שרוצה להתנסות!

כשהזמנתי לא הייתי בטוחה שאצליח ובאמת אקבל אותה כי תאריך פקיעת התוקף כבר עבר (אף שהקופון עדיין פורסם), אבל זה עבד. עכשיו אני רואה שהם שינו את הקופון כך שהוא ללא הגבלת זמן, אבל יש הגבלת כמות של 10 דסקיות ליום, אז אם הקוד לא עובד אפשר לנסות למחרת. הם כותבים שהם מאפסים את הקופון כל יום ב-3AM שעון ניו יורק (10 בבוקר שעון ישראל). הקופון ניתן לניצול פעם אחת לכל קונה. הוראות והסברים לשימוש בקופון (מספר 2).

נ.ב.
בהזדמנות זו אציין שהגיעה אליי היום (מ-BP) גם דסקה m79 (חיקוי לקונאד) ולשמחתי היא תקינה ועובדת מצוין; צפו למניקור עננים בקרוב...

mAmA MiSiSiPi

New member
אוקי נתקלתי בבעיה

אחרי שאני עושה Confirmation הוא מעביר אותי לתשלום של כרטיס אשראי או פייפל למרות שהוא סיכם לי 0$ לתשלום מה אני עושה הלאה?

trilliane

Well-known member
מנהל
מאשרת; זה לא יחייב אותך בכלום כי הסכום הוא 0

גם אצלי זה היה כך.

trilliane

Well-known member
מנהל
כפי שכתבתי (מניסיוני האישי) לא.

זה גם לא כתוב בתנאים לשימוש. בהתחלה גם אני חשבתי שאהיה חייבת להזמין מוצר נוסף, אבל בסוף הזמנתי את הדסקה הזו בלי כלום והנה, היא אצלי...
(הדסקה הנוספת שקיבלתי היא הזמנה נפרדת; הגיעו אליי היום שתי מעטפות).

trilliane

Well-known member
מנהל
יופי!

שקלתי אם לשתף מיד אבל כדי לא להתלהב ואז להתאכזב החלטתי לחכות קצת כדי לוודא שההזמנה באמת מבוצעת, נשלחת, מגיעה, ושמדובר בדסקה טובה שעובדת ולא עודפים / סוג ב' או משהו כזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מילאתי פרטים כי אני כבר רשומה לאתר ולפייפל

אז הייתי רק צריכה להכניס שם משתמש וססמה; אני כבר לא זוכרת את המסלול לנרשמים חדשים אבל זה לא מסובך, אני רואה שהסתדרת בסוף.

Plushable

New member
אני חושבת שזו מתנה בקנייה

לדעתי את צריכה להזמין משהו מהאתר ואז להוסיף את הקופון, ורק אז תקבלי את המתנה
לא ניסיתי עדין אבל זה נראה הגיוני

trilliane

Well-known member
מנהל
שימו לב: הדסקה מגיעה עם מדבקת הגנה שקופה

שיש לקלף לפני השימוש. בשונה מדסקיות האחרות שהזמנתי מ-BP והגיעו עם מדבקה שקופה-כחולה (שאי אפשר לפספס) זו הגיעה עם מדבקה שקופה לחלוטין וממש בלתי נראית; אצלי היא גם הייתה מודבקת טוב טוב אז התקשיתי להסירה. אלמלא היה לי ניסיון וגם במישוש הרגשתי פלסטיק ולא מתכת, אני מניחה שהייתי עלולה לנסות להשתמש בה בלי להיות מודעת לכך.

O n y X

New member
שמעי...עשית לי את היום

כבר הרבה זמן רציתי חותמת של הלו קיטי (יש בוואו את הלוח הגדול אבל היו עליו הרבה דוגמאות שכבר יש לי)
וכמובן שהזמנתי ואני ממש מרוצה...היה לי יום די מבאס וזה קצת שימח אותי

כמה זמן לקח לזה להגיע?

trilliane

Well-known member
מנהל
איזה כיף לשמוע!

מניסיוני הלא רב סדר גודל של שבועיים בד"כ. יומיים-שלושה מרגע ההזמנה ועד שמוציאים אותה ואז עוד כעשרה ימים למשלוח עצמו (אבל זה יכול לקחת גם יותר, לא להילחץ). בהזמנה הזו שלחו לי ב-17/5 דואל לדווח לי שההזמנות שלי יצאו ב-14/5 והן הגיעו אליי היום לתיבה, אז בעיקרון מתאריך השליחה עברו עשרה ימים.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא קפץ כי כבר עברו 72 שעות מפתיחת השרשור

(תנאי נוסף הוא כתיבת תוכן, אבל את זה עשית
).
תודה על המידע!
זה המחיר הזול ביותר שראיתי עבורם עד כה. עם זאת לא נראה לי שאנצל את המבצע כי לטעמי 15 ש"ח ל-5 מ"ל זה עדיין לא זול, ומכיוון שהתאכזבתי משני הלקים שקניתי אני לא ממהרת לקנות מהם שוב (אלא אם יוציאו באמת משהו שווה שאין לאחרים).

למעלה