שרשור מבצעים

trilliane

Well-known member
מנהל
מבצעים בסופרפארם

(לפי סניף גרנד קניון, כידוע זה יכול להשתנות לכאן או לכאן מסניף לסניף)

החדשות הטובות: ג'ייד קריסטלי ייבוש מהיר ב-20 ש"ח
החדשות הרעות: ג'ייד רגיל בלי מבצע...

ניגשתי לקופה עם הירוק המטאלי (איזה צבע יפה! פעם ראשונה שאני ממש מתלהבת מצבע של ג'ייד) והמוכר אמר שיש 1+1 אבל אז אמר משהו על לייף, אז אני חושבת שהוא התכוון למבצע 1+1 על לייף ולא על ג'ייד. גם ללייף יש צבע זהה, אבל אני לא אוהבת את המברשת (וגם לא היה לי עוד לק לקנות). נחכה למבצע הבא...

מייבלין מיני-קולורמה ב-10 ש"ח

ללא שינוי: אורלי (25), קרליין (16), רבלון (15), פופה (20)

25% על סאלי הנסן

ניילטק:
מחזק בודד 35 ש"ח
זוג: בסיס + מחזק ב-70 ש"ח
שלישייה (בסיס + שני מחזקים) ב-150 ש"ח (אולי לא עדכנו את המחיר, כי זה ללא ספק לא משתלם)

המבצע המפתיע: לוריאל ב-13 ש"ח!
(לא צבעים שעניינו אותי לצערי, אבל עד עכשיו הם עלו 30–40 ש"ח, אז זה חת'כת מבצע). אם מישהי שמחפשת צהוב, יש להם צהוב חלמוני שנראה לא רע. היה גם משהו מוזהב, מין זהב "מלוכלך" כזה.

רציתי לנצל את המבצע של שיק (עוד יומיים לקופון) אבל נראה שהייתה התנפלות כי לא נשארו צבעים מעניינים... ראיתי מישהי ניגשת למדף עם הקופון ביד והיא נטשה אותו מאוכזבת. עברתי גם באפריל וסה"כ ראיתי שלושה לבנים (בגימור מנוצנץ, פנינה ושקוף) אבל אף אחד מהם לא היה מס' 31...

מחר אני עוברת בסניף ס"פ אחר, נראה אם יהיו שינויים לטובה.

hollypop girl

New member
אף פעם לא היה לי לק

של לוריאל, אבל הצהוב שאת מדברת עליו נראה קצת דליל בבקבוק. איך הלקים שלהם בכללי?

מייבלין-שווה את זה? או פשוט ללכת לקנות איזה שיק שיהיה גדול ממנו פי חמש?

trilliane

Well-known member
מנהל
קניתי בפעם האחרונה לפני עשור והם היו טובים

ולא דלילים אבל אין לי מושג איך הם בימינו.

מייבלין חמודים והם דווקא מהגדולים של הקטנים (7.5 מ"ל) אז הם קצת פחות מחצי משיק (17 מ"ל) אבל אם את מוצאת צבע מקביל של שיק שמוצא חן בעינייך באותה מידה קני; אני לא מוצאת סיבה מיוחדת לקנות דווקא אותם.

poynter

New member
אם אני זוכרת נכון לוריאל

יצאו בעיצוב חדש של הבקבוקים שלהם, ובדומה לקרליין לפני כמה זמן, הם עושים חיסול על כל הבקבוקים הישנים

trilliane

Well-known member
מנהל
הייתי היום בסניף אחר וראיתי כמה בקבוקים חדשים

ממש בודדים, ובעיקרון גם הם אמורים להיות במבצע, לפי הכתוב בשלט. ההבדל הוא שבסניף ההוא המבצע היה לוריאל ב-15.
זה מוזר בעיקר כי זה הסניף בסיטי סנטר (קניון העודפים של חיפה) והוא סניף יחסית זול לעומת הסניף שהייתי בו אתמול שהוא בגרנד קניון (הקניון המצליח ביותר בחיפה) והוא סניף יקר.

כמו כן ביררתי ומסתבר שגם לייף במבצע 1+1 (אבל אחד עולה 22) וגם ג'ייד (אבל אחד עולה 50
) ובכלל לא היו להם הג'ייד החדשים. כבר שקלתי לקנות שני ג'יידים ולייף אחד (הלבן שלהם נראה לי טוב ונואשתי מלמצוא את הלבן של שיק) אבל לאור המחירים ויתרתי. צמוד לס"פ יש חנות של WOW, קניתי את הלבן שלהם וחסל.

poynter

New member
אם את רוצה ראיתי הרבה מהג'ייד החדשים

בניו פארם\משביר לצרכן - שניהם עובדים עם אותם המבצעים
1+1+10% , יוצא לך 2 ג'ייד ב40 שקלים. מחיר יחסית סביר

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, אבל אני דווקא רוצה את הרגילים

ציינתי כבדרך אגב שלא היו להם חדשים בסניף. בחדשים אין צבעים שמעניינים אותי, אני רוצה צבעים ששייכים דווקא לסדרה הרגילה רק שעכשיו המבצע שיש עליה ברוב הסניפים הוא 1+1 והגעתי גם לסניף שבו מכרו אחד ב-12 ואמרתי יאללה, אבל כמובן, מרפי דאג שלא יהיו הצבעים שרציתי...

trilliane

Well-known member
מנהל
בסופרפארם כמו בסופרפארם, כל סניף ומה שבא לו..

בסניף בסיטי סנטר (חיפה) היו לוריאל ב-15 ש"ח ושאר המבצעים היו כרגיל (אם כי הם לא מחזיקים הכול; מייבלין לא היה ונדמה לי שגם סאלי הנסן לא, וגם לא הסדרה החדשה של ג'ייד). לייף 1+1 (ב-22) ג'ייד רגיל גם 1+1 (ב-50
).

ואז עברתי בסניף בהדר (לשם שינוי אני לא כ"כ אובסיסית, שניהם פשוט היו בדרך שלי) ושם שוב לוריאל ב-13 (ודווקא מבחר נאה, ועדיין שום צבע מעניין בעיניי), ג'ייד היו ב-12 ש"ח (הרגילים, גם שם לא ראיתי את החדשים, רק לא הצבעים שרציתי כמובן) ולייף ב-10... כבר שקלתי לקנות את הירוק המטאלי של ג'ייד בגרסה של לייף (מס' 321), אבל אמרתי לעצמי שהוא לא הולך לשום מקום וגם אני לא... אני אחכה למברשת המועדפת עליי (ולמען האמת גם הבקבוק; מרובע תופס פחות מקום באכסון והוא אפילו מכיל יותר, אז בכלל).

poynter

New member
רק לחברי club 365

אבל מבצע שווה לאללה, אני מקווה שעד שאני אגיע לא יסיימו הכל.

Plushable

New member
מייבש Seche Vite ב-30 ש"ח כולל משלוח באיביי

מצאתי את המייבש של Seche Vite בגודל מלא באיביי במחיר שנראה משתלם, 30 ש"ח כולל משלוח (7.5$)
נראה שלמוכר יש פידבקים טובים, מגוון מוצרים של חברות כמו Essie, elf, CND, Kleancolor, China Glaze ועוד.
חייבת לציין שלא קניתי מהמוכר הזה עדיין אבל מאוד יכול להיות שאקנה את המייבש בעתיד הקרוב.
http://www.ebay.com/itm/320914433372

trilliane

Well-known member
מנהל
ויש גם הנחת כמות אם קונים יותר מאחד

(כל המחירים שאני מציינת כבר כוללים משלוח בינ"ל של $1.99; עיגלתי את הסנטים למעלה):
שניים ב-$12
http://www.ebay.com/itm/2-BOTTLES-S...ltDomain_0&hash=item4d0148cfd6#ht_3353wt_1009
שלושה ב-$17
http://www.ebay.com/itm/3-BOTTLES-S...ltDomain_0&hash=item4d0148cfa3#ht_3353wt_1009
שישה ב-$29
http://www.ebay.com/itm/6-BOTTLES-S...ltDomain_0&hash=item4d0148cfbe#ht_3352wt_1009

אורזיגל

New member
תודה! הזמנתי

במחיר כזה, לא היססתי.
יש לי את הדוגמית שלו מגלוסיבוקס והוא מצויין.

למעלה