שרשור מקוון 20.11.14

שילמתי 25 משלוח

אבל הזמנתי 3 פלטות צלליות+ פלטת סמקים. תראי, הפלטות האלה עולות 20 דולר ועכשיו קניתי אותן ב-10 דולר פחות כ"א. אז מבחינתי זה מתקזז עם המשלוח :) קניה מהנה :)

makeupbybar

New member
פוסט
- התרשמות ראשונית- הקולקציה האדומה של לוריאל

היי בנות

עלה פוסט
לבלוג שלי שנותן סקירה והתרשמות ראשונית בנוגע לאודמים החדשים של לוריאל

(הקולקציה האקסקלוסיבית שלכל מפורסמת יש אודם אדום בגוון שלה- בלייק לייבלי, אווה לונגוריה וכדומה..)

כדי לראות מה דעתי על האודמים שרכשתי ועל הסדרה- אתן מוזמנות להיכנס

http://makeupbybar.blogspot.co.il/2014/11/first-impression-loreal-color-riche.html

lilo4

New member
מה עדיף- איפור זול או איפור יקר?

זו כנראה הדילמה הנצחית... האם עדיף להשקיע ולקנות רק איפור יקר בגלל שהוא יותר טוב?
בפוסט השוויתי בין כמה מוצרי איפור, אחד זול ואחד יקר. והאמת? יש מקרים שעדיף להשקיע ולא להתפשר, ויש אפילו מקרים שהאיפור הזול ניצח ובגדול!
[URL]http://bit.ly/1tTKAsj[/URL]

makeupbybar

New member
פוסט מעולה!! ביג לייק:)

חייבת להגיד המסקרה הדו-צדדית של מייבלין היא ה-אובססיה שלי כרגע (לא מפתיע בהתחשב בכך שהמסקרות של מייבלין מעולם לא אכזבו אותי:))...

ממליצה עליה בחום!!!!

lilo4

New member
תודה רבה

את לא הראשונה שממליצה לי על הדו-צדדית של מייבלין... יש מצב בהחלט שאני אנסה אותה :)

מ צ ד ה

New member
גם אני התוודעתי למסקרה של אסנס (ואף

רכשתי שתיים) בינתיים, משימוש באחת הגעתי לאותן מסקנות כמוך - מתאימה לי למראה יומיומי. בניגוד אלייך, אני מתה על זו של לנקום ותמיד חוזרת אליה (ואל זו ש קליניק - היי אימפקט).

לגבי מסיר האיפור של קרליין - אנחנו צמודים אחד לשני כבר שנים רבות ועל אף שחיפשתי תחליפים בסוף חזרתי אליו לתמיד. זול, המון חומר, מחיר מעולה!

על הדרך מודה לך על האתר שצירפת. אצטרך למצוא זמן כדי לטייל בו. המשלוח חינם?

נ.ב. ניסית להשתמש בשמן הידרופילי להסרת האיפור ואז להשלים הנקיון עם קרליין? אצלי זה עובד מעולה גם על מסקרות עמידות במים. מרשה לעצמי להוסיף קישור למוצר הנ"ל - ניסיתי אחרים ובסוף חוזרת אליו - http://www.ebay.com/itm/310706732884?_trksid=p2060778.m2749.l2648&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

lilo4

New member
תודה על התגובה :)

ניסיתי בעבר את ההיי-אימפקט של קליניק, יש לה אפקט נחמד מאוד עלי אבל היא לא מספיק דרמטית כמו שאני רוצה, ובשביל המחיר הגבוה שלה אני כבר מעדיפה להישאר עם המסקרות העממיות כרגע

יש מסיר איפור אחד שניסיתי ולדעתי הוא יותר טוב מקרליין, וזה המסיר של קליניק... שעולה הרבה יותר ממנו, ולכן אני לא קונה אותו כרגע.
צירפתי בפוסט כמה קישורים- על איזה אתר את מדברת? אם הכוונה לזה שמוכר אסנס, אז המשלוח בתשלום [אין לי מושג כמה].

לא ניסיתי עד היום שמן הידרופילי... תודה על הטיפ ועל הקישור
יש מצב שאני אנסה את זה, כי ממש נמאס לי להילחם במסקרות עמידות

z o e 2 7

New member
בלאק פריידי מגיע! אתן מוכנות?

עוד פחות משבוע מגיע בלאק פריידיי, היום הזול ביותר לקניות בכל השנה! לכבוד המאורע המשמח ריכזתי ברשומה (הארוכה) הבאה אתרים מומלצים ומבצעים שונים. הרשומה תתעדכן בהמשך באתרים ובמבצעים נוספים :)
http://shopistit.blogspot.co.il/2014/11/blog-post_22.html

Dandi44

New member
מחפשת מסקרה למראה טבעי, עדין.

שלום לכן בננות
מחפשת מסקרה למראה טבעי . יש לי ריסים ארוכות , ואינני מעוניינת בנפח או עיבוי .. פשוט טבעי.
&nbsp
יש לכן המלצות על מסקרה טובה?
תודה.

makeupbybar

New member
שלום לך:)

קודם כל אני אשמח אם פעם הבאה תכתבי הודעת שאלה תחת שרשור שאלות.
השרשור הזה זה שרשור מקוון לבנות שרוצות לחלוק משהו באינטרנט או כותבות בלוג/יש להן ערוץ והן רוצות לקדם אותו.

יש שרשור שאלות שתחתיו מרוכזות כל השאלות של הבנות וזאת בשביל שכל מי שיש לה שאלה יכולה לבדוק במקום אחד ולראות אם כבר שאלו את השאלה שלה.
שרשור שאלות נפתח כל שבוע ושווה להציץ בו, כי לפעמים שאלה של מישהי אחת יכולה לעזור לבנות אחרות:)

ולשאלתך- המסקרה החדשה של מייבלין (שיש לה 2 צדדים- אחד לריסים עליונות והשניה לתחתונות) תהיה לך מעולה.
אין לה אפקט עיבוי או הארכה מטורף אבל היא מפרידה את הריסים היטב ונותנת טיפה אקסטרה למה שכבר קיים. אני מאוהבת בה וממליצה עליה בחום!
למעשה- אני ממליצה בכללי על המסקרות של מייבלין!! הן אדירות!

מקווה שעזרתי:)

glossberry

New member
פוסט בלאק פריידיי/סייבר מאנדיי הגדול עלה לבלוג!!

אני מכורת קניות אונליין אמיתית ומשתתפת מדי שנה בחגיגת המבצעים.
השנה הכנתי עבורכן פוסט המרכז את האתרים האמינים והמומלצים ביותר לקניית איפור וטיפוח, עם סקשן קטן גם לביגוד ונעליים!
מזמינה אתכן לבקר תדיר, המבצעים מתעדכנים אונליין - ולתכנן את הקניות שלכן לסוף השבוע הקרוב :)
כל הפרטים בפוסט החגיגי בבלוג !

פיגרו1

New member
אשמח לחוו"ד- מי שניסתה את המוצרים של מאק- המופע של רוקי:

אשמח לדעת לגבי עפרונות העיניים (Chromagraphic Pencil או Greasepaint Stick) אם הם הלהיבו מישהי מכן או להיפך
ומה דעתכן לגבי הגליטר לעיניים: Rocky Horror Glitter הגוון של ה- 3D Black נראה לי מדליק אבל אשמח לדעת איך הוא באמת
על העין ואם נוח להניח אותו (זה לשימוש אישי שלי).
ובכלל אם התלהבן באחד מהפריטים של הקולקציה במיוחד- אשמח לדעת.
תודה

Efrat Itah

New member
DIOR קולקציית שפתיים לקים סמקים ושימר מושלם

Rouge dior lip balm collection

קולקציה מטפחת שפתיים ב 14 גוונים,גם לקים וסמקים, הושקה השבוע
בדיור - עכשיו בבלוג : קישור

*בלאק פריידיי-מבצעים.סקירת מוצרים והשוואת מחירים לפי מותגים*

היי
כמה פוסטים:
פוסט מבצעי האיפור והקוסמטיקה בבלאק פריידיי
סקירה מקיפה של כל מברשות סיגמא והמלצות לרכישה
מדריך קניות לבלאק פריידיי לפי מותגים (באיזה אתר הכי משתלם לקנות אורבן דיקיי, נארס, גלאם גלואו, טו פייסד, OFRA ועוד

למעלה