כמה המלצות וטיפים
אגב, גם אני שונאת לחדש את האיפור במשך היום
בעיניי זה סתם מעיק...
1. עפרון עיניים- הכי עמיד שניסיתי של קרליין, יש להם עפרונות מכניים ללא חידוד, ויש מגוון רחב של גוונים וכדאי לחכות למבצעים, ואז הם גם לא יקרים
2. אודם זה בעיה, ברגע שאוכלים ושותים זה מתחיל לדהות לאט לאט. ואז האפשרות היא לבחור בכוונה משהו עם גוון עדין ובהיר, יש היום כל מיני דברים בסגנון של צ'אבי סטיקס [העיצוב מזכיר צבעים של ילדים, אבל זה שפתון] או ליפ-באטר ודברים כאלה, שאלה בסה"כ שפתונים עם לחות וגוון מאוד בהיר. ואז קל לחדש אותם כי לא צריך לדייק, וגם אם הם דוהים במהלך היום אז זה לא נראה מוזר. לייף הוציאו עכשיו סדרה מצוינת של צ'אבי-סטיקס, לרבלון יש סדרה מצוינת של ליפ באטר [ויש עוד הרבה חברות]. מבחינת הקיצוניות השנייה, יש דברים מאוד עמידים- לבורז'ואה יש סדרה שנקראת velvet, אלה שפתונים נוזליים סופר עמידים. לוקח להם בערך 20-30 דק' עד שהם מתקבעים על השפתיים, אבל אז הם עמידים לרוב שעות היום, ומקסימום אפשר לחדש פעם אחת כדי לחזק את הצבע. אבל החסרון שהם מאוד מייבשים את השפתיים, וצריך להניח אותם בזהירות כי הצבעים דרמטיים וקל מאוד "לפספס".
3. מסקרה- פשוט תחפשי מסקרה שמוגדרת water proof. להרבה חברות יש כאלה, ואם אין לך דרישות ספציפיות מעבר אז אני ממליצה על מסקרות של מייבלין, לא יקרות ועושת את העבודה [רק לוודא שכתוב על האריזה שזו מסקרה עמידה במים]
4. לגבי צלליות- אם זה משהו שחשוב לך ואת מתאפרת הרבה, אז אני ממליצה להשקיע ולקנות פריימר לעיניים. זה בעצם כמו משחה כזו שמורחים על העפעפיים בכמות מאוד קטנה, זה גורם לצלליות להיראות הרבה יותר טוב וממש תורם לעמידות שלהן. פריימרים טובים לא זולים, אני מאוד אוהבת את זה של too faced שנקרא shadow insurance, אין להשיג אותו בארץ והוא עולה סביב ה-80 ש"ח כשמזמינים מחו"ל. בארץ יש לחברה בשם OFRA פריימר עיניים שהוא גם מומלץ, אבל שוב- יקר. אז לשיקולך אם להשקיע בזה כרגע או לא