שרשור שאלות- 25.12

makeupbybar

New member
שלום לך:) אשמח אם בפעם הבאה תכתבי את השאלה בשרשור השאלות השבועי כדי שכל הבנות יוכלו לראות אותה ולהיעזר בה במידת הצורך וגם כדי שהיא לא תעלם לך לעמוד הבא:)

אם זה לצורך תחפושת הייתי ממליצה על הריסים של wow אן ביוטיקר להנחה חד פעמית ושזה לא יעלה לך הרבה אבל אל תקני את הדבק משם!
בדבר תשקיעי של duo שישאר לך להרבה זמן:) אפשר למצוא אותו במאק

Efrat Itah

New member
שפתון שמתאים
שפתון מאוד מייצג הוא בחזית הפנים. אז תתחילי במה שאת ממש פוסלת. לדוגמא אדום מבריק, פוקסיה עז, כתום תפוז וכדומה (את כל אלאה אני למשל אוהבת) ואחרי שהתבייתת על משפחת הגוונים שאת חושבת שתאהבי עלייך, אין כמו ניסוי ותהיה. לאו דווקא על השפתיים אלא לשים על גב כף היד לקרב לשפתיים ולנסות. לפי התמונה לדעתי רוב הגוונים יתאימו לך. יש מבצעים יפים ובהם את יכולה קצת להמר כך שגם אם לא תתלהבי מבצע מסויים רפשר לערבב שניים על השפתיים או להעביר הלאה. תתחילח מגווני שקטים, לא ניוד ממש אלא עם גוון אפרסק, ורוד עתיק, ורוד חום עם ברק. נראית עדינה וקלאסית אז...

makeupbybar

New member
היי:) גם אם הוא מת- אפשר לשמור על הכללים.
זה לא פורום שמחייב נוכחות.. מי שרוצה- כותבת. מי שיש לה שאלה- שואלת.
אשמח אם תמשיכו לשמור על הכללים:)

makeupbybar

New member
שלום לך

אני חושבת שבהחלט גוונים של ורוד-ניוד, ורוד בייבי ואפרסקים למיניהם יוכלו להיות לך מאוד יפים

&nbsp
אני גם חושבת שאת יכולה להתנסות בעצמך ולראות מה את אוהבת כיוון שלפי איך שזה נראה- אין לך שפתיים דקות אז את יכולה לנסות גוונים כהים יותר גם.
&nbsp
הכל עניין של ניסוי וטעייה

BrokenLight

New member
מסקרה חומה

האם לדעתכן לבחורה בהירה יחסית מומלץ להשתמש במסקרה חומה במקום בשחורה הסטנדרטית?

תודה לעונות

zoraya

New member
שאריות מייקאפ - שאלה

שלום לכולן,
יש לי מייקאפ (של בובי בראון - מעולה!) בבקבוק זכוכית, שכמעט נגמר. יש דרך להוציא את השאריות בלי לשבור את הבקבוק..? ניסיתי להפוך אותו, להשכיב אותו על הצד.. לא עוזר. בכל פעם שאני לוחצת על הפייה יוצא קצת חומר. יש לכן רעיון מה אפשר לעשות? תודה.

Santa Inc

New member
מחיר טוב לדאבל וור?

היי,
ראיתי קופון של סופר פארם לדאבל וור ב- 119 ש"ח - זה מחיר טוב?
אני לא זוכרת בכמה קניתי אותו בפעם שעברה אבל בטוח בלא יותר מ-140. הצצתי קצת באינטרנט - באיביי ראיתי ב- 160+ ובסטרוברי יותר יקר - 196 ש"ח, אז אני מניחה ש-119 זה מחיר טוב אבל חשבתי ששווה בכ"ז לבדוק כאן לפני שקונים אם יש איזשהו אתר/מוכר זולים יותר :)
אגב אני משתמשת בגוון 3W1 TAWNY 37, אין לי מושג אם הוא נפוץ/נדיר.

שאלה של מתחילה

היוש,
טוב אני לא מתחילה ממש, אני מתאפרת קבוע כבר שנתיים בערך :)
אני כרגע נמצאת בארה״ב, וקניתי איפור מחברות שוות, אבל רק לשפתיים כדי ללכת על בטוח.
נכנסתי לאתר של ספורה כדי למצות ולראות איזה עוד דברים שווים אפשר להביא, אבל יש שני מוצרים שאני באמת לא מבינה מה השימוש שלהם:
1. פריימר
2. פאונדיישן
הבנתי שאת שניהם שמים לפני האיפור, אבל מה המטרה?
תודה מראש!

meck88

New member
עצה - איפור עמיד!

שלום,
אני לא מומחית גדולה באיפור (בלשון המעטה) ואני אשמח לעצה.
חשוב לי להתאפר כל יום, אבל אני לא משקיענית גדולה ומבחינתי לשבת כל היום וכל כמה זמן לחזק את האיפור, לחדש אותו ובעצם לעשות פעולות שהתכוונתי לעשות אותן פעם אחת ביום ולא יותר זה די מעיק, ואני פשוט לא עושה את זה ויוצא שלאורך רוב היום אני לא מאופרת....
אז אני אשמח על המלצות לאיפור עמיד, אחד כזה שבאמת נשאר - כמו שיש למאפרות מקצועיות שמאפרות כלות וכו'.
אני זקוקה ל:
1. עיפרון לעיניים - צבע טורקיז, אני לא יודעת אם זה כזה משנה...
2. אודם
3. מסקרה - שגם לא נמרחת
4. אולי גם צלליות - אם כי זה פחות חשוב....

תודה רבה!!!

debka2

New member
לדעתי זה פשוט עניין של מה את מעדיפה כי שתיהן מתאימות לבהירות

אני בהירה יחסית ויש לי מין הרגל כזה כבר כמה שנים להשתמש בשעות היום במסקרה חומה, ובלילה בשחורה.

lilo4

New member
אפשר לפתוח את המשאבה?

אם כן, את יכולה פשוט לקחת צמרון אוזניים כל בוקר ולהוציא איתו קצת מייקאפ. זה לא אידיאלי אבל אני לא מכירה פתרון אחר.
אפשר להעביר את מה שנשאר לקופסית כדי שיהיה לך יותר נוח להוציא, אבל אז יש סיכוי טוב שהמייקאפ יתייבש מהר

debka2

New member
שלום למתחילה...

פריימר הוא תכשיר שמורחים על הפנים לפני מריחת המייקאפ, תפקידו הוא להחליק את עור הפנים, לצמצם נקבוביות פעורות, וכ"ד... להכין את העור לקראת מריחת המייקאפ.
פאונדיישן זה בעצם מייקאפ.

מקווה שעזרתי.

lilo4

New member
כמה המלצות וטיפים :)

אגב, גם אני שונאת לחדש את האיפור במשך היום :) בעיניי זה סתם מעיק...

1. עפרון עיניים- הכי עמיד שניסיתי של קרליין, יש להם עפרונות מכניים ללא חידוד, ויש מגוון רחב של גוונים וכדאי לחכות למבצעים, ואז הם גם לא יקרים :)
2. אודם זה בעיה, ברגע שאוכלים ושותים זה מתחיל לדהות לאט לאט. ואז האפשרות היא לבחור בכוונה משהו עם גוון עדין ובהיר, יש היום כל מיני דברים בסגנון של צ'אבי סטיקס [העיצוב מזכיר צבעים של ילדים, אבל זה שפתון] או ליפ-באטר ודברים כאלה, שאלה בסה"כ שפתונים עם לחות וגוון מאוד בהיר. ואז קל לחדש אותם כי לא צריך לדייק, וגם אם הם דוהים במהלך היום אז זה לא נראה מוזר. לייף הוציאו עכשיו סדרה מצוינת של צ'אבי-סטיקס, לרבלון יש סדרה מצוינת של ליפ באטר [ויש עוד הרבה חברות]. מבחינת הקיצוניות השנייה, יש דברים מאוד עמידים- לבורז'ואה יש סדרה שנקראת velvet, אלה שפתונים נוזליים סופר עמידים. לוקח להם בערך 20-30 דק' עד שהם מתקבעים על השפתיים, אבל אז הם עמידים לרוב שעות היום, ומקסימום אפשר לחדש פעם אחת כדי לחזק את הצבע. אבל החסרון שהם מאוד מייבשים את השפתיים, וצריך להניח אותם בזהירות כי הצבעים דרמטיים וקל מאוד "לפספס".
3. מסקרה- פשוט תחפשי מסקרה שמוגדרת water proof. להרבה חברות יש כאלה, ואם אין לך דרישות ספציפיות מעבר אז אני ממליצה על מסקרות של מייבלין, לא יקרות ועושת את העבודה [רק לוודא שכתוב על האריזה שזו מסקרה עמידה במים]
4. לגבי צלליות- אם זה משהו שחשוב לך ואת מתאפרת הרבה, אז אני ממליצה להשקיע ולקנות פריימר לעיניים. זה בעצם כמו משחה כזו שמורחים על העפעפיים בכמות מאוד קטנה, זה גורם לצלליות להיראות הרבה יותר טוב וממש תורם לעמידות שלהן. פריימרים טובים לא זולים, אני מאוד אוהבת את זה של too faced שנקרא shadow insurance, אין להשיג אותו בארץ והוא עולה סביב ה-80 ש"ח כשמזמינים מחו"ל. בארץ יש לחברה בשם OFRA פריימר עיניים שהוא גם מומלץ, אבל שוב- יקר. אז לשיקולך אם להשקיע בזה כרגע או לא :)

Shamy

New member
תשובות

1.פריימר מטרתו כשמו ,להכין את העור למייק אפ(זה בעיקר נועד להוות שכבה מקשרת בין העור הטבעי שלנו לחומר המייק אפ) לפעמים יש לו גם יכולת ל"תקן"(להחליק מעט קמטים בכך שהוא ממלא אותם והפנים מקבלות מראה צעיר יותר עם המייקאפ,ותיקון צבע העור לניטרלי..דהיינו לנטרל תת גוון של העור)
חשוב לשים פריימר
2.פאונדישן זה מילה יפה למייק אפ עצמו (נוזלי/מוס/דחוס) ותפקידו- לתת מרקם וצבע אחיד לעור ואף להעלים כל מיני "ברק שומני במידה ויש" או לכסות מעט כל מיני פגמים קטנים בעור

למעלה