שרשור שאלות 6.3.15

מ צ ד ה

New member
לגבי טיפוח - כל מוצרי ים המלח נחשבים
בחו"ל לוואו. לא כולם במחיר נגיש לכיס.

כמ כן, לא בטוח שזה ידבר אליה. פשוט בשל טעם אישי וכו'...

naga0246

New member
הגשמת פנטזיות מיניות וסטוצים................................
הגשמת פנטזיות מיניות וסטוצים........................................ !
כאן באתר:
http://mvp.im/sexy420
&nbsp

makeupbybar

New member
שלום לך:)
אני אישית תמיד ממליצה על איילינר ג'ל כיוון שהוא הכי עמיד, הכי קל לעבוד איתו והתוצאה שלו, בעיניי, יותר טובה.
&nbsp
אם את ממש רוצה איילינר נוזלי- יש את של סופט-טאצ' שהוא מעולה (הפתיע גם אותי) ושל חברות אחרות כמו מאק או איל מקיאג'
&nbsp
:)

makeupbybar

New member
שלום לך:)
לאיל מקיאג' תמיד יש מצעים טובים והצלליות שלהם ממש טובות אז הייתי ממליצה.
את גם יכולה לבדוק באינטרנט איזה מוצרים בחברות הפארמיות הם אירופאים (משמע- הם לא מגיעים לארה"ב) ולשלוח לה מהם:)

Efrat Itah

New member
עממי ויוקרתי
כמוני כמוך חסידה של טוש ובטח ביום יום
1. קרליין, עמיד מאוד אבל יש שיגידו שמידי יבש. 2.לוריאל - ממש מעולה לטעמי. 3.סופטאץ, מצויין, ראש גמיש ודק המקל על ציור קו
4. פופה - גוונים משגעים ועמידות מעולה 5. לנקום - מעולה, אבל תוכלי לקנות את אחיו מלוריאל בשליש כסף. 6. מאק ...וזה על קצה המזלג :)

RoseSh

New member
שרשור אסנס Essence

היי לכולם!
מתחילה שרשור בשביל כל מי שמתעניין בחברת האיפור הזולה והאיכותית שהגיעה לארצנו הקטנטונת.
אשמח לתגובות מאת:
כל מי שיודע/ת על סניפים של סופר פארם שבהם נמכרים מוצרים של אסנס.
כל מי שיכול/ה להמליץ על מוצר מסוים או לחלופין לתת ביקורת לא טובה.
תודה מראש שלכל המגיבים והמדינות :)

טאניה1

New member
פודרה בורזיוה עגולה שחורה

הורידו מהמדפים את הפודרה השחורה עגולה שלהם , רציתי לקנות גוון יותר בהיר כי יש לי אותה בגוון יותר כהה לעונת הקייץ ולעכישיו זאת יותר כהה לי , ודיילת אמרה לי שכבר אין אותה , אבל ראיתי באינטרנט אולי זאת תיהי של סילק אדישן גם בקופסת שחורה שראיתי אותה ב feeluniqe?

Renat Zeitune

New member
מוצרי איפור כעבור זמן מה עלול לסרטן?

יש לי מוצרי איפור ישנים שהרבה זמן לא השתמשתי בהם(מעל לארבע שנים) ושמעתי ששימוש במוצרים כעבור זמן מה עלול לסרטן, האם זה נכון? ידוע לכם? השתמשתי היום ולפני כמה ימים במוצרים אלו. האם יש סיבה לדאוג? תודה ויום טוב.

michalf4

New member
ניקוי מברשת מייקאפ

שלום,
הייתי בחנות איפור מוכרת והדגימו לי איך לשים את המייקאפ המוצק על הפנים בעזרת מברשת, ואחר כך לפזר אותו באמצעות מברשת קבוקי. קניתי את מברשת הקבוקי ולימדו אותי כיצד לנקות אותה, אבל לא קניתי את המברשת הראשונה כי חשבתי להשתמש במשהו שכבר יש לי בבית (סתם מברשת רגילה). בקיצור, רציתי לשאול כאן איך אני אמורה לנקות את המייקאפ המוצק מהמברשת שנוגעת בו ישר מהקופסא.
תודה מראש על התשובה :)

lilo4

New member
ממש לא

מוצרי איפור של חברות מסחריות מוכרות הן מוצרים שקיבלו אישור של משרד הבריאות, מה שאומר שהמרכיבים שלהם בטוחים לשימוש ולא מסרטנים.
כמו לכל דבר לאיפור יש תוקף, ולאט לאט האיפור מתקלקל. כשזה קורה, האיפור פשוט פחות טוב. צללית יכולה לשנות את הצבע שלה, ליפגלוס יכול לאבד את המרקם שלו, שפתון יכול להיות פחות עמיד. אבל אין פירוק לחומרים מסרטנים ואין שום בעיה.
כתבתי בעבר פוסט שמסביר למה איפור מתקלקל, מה קורה לו ואיך אפשר לזהות את זה. את מוזמנת לקרוא יותר אם זה מעניין אותך

michalf4

New member
שאלתי בעיקר מתוך חשש שהאיפור יתייבש ויתקשה על המברשת

makeupbybar

New member
שלום לך :)

הדרך הרגילה לנקות מברשת היא בעזרת שמפו טוב וניקוי יסודי של המברשת.
&nbsp
במצב של מייקאפ מוצק, הייתי ממליצה לך להשתמש בספוגית סיליקון רטובה, כיוון שיותר קל לעבוד עם מייקאפ מוצק בעזרתה...
הייתי ממליצה לך לרכוש גם מנקה מברשות כיוון שמייקאפ מוצק הרבה יותר סמיך ויותר קשה "להיפטר" ממנו
&nbsp
מקווה שעזרתי:)

Mei221

New member
איך מנקים ספוגית מייק אפ?

והאם היתרון בספוגית סיליקון היא שהיא מתנפחת? אם כן, במה זה תורם הנפח להנחת המייק אפ?

Efrat Itah

New member
אז ככה:

ודאי תזדעזעי מהתשובה שלי כי גם אני הייתי בשוק כשקראתי אותה בפעם הראשונה:

כעקרון מברשות אני מנקה במנקה המברשות של מאק, הוא משתלם ומספיק לזמן רב, ומנקה בשוטף. אחת לשבוע/שבועיים, אני עושה יום נקיון ומנקה יסודי. זה זמן רב השתמשתי בשמפו אבל מברשות הסומק הפודרה והמייקאפ (אני חסידה של האצבעות אז היא פות פופלרית עבורי) לא מתנקות טוב ואז קראתי המלצה: להשתמש בסינטבון, הופתעתי, נגעלתי קצת, כי הוא לא מריח הכי נעים והוא גס ומחוספס אבל....עושה את העבודה, המברשות מתנקות היטב...
יש שממליצות על סבון כלים, אני לא אהבתי

sparx

New member
סניפים שאני מכירה

תל אביב - קניון רמת אביב
קריית אונו - קניון קריית אונו
פתח תקווה - הקניון הגדול

makeupbybar

New member
שרשור שאלות 6.3.15

שאלות שקשורות לאיפור, טיפוח ושות'- לכאן

למעלה