chrono היחיד
New member
ההרגשה שלי? שזה No man's sky היפני. הגרפיקה של המשחק מדהימה בעיני, כן כבר התרגלנו לגרפיקה של הדור הזה, אבל עדיין השממה הזו יפה מאוד.
לצערי זה פשוט הדבר המחמיא היחיד שאני יכול להגיד על מה שראינו אני לא הולך לצעוק שזה סימולטור הליכה, אבל כמו שבNO MANS SKY לא עושים כלום חוץ מלאסוף משאבים וקרפטינג, לא ברור לי מה ההבדל חוץ מזה שהפעם יש הרבה יותר תקציב ואת שמות המותג של ריידוס וקוג'ימה (אה ותקציב גדול יותר)
לNo man sky עוד היה את האטרקציה של לראות סביבות וחייזרים לא צפויים לא ברור מה הגימיק כאן.
כן, הקטע עם הסולמות נראה נחמד, שאתה חוקר איתם את הסביבה אבל זה נראה בדיוק סוג הגיימיק שממש נחמד בשלוש שעות הראשונות ואז זה ממצה את עצמו שאתה מרגיש שכבר קיבלת מספיק אינדיקציה איזה דברים אתה הולך למצוא על פסגות ההרים.
גם אם נלך לקרב בסוף הגיימפלי עם המפלצת סוס הזה, זה לצערי לא נראה מרתק במיוחד.
זה נראה כאילו זה יותר מדי קל ליצור מרחק בנינו לבינה ופשוט לזרוק עליה דברים מרחוק עד שהיא מתה.
כן, זה יותר מקורי מאיזה cover שוטר סינימטי או משחק התגנבות מקוג'ימה בפעם השישי, אבל הפיתרון נגד משחקים בנאלים הוא לא משחק משעמם אחר.
קפקא אמר שכל יצירה בדיונית שנסתכל עליה בעין חדה מספיק, לא משנה כמה היא משכנעת היא תתפרק לנו מול העינים והאשליה תשבר.
אז כן, אפשר להגיד שכאילו אני מחפש בכוח ממה להתאכזב מהמשחק אבל זה פשוט לא מה שציפיתי.
ממה שזכור לי קוג'ימה הבטיח לנו משחק אקשן שיהיה בו דגש על אקשן ואין לי בעיה למצוא את הציטוט למי שרוצה והוא אפילו אמר שאנשים שאוהבים משחקי אקשן סינמטים יאהבו את המשחק הזה.
אז כן, לא רוצה עוד cover shooter שגרתי,אבל זה יכל להיות שוטר לא שגרתי בלי cover.
חוץ מזה למה זה נראה כאילו היפנים לא מבינים את הקטע של עולם פתוח בכלל?
מי רוצה עולם פתוח ענקי וריק שזה מה שראינו כאן?
עולם פתוח הוא מעניין כשיש סביבות/יישובים NPCS, קווסטים למצוא בו לא שהוא ריק כאילו, מדובר ביום אחרי סוף האנושות או משהו כזה.
אני מקווה מאוד שקוג'ימה יצליח לעשות משהו שיצליח להציל את המשחק הזה בשבילי עד היציאה אבל זה פשוט נראה משחק שמגיע לו ממוצע 73 וגם זה רק בגלל ערכי ההפקה, מבחינת מה שהוא יקבל במציאות, בטח ממוצע 83-84 כי סוני לא תוכל לתת למשחק כזה ליפול.
משהו בלב שלי רוצה לחשוב שקוג'ימה פשוט מטריל את כולנו, אבל אני יודע כמה הקהל היפני חשוב לו וכמה הוא רוצה לתת להם גיימפלי שישכנע אותם שזה משחק טוב, ואם זה הכי טוב שהוא יכול לתת? אז פשוט אין משהו טוב במשחק.