game news

דרגון קווסט 7 ו8 מגיעים למערב בקיץ 2016 MY GOD!!!!!!!!

ספיר, תודה רבה על העדכון!!! לא היה לי מושג בשיט.
יאוווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
מה זו השנה הפסיכית הזו מבחינת הכרזות?????????!!?!?!!?!?!?!@?@?

הולי שייט!!!!!!! אנ לא מאמין שיוג'י הוריי לא חירטט אותנו וזה באמת מגיע!!!!!#$%^&*)(*Y&^%$#@$%^&*)*&^%$#$%^&*&^%$#@$^*&)*&^$#%^*&I)*^&#$%^&*

אני מקווה שיהיו פה אנשים שיתגעגעו אלי בקיץ 2016 כי אני מתנזר מהעולם לחצי שנה או כמה שזה יקח לסיים את DQ7.
זה לוקח 120 שעות לא כולל גריינד, רק מבחינת תוכן, עם גריינד זה יותר זמן.

הולי ג'יזס, אליהו הנביא דוד המלך ושאר הקודשים, תנקס.
http://mynintendonews.com/2015/11/1...games-announced-for-nintendo-3ds-summer-2016/

סקיי והאחרים עם 3DS כולל אלה שקוראים בשקט ולא מגיבים.
אם אתם רוצים לראות את DQ 11 במערב, תקנו את הריימיקים האלה!
אגב dq הירוז יגיע למחשב ב2016, אז למי שאין PS4, אין לכם תירוצים עכשיו.

כל ההכרזות החשובות מהנינטנדו דירקט, כאן.

מי שאוהב/שונא את פפ7 ויש לו WII U/3DS יש לי חדשות טובות בשבילכם. קלאוד מפפ7 מגיע לסמאש על שתי הפלטפורמות. צירפתי טריילר. מי שאוהב את קלאוד יהנה כמובן לשחק אותו ומי שמתעב את הדמות האיומה ישמח כמובן להרביץ לו. (אני)
צירפתי טריילר.

פוקימון רד,בלו, יילו. (המשחקים המקוריים) יגיעו ל3DS ב27 בפברואר. לטעמי די מיותר, חבל שהם לא עושים ריימיק למשחקים בגרפיקה עדכנית.

Hyrule Warriors: Legends : משחק האק אנד סלאש של זלדה שמגיע בגרסה מיוחדת ל3DS. אפשר לשלוט על כמה דמויות שונות בשדה הקרב ולהחליף בינהן כל רגע. המשחק יוצא בסוף מרץ 2016 ל3DS. טריילר
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6K2m6RO_Iq0

משחק הStar fox החדש לWII U מגיע ב22 לאפריל לWII U. נקווה לפורט לNX.
אני חייב להודות שהמשחק נראה טיפה חלש. במיוחד למשחק של פלטיניום.
כאילו, מאז שפלטיניום קמו פינטזתי שהם יעשו משחק shoot em up ועד שהם
עושים אחד, ועוד עם IP אגדי כזה, הוא נראה די חלש, אבל עדיין יהיה כייפי נראה לי.

המשך הדירקט. (נשלחה לי ההודעה לפני שסיימתי לכתוב)

משחק המכות של פוקימון: pokken (מהיוצרים של טיילס וטקן) מגיע לWII U באביב 2016. הטריילר החדש מראה את המיוטו האפל. נראה משחק חובה למי שאוהב משחקי מכות, פוקימון, או גם וגם. (סטס אני בוחר בך!)
היהלום הזה חייב להגיע לNXֱֱֱ! אני חייב לשחק בזה.

הcross over של פייר אמבלם וSMT מקבל טריילר חדש. כמו תמיד זה נראה יותר
קרוס אובר של פרסונה ופייר אמבלם מאשר SMT, אבל יהיה מגניב לשחק את זה על הNX.

זה לא מפתיע ששמים לב שפייר אמבלם בעצמו לקח השראה כבדה מפרסונה
במשחקים האחרונים. (הדגש על שיחות ופיתוח קשרים וכו')
זלדה TP מקבל רימאסטר על הWII U.

פייר אמבלם החדש (fates ) יגיע למערב בפברואר, שתי הגרסאות של המשחק יגיעו.
כזכור, יש משחק לקאזואלים, שנקרא הגרסה הלבנה, משימות קלות, עלילה פחות רצינית וכו'. הגרסה השחורה, היא להארדקור העלילה אפלה יותר, המשימות מורכבות וקשות בהרבה וכו'.

הxbox one וhalo5 מנצחים את הPS4 במכירות באוקטובר.

אין ספק. האמריקאים עדיין מתים על halo מה שלא יהיה :) ואני חושב גם שמגיע למשחק להיות בטופ, כי לפי כל מה שאומרים הוא חווית אונליין יוצאת מן הכלל.
שלום אספיר, שתף אותנו קצת איך המשחק....!

הרשימה המלאה, המנצח לחודש הקודם הוא כאמור הONE
Halo 5: Guardians (XBO)
NBA 2K16 (PS4, XBO, 360, PS3)
Assassin’s Creed: Syndicate (PS4, XBO)
Madden NFL 16 (PS4, XBO, 360, PS3)
WWE 2K16 (PS4, XBO, 360, PS3)
FIFA 16 (PS4, XBO, 360, PS3)
Destiny: The Taken King (PS4, XBO, 360, PS3)
Yoshi’s Wooly World (NWU)
Uncharted: The Nathan Drake Collection (PS4)
Rock Band 4 (XBO, PS4)

יהיה מעניין לעקוב אם halo וטומב ריידר יכולים לתת לone פוש מספיק חזק שיחזיק לכל החגים :)

evilplate

New member
את האמת זה לא היה חודש טוב לאף אחד מהצדדים

היילו 5 לא הזיז מספיק קונסולות, והמותג ללא ספק כבר לא מה שהיה והוא נחלש משמעותית, הירידת מחיר של הפס4 היתה עם אימפקט כמעט אפסי וגם שם לא נמכרו מספיק יחידות, יותר מזה, חודש שעבר נמכרו יותר פס4 במחיר מלא (בזכות הבאנדל הרחבה של דסטיני) מאשא החודש הזה אחרי ירידת המחיר.
&nbsp
חודש רע מאוד שבתקווה לא מסמן מגמה כלשהי.

AC החדש, כובש את טבלת הPSN באנגליה באוקטובר.

כנראה שהשם הטוב של Assassin’s Creed Syndicate עזר ליוביסופט כי המשחק מוכר טוב. האמת שרציתי שיוביסופט תדחק לפינה עם המשחק הזה כדי שנקבל סוף סוף AC יפני, אבל היי לפחות קיבלנו משחק סביר לימים שלא יהיה מה לשחק :) גם משהו.

אני קצת לא יודע מה לחשוב על המשחק הזה, המבקרים מהללים את העלילה גם מבקרים שאני ממש מחזיק מהם, מנגד הרבה גיימרים אומרים שהעלילה פושרת, ואני כבר אמרתי שלדעתי ההוק, הורס את הגיימפלי.

בכל מקרה, אין כל כך מה לדאוג כי אין מצב שהhook יהפוך לתוספת קבועה בסדרה.
נקווה שיוביסופט הבינה את הרמז ויותר לא נקבל משחקים כמו unity.

או המשחק ההזוי הזה לPS3/360.

הרשימה המלאה.
1 Assassin’s Creed Syndicate
2 UNCHARTED The Nathan Drake Collection
3 NBA 2K16
4 Destiny
5 Minecraft: Story Mode – Episode 1: The Order of the Stone
6 EA SPORTS FIFA 16
7 Grand Theft Auto V
8 Rocket League
9 Minecraft: PlayStation 4 Edition
10 WWE 2K16
11 Everybody’s Gone to the Rapture
12 METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
13 Madden NFL 16
14 DISGAEA 5: ALLIANCE OF VENGEANCE
15 Metro Redux
16 Middle-earth: Shadow of Mordor
17 Outlast
18 Tales of Zestiria
19 Devil May Cry 4 Special Edition
20 DRAGON QUEST HEROES: The World Tree’s Woe and the Blight Below

הטבלה חושפת כמה נתונים מאכזבים למדי, ראשית המשחק ההזוי של מיינקראפט
מוכר ממש טוב, וחסר לנו שהסדרה שלו תעכב לנו את העונה הבאה של the wolf.

עוד נתון מעציב זה שכל משחק כאן בערך עקף את דרגון קווסט הירוז, במיוחד מרגיז שטיילס עקפו את DQ, חשבתי שהבריטים אנשים איכותיים.

evilplate

New member
המצעד הזה הוא יחסית שולי

ברור שהוא מעיד על מכירות אבל דיגיטלי הוא עדיין לא אחוז גדול מספיק כדי שנסיק על סמך הטבלה הזו מי הצליח ומי לא, לפחות בקרב משחקי ריטייל, כמובן שאינדים או משחקים דיגיטליים בלבד כן מקבלים אינדיקציה דרך הטבלה הזו.
&nbsp
סינדיקייט למשל, אם אתה רוצה לשמוע שלא הולך משהו, אז יש לי חדשות טובות בשבילך והמשחק כנראה מכר הכי גרוע מכל AC ראשי אחר בשנים האחרונות, זה שהוא מכר דיגיטלית הכי הרבה בחודש שלא היתה בו תחרות משמעותית של משחק גדול אחר לא באמת אומר הרבה, מה שאומר הרבה זה המספרים שפתח איתם באנגליה בריטייל וזה שב NPD שהבאת הוא מתחת ל NBA 2K, משחק כדורסל שזה כבר החודש השני שלו בטבלה, אז כן, סינדיקייט ממש לא הצלחה גדולה ואל תתפלא אם יובי שנה הבאה או עוד שנתיים (תלוי עד כמה היא יכולה בשלב הזה לערוך שינויים משמעותיים במשחק הבא שכבר בטח בפיתוח איזה כמה שנים) תהפוך את הסדרה על הראש או תעשה שינויים נרחבים בה.
&nbsp
&nbsp

לפי ניתוח של NX gamer פולאאוט 4 רץ יותר טוב על הONE.

מאשר על הPS4. הם טוענים שבאופן עקבי לONE יש את הFPS הגבוה יותר, וגם שהמשחקים צונחים בFPS על הPS4 צונח נמוך יותר מהONE בהפרש ניכר.

זה עומד בסתירה לדוח הקודם של DF אבל המספרים לא משקרים, וNX GAMER מוכיחים שגרסת הONE בגדול רצה יותר טוב, גם אם מדי פעם היא נתקעת על 0 FPS.

אתם יודעים מה יותר מעניין אותי? אם המצב הזה אומר שלאורך כל חיי המשחק, הוא הולך לרוץ יותר טוב על הONE מאשר על הפס4.

הוא צריך לרוץ טוב על שתיהן לפי איך שהוא נראה, אבל מי יודע אם בטסדה תהיה מסוגלת לזה.
המכשף 3 למשל רץ יותר טוב על הפס4, אולי עם פולאאוט 4 זה יהיה בדיוק ההפך.

נחייה ונראה, בנתיים ממליץ לכולם לחכות כמה חודשים עם שתי הגרסאות.

evilplate

New member
אני חושב שמה שיש פה

זה משחק שנמצא במצב טכני נוראי על 2 הקונסולות, וכנראה יש יותר מדי משתנים (עד לרמת גודל הקובץ סייב שלך, אם השארת את הקונסולה במצב REST MODE לפני ויש כאלו שאפילו חושבים שגם מספר החפצים שאתה מחזיק ב inventory שלך משפיע) שונים שיכולים להשפיע על התוצאות כדי לקבוע איזו גרסה פחות גרועה (לא אשתמש במילה טוב כאן, לא מגיע לבת'סדה), לכן התוצאות בין DF ל NX שונות כל כך.
&nbsp
ובכל זאת, גם אם שתיהן רצות רע, עדיין הפריזים של ה 0 FPS מחרפנים על ה ONE, אני אישית הייתי מעדיף את הפס4 גם אם תיאורתית היא רצה קצת פחות טוב בממוצע רק כדי שלא יהיו לי דברים כאלו, זה לגמרי יכול להרוס את כל המשחק בניגוד לירידות פריימים שזה משהו ששחקן קונסולות ממוצע יותר עמיד מולו, כולנו שיחקנו משחקי SUB 30 קבוע בדור הקודם וגם בדור לפני, אבל פריזים כאלו זה כבר מוגזם.

סטאר ווארז זמין להורדה לONE כדמו של 10 שעות.

מקור: עטלפוני.
דאמט! אני ממש אהבתי את סטאר ווארז באטלפרונט מהבטא. לא זוכר מתי נתתי צאנס ככה למולטי של FPS, והמפות של הגרסאה המלאה, נראות מדהים, במיוחד היער.

חברים, חושבים שאנחנו כבר יכולים לקרוא לea access הפלוס החדש? מה שמקבלים שם ממש שווה!.

אני ממש מקנא בבעלי הONE, חבל שסוני לא מאפשרת לEA לתת לנו שירות כזה.
באירוע של סוני, EA נתנה לנו משחקים חינם, כנראה כדי שנשכנע את סוני לתת לנו את השירות של EA, אני אומר בואו נחפור להם עד שיתנו לנו את הea access
:)

למעלה