game news

PlayGirl3

New member
מעריצים חשפו את הדמות הראשית ב-Mass Effect: Andromeda ?

לפני כשבועיים פורסם הטריילר הראשון למשחק ההמשך בסדרת Mass Effect.
https://www.youtube.com/watch?v=Rn98FdSg-Fo

מעריצים חדי עין שמו לב כי ב-0:44 מופיעה דיסקית עם השם Rider, כנראה הומאז' ל-Sally Ride האשה הראשונה בחלל. גם גיבור הטרילוגיה הקודמת שפרד נקרא על שם Alan Shepard האיש הראשון שטס לחלל החיצון.

בנוסף, מעריצים נוספים שמו לב כי בטריילר מ-E3 השתמשו בשיר Ghost rider של ג'וני קאש.
https://www.youtube.com/watch?v=uG8V9dRqSsw

PlayGirl3

New member
EA עובדת על משחק עולם פתוח סטייל AC

כבר לפני מספר חודשים EA הכריזה שהיא רוצה להוציא IP חדש בסגנון עולם פתוח. עכשיו נודע שהם שכרו את שירותיו של Jade Raymond, מפיק מסדרת AC של יוביסופט. הוא יעמוד בראש צוות חדש שיפתח את המשחק.
האמת? לא מתה על EA ולא מתה על AC. לא רואה איך משהו טוב יכול לצאת מהשידוך הזה, אבל אשמח להיות מופתעת. מקווה שיצא להם משהו מקורי ולא חיקוי AC כמו שזה נשמע.

V Has Come To

New member
שכל משחק שני שיוצא היום הוא עולם פתוח זה לא מפתיע...

שגם EA רוצים נתח מהעוגה..
אני גם לא רואה פוטנציאל מדהים בשילוב הזה...אבל אי אפשר לדעת...
כמו ששאדו אוף מידל ארת' הוא חיקוי בוטה של AC וסדרת ארקאם אבל לדעת הרבה אנשים הוא מוצלח יותר מכל כותר שסדרת AC אי פעם הוציאה...
אני אישית הייתי רוצה לראות קאמבק של המשחקים הלינארים..היום המילה לינארי במשחקים זה כמו קללה כי השחקנים רוצים כיום כמה שיותר VFM...
מה שאנשים לא מבינים(או שזה פשוט לא מעניין אותם)שעם הטכנולוגיה והמוחות היוצרים שיש כיום בתעשייה זה כמעט ולא אפשרי ליצור משחק שהוא גם מאוד סינמטי וגם עולם פתוח...כרגע רק משחקים לינארים כמו UC מסוגלים לעשות את זה...

PlayGirl3

New member
Valkyria Chronicles מקבל רימאסטר ומשחק המשך ל-PS4

משחק האסטרטגיה-RPG של סגה שזכה לביקורות אוהדות על ה-PS3 והמחשב מגיע ל-PS4, בינתיים ביפן אבל אני מאמינה שיוכרז בהמשך גם למערב כי המשחק המקורי יצא גם שם. בנוסף ה-PS4 יקבל גם משחק המשך Valkyria: Azure Revolution.
יש לי את המשחק איפשהו אבל עדיין לא יצא לי להגיע אליו, כנראה כבר אחכה לשחק ברימאסטר

PlayGirl3

New member
Deus Ex: Mankind Divided נדחה לאוגוסט 2016

https://www.deusex.com/news/Deus-Ex-Mankind-Divided-New-Release-Date

צר לי לאכזב את כל מי שכבר רגיל לומר "טוב שדחו את משחק X גם ככה יש יותר מדי משחקים ברבעון הראשון של 2016", גם איידוס מרגישים שהם צריכים עוד זמן ללטש את המשחק ושלא יעמדו בדדליין הקודם.

הם נסחפו עם הדחיה לגמרי.

זה אחלה מבחינתי להזיז אותו מפברואר מרץ, ככה אפשר יהיה לשחק בדאוס אקס בלי לחץ לסיים אותו מהר בשביל להגיע לuncharted 4. וגם ככה Uncharted 4 לא יפגע לו במכירות.

פשוט לדחות אותו עד אוגוסט זו הגזמה מטורפת. לדעתי מאי או סוף אפריל היה אידיאלי.

מישהו 2

New member
סוני מאשרת אימולציה של ה- PS2 ל- PS4

מקור

מדובר באימולציה אמיתית של ה- PS2 בידיוק כמו שנעשה באקסבוקס וואן אימולציה לאקסבוקס 360. ותאפשר להריץ משחקי PS2 על המכשיר.
"לא ברור כרגע אם משתמשים יוכלו להשתמש במשחקי PS2 על דיסק, או שהאימולציה תאפשר רכישה של משחקי PS2 מהחנות."

לגבי הציטוט, לא יודע מה אתכם, לי זה דווקא די ברור.

מישהו 2

New member
על הפנים

הם פישלו עם המשחקים של החודש... גם חודש אחרון של השנה בפלוס, גם קריסמס וגם הכנס שלהם שבפתח experience... אז כל השנה נתתם אינדי שיהיה, אבל לפחות היו צריכים לסגור את השנה כמו שצריך.

V Has Come To

New member
כבר הרבה זמן רציתי לשחק את קינג קווסט...

אבל לא מספיק בשביל לקנות אותו אז ככה שיצא לי לא רע..
אבל אני מסכים בהחלט שהרשימה שוב מאוד לא מרשימה...

חכה.. :) יש מצב שהם יפתיעו אותנו בכנס עם משחקים חינמים.

כמו שהם עשו בשנה שעברה. אני לפחות מקווה, למרות שזה כבר לא חגיגות 20 השנה אז אני לא יודע כמה הם יטרחו להשקיע.

אני רציתי לנסות את קינג קווסט אבל גם ככה הפרק הראשון היה מגיע חינם לPSN מתישהו, אז זה שיא הביזיון מבחינת סוני לתת אותו.

למעלה