ויוה פרסמו את הפרומו של "חבקי אותי"

העלילה מאוד מפתה

הבעיה שלי עם הקוריאנים שאני לא מצליחה להבדיל ביניהם. וגם השמות שלהם בעיתיים.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני צופה בקוריאניות שנים

וכשהייתה רק קוריאנית אחת בויוה פלוס עוד היה מבלבל עם הפנים הדומות, כשהייתה רק קוריאנית אחת, 2 פרקים בשבוע. בויוה פלוס עם 2 קוריאניות + האתר חשבתי שאני כבר מזהה בקלות, אבל באם סודית שמתי לב שזה נורא מבלבל אותי כל האימהות של הילדים ולקח לי זמן להבין מי זאת מי ואכן יש הרבה דמיון בין לפחות 2 אימהות. לשמות מתרגלים עם הזמן, השמות הטורקיים לפעמים יותר מסובכים כמו ברשאן באישה או או ישר בשתולים.

faery18

New member
כן האסייתים מאוד דומים אחד לשני חח אבל מתרגלים

למשל בפרקים הראשונים של לכל הרוחות היה לי קשה להבדיל בין האמא של הראשי לצלע השלישית שמאוהבת בו חח.. אבל ככל שמתקדמים עם הפרקים מתרגלים לתווי פנים של כל אחד ולומדים להבדיל. מאוד ממליצה לך לפחות לנסות את הז'אנר המיוחד והמוצלח הזה, גם לשמות מתרגלים ככל שהפרקים מתקדמים. מעניין גם לראות סדרות של תרבות כל כך יוצאת דופן, בהחלט תרבות מרתקת:)

אפרופו קוריאנית

אני מתלבטת אם לראות את הגרסה הקוריאנית לאמא, אבל זה מעל גיל 15 מותר רק ואני חוששת שיהיו סצינות קשות כמו בכי, אונס, מראים התעללות. בגרסה הטורקית זה היה מתון.

evglev1

Well-known member
מנהל
עד כמה שאני יודע הקוריאניות מתונות מהיפניות

אבל לאור העובדה שקיבלנו גם את אהבה אסורה וגם את יחסים מסוכנים הגרסה שלה של טלמונדו לא אתפלא אם אימא הקוריאנית תגיע לויוה פלוס.

למעלה