game news

משחקי חודש ספטמבר למגה דרייב פלוס.

PS4
Grow Home, Super Time Force Ultra
Twisted Metal Teslagrad ׁ(אלה זמינים לPS3 גם)
La Mulana EX and Xeodrifter (אלה זמינים גם לויטה)

פשוט בושה.. אני פשוט לא רואה סיבה לחדש את המנוי של הפלוס כשיש לי אונליין חינמי לסטריט פייטר בPS3.

זה עלוב, מביאים את המיץ של הזבל גם בתור משחקי אינדי, אפס השקעה.

PlayGirl3

New member
יאללה שיגמר לי כבר המנוי הזה

גם כשהם כבר נותנים משחק שהוא לא אינדי אז זה משחק מ-2012!
מה בחודש הבא? פיפא 2013?

ועוד משחק אזוטרי כזה שלאף אחד לא בא עליו.

אני לא יודע מה תגובת הקהל לחודש הזה בפורום פלייסטישן, אבל בפורומים הכי גדולים בעולם אני רואה תגובות כגון..

"חודש מטורף!!! רציתי את כל המשחקים ברשימה"
"אני לא מאמין שאנחנו מקבלים משחקים טובים כאלה"
"עם משחקים כאלה בפלוס וMGS5 אני מסודר השנה
"וואו, חודש מהחלומות"

והם לא צינים הם באמת מתכוונים לזה.
עם תגובות כאלה..הסיכוי שסוני תשנה משהו בפלוס אפסי...

PlayGirl3

New member
התגובות שם ממש חצויות

חצי בסגנון התגובות שראית והחצי השני טוען (בצדק) שזה הליינאפ הכי גרוע בכל הזמנים.

אני חושבת שפשוט הרבה כבר הבינו שזה מה שצפוי לנו ולא חידשו את השירות ולכן כבר לא מגיבים להודעות האלה, מה שמביא לעלייה של תגובות של אוהבי אינדי סייד סקרולרי מפוקסל.

דמו לdaying light יגיע לפס4 ביום רביעי.....

טוב, כשאין משחקי AAA חינם נגזר עלינו להתלהב מדמואים של משחקי AAA בחינם
(MGS 5 הראה שגם הפרה הקדושה הזו נשחטה מזמן וצריך לשלם)

לי זה בא טוב, רציתי לנסות את המשחק בלי לשלם עליו. המפתחים שלו הכריזו לאחרונה שהם מכרו 5 מליון עותקים שזה מדהים לIP חדש אז הם בטח רוצים לעודד עוד קונים, נקווה שהדמו בשרני...

meishar84

New member
לצערי אני מחדש את הפלוס כל פעם רק בגלל המולטיפליירים.. (PS4)

אבל היי, לפחות קיבלנו את Driveclub בחינם...

מישהו 2

New member
YouTube Gaming
- להוסיף למועדפים

שירות הסטרימינג החדש, או יותר נכון פורטל הגיימינג של יוטיוב שאמור להתחרות ב- Twitch כבר זמין לשימוש.

אני אישית התלהבתי, העיצוב לדעתי מרשים ומגניב. יש עדיין קצת לאגים, קצת באגים. אבל נכון לכתיבת הודעה זו , הוא פעיל בערך פחות משעתיים, אז אני בטוח שהוא השתפר במהרה.

קישור לאתר - https://gaming.youtube.com

דיון - מה אתם חושבים? האם הוא יחזיק מעמד ויגנוב את התהילה והפופולאריות מ- Twitch?

PlayGirl3

New member
טריילר חדש של הרובוטריקים

אמורה להיות גם איזושהי עלילה בכל הכאוס הזה?
מטריד גם שזה נראה ממש כמו המשחק שלהם של קורה. מקווה שיצא יותר טוב.

זה נראה מעולה!

לא יודע אם אקנה במחיר מלא תלוי בביקורת. אבל מתישהו זה יהיה אצלי.. וכזכור לי פלטיניום אמרו שתהיה עלילה.

השם ירחם מה זה הדיבוב הזה???

yangus נשמע נהדר כמו שהוא נשמע ב8, ג'סיקה בכלל לא נשמעת לי כמו שהיא נשמעה ב8 והיא לה קול כזה סקסי, אם זו אותה מדובבת היא לא עשתה עבודה טובה בטריילר.נ

קיריל ואלינה הם רוסים והם, לא נשמעים לי רוסים בטריילר, ביאנקה נשמעת כמו אישה זקנה בת 70, למאיה יש קול שלא מתאים לה בכלל, אחר ממה שדמיינתי כל השנים.

איזו נפילה, כי הדיבוב של DQ8 היה הדיבוב האנגלי הכי טוב ששמעתי אי פעם במשחק, ביחד עם the longest journey.

כדאי לסקוור מאוד שאפשר להפעיל את הדיבוב היפני.
חוץ מזה המשחק נראה מדהים, DAY ONE.

היטמן 6 יושק עם 7 שלבים בתור התחלה בדצמבר?

אמזון הדליפה את המידע שהמשחק יגיע עם 7 שלבים שונים שמתרחשים לאורך הגלובוס, אנחנו כבר יודעים למשל שחלק מהשלבים יהיו בפריז ובמרוקו ובאיטליה...
(מה עם איזו משימה בעזה?)

לי זה נשמע נהדר. זה אולי נשמע קצת למי שמשחק את המשחק הזה כמו שוטר רגיל
ובולס את השלבים במהירות משל היו צ'יפסים פריכים עם קטשופ היינץ.. הדרך הנכונה היא להתענג על השלבים ולשחק אותם עד אין קץ בשביל דירוג טוב יותר עד המשחק הבא.

אם זה נכון אז ה7 שלבים האלה יעסיקו אותי היטב עד המשימות הבאות שיגיעו במהלך 2016 בחינם למי שקונה.

סרטונים מהגרסה האנגלית של נארוטו 4 ודיג'ימון לפס4 וגם DQ8 ל.

3DS סרטון מהגרסה הסופית (והממת יש לתת לסקוור קרדיט!)
תודה NEOGAF שקישרו לסרטונים האלה של דיג'ימון ונארוטו. דיג'ימון נראה נהדר על הפס4 נראה ממכר לאללה אני אוהב משחקים שכשאתה מקבל בהם נקודות ניסיון אתה
יכול לראות במד ויזואלי נוח כמה נשאר לך עד הרמה הבאה, זה עושה את הכול יותר מעניין.

אני כמובן לא ממש מכיר את הדמויות האלה של הדיג'ימון הזה אבל הדיג'ימונים כמובן זכורים לי.

העונה ה2 היתה פשוט נהדרת אחת הסדרות שהכי אהבתי ותמיד ביאס שהמשחקים לא ברמה של פוקימון ועכשיו זה סוף סוף משתנה!

PlayGirl3

New member
שיחקת פעם בסדרת דיג'ימון?

לדעתי הם תמיד היו טובים יותר ממשחקי פוקימון שהם פשוט העתק הדבק אחת לשנה-שנתיים. אם שיחקת באחד שיחקת בכולם.

דיג'ימון וורלד 1 ו-3 היו פשוט מעולים (את 2 מעולם לא היה לי, אז לא יודעת) בתקופת ה-PS1/2. אחר כך יצאו כמה משחקים פחות טובים שמראש וויתרתי עליהם, אבל היה גם משחק DS טוב שיצא לי לשחק בו.
אלה תמיד משחקים עם עלילה בסגנון הסדרה, עם ילד או חבורת ילדים נבחרים שמגיעים אל העולם הדיגיטלי. הם לא מבוססים על הסדרה עצמה ולכן אתה לא אמור להכיר את הדמויות.

הצבעים ב-DQ8 עדיין נראים לי oversaturated בטירוף.

ראיתי אנשים משחקים קצת בזמנו על הפס1...

וזה תמיד היה נראה לי קל אש וחסר תחכום, RPG לייט הכי שאפשר.
זה נכון שהסינגל של פוקימון היה קל ומגוחך אבל אני עדיין זוכר איך חצי מהשכבה שלי בזמנו, התמכרה לפוקימון אז היה תענוג לשחק עם כולם כל כמה ימים במולטיפלייר.

כל עוד המשחק הזה יציע אתגר רציני למי שאני היום, וזה לא יהיה כמו פוקימון, שיכולתי
לקחת את הליגה עם פיקאצו לבד, אז אני אהיה מרוצה, אין לי ראש למשחקים קלים, שיש בהם רק את סיפור.אני רוצה משחק שיבחן את היכולת שלי, אז נקווה שזה זה.

בנוגע לDQ8 המסך של ה3DS נמצא בברית מחדל על תצוגה מאוד בהירה, את יכולה פשוט להחשיך את זה, ואז הצבעים פחות יבהקו לך בעין.

חוץ מזה את מתעלמת מכל הדברים הנהדרים שהגרסה הזו כן עושה.
60FPS בקרבות. בגרסה הזו את יכולהת לקבוע את מהירות הקרבות לגרום לקרבות לרוץ ממש מהר ולהסתיים תוך חצי שניה, שזה מעולה לחביסול מטאל סליים או סתם אם אין לך ראש לאנימציות.

מעבר לזה יש בוסים חדשים, מבוכים חדשים, תוספות לעלילה, סוף חדש, דמויות שחיקות חדשות, נשקים חדשים, מפלצות חדשות, גם במפה וגם כאלה שאפשר לגייס. הרחבה של סצנות קיימות... מפלצות שפזורות בעולם והן נועדו לאתגר בלבד והן ממש קשות. ביצוע חדש לפסקול, בגרסת הPS2 השתמשו בהקלטה באיכות נמוכה מאוד של הפסקול. כאן את מקבלת ביצוע חדש של התזמורת באיכות האמיתית. וזה ממש יפה.

חוץ מזה אין כאן קרבות רנדומלים שזה לבד הופך את המשחק להרבה יותר זורם מאיך שהוא היה פעם.

למעלה