ראיתי אנשים משחקים קצת בזמנו על הפס1...
וזה תמיד היה נראה לי קל אש וחסר תחכום, RPG לייט הכי שאפשר.
זה נכון שהסינגל של פוקימון היה קל ומגוחך אבל אני עדיין זוכר איך חצי מהשכבה שלי בזמנו, התמכרה לפוקימון אז היה תענוג לשחק עם כולם כל כמה ימים במולטיפלייר.
כל עוד המשחק הזה יציע אתגר רציני למי שאני היום, וזה לא יהיה כמו פוקימון, שיכולתי
לקחת את הליגה עם פיקאצו לבד, אז אני אהיה מרוצה, אין לי ראש למשחקים קלים, שיש בהם רק את סיפור.אני רוצה משחק שיבחן את היכולת שלי, אז נקווה שזה זה.
בנוגע לDQ8 המסך של ה3DS נמצא בברית מחדל על תצוגה מאוד בהירה, את יכולה פשוט להחשיך את זה, ואז הצבעים פחות יבהקו לך בעין.
חוץ מזה את מתעלמת מכל הדברים הנהדרים שהגרסה הזו כן עושה.
60FPS בקרבות. בגרסה הזו את יכולהת לקבוע את מהירות הקרבות לגרום לקרבות לרוץ ממש מהר ולהסתיים תוך חצי שניה, שזה מעולה לחביסול מטאל סליים או סתם אם אין לך ראש לאנימציות.
מעבר לזה יש בוסים חדשים, מבוכים חדשים, תוספות לעלילה, סוף חדש, דמויות שחיקות חדשות, נשקים חדשים, מפלצות חדשות, גם במפה וגם כאלה שאפשר לגייס. הרחבה של סצנות קיימות... מפלצות שפזורות בעולם והן נועדו לאתגר בלבד והן ממש קשות. ביצוע חדש לפסקול, בגרסת הPS2 השתמשו בהקלטה באיכות נמוכה מאוד של הפסקול. כאן את מקבלת ביצוע חדש של התזמורת באיכות האמיתית. וזה ממש יפה.
חוץ מזה אין כאן קרבות רנדומלים שזה לבד הופך את המשחק להרבה יותר זורם מאיך שהוא היה פעם.