פרוייקט שדרוג

maybesure

New member
פרוייקט שדרוג

בחולצה יש כתם קטנטן? הג'ינס משעמם? הכובע דהוי? יש חור מכוער בנעלי הבד?
הצטרפו אלינו לפרוייקט אתגר השדרוג של כל פריט שעולה בדעתכם:
תיק/חגורה/נעלים/בגד וכו'..
הוסיפו רקמה נחמדה וחדשו את ימיו כקדם.

בסיום הפרוייקט יפתח שרשור תמונות
אתן מוזמנים/ות להיות מקוריים ויצירתיים - ולהפתיע.

בעוד חודש נפגשים להעלאת תמונות, אפשר ורצוי לצלם את ה"לפני" וה"אחרי".

מי מצטרפ/ת?

פיפה23

New member
אצטרף בשמחה. זקוקה

לרעיון כיסוי לחורים קטנים שנוצרו בחולצה באיזור הבטן...

maybesure

New member
איןלי רעיונות לכאלו, לצערי

גם אצלי מתחוררות גופיות מהסוג הזול ביותר אבל דווקא כאלו שהבד שלהן נעים מאוד בקיץ הישראלי. מאחר והן זולות מאוד אני פשוט זורקת כשזה קורה.
בכל מקרה לפני שתשדרגי - רצוי להטליא את החור.

sharon2042

New member
שידרוג שעשיתי לאחרונה

בעבר לקחתי לתופרת מכנס שהיה גדול עלי, והיא הצרה לי אותו עם 2 פנסי בצדדים, וזה היה פשוט נוראי, כי זה כרסם לי בעור (הפנסים היו ממש קשים)

אז פרמתי את הפנסים האיומים, ופירקתי את כל החגורה.
הצרתי את המכנס במקום הפנסים, עשיתי אוברלוק לעודפי הבד, ואז גיליתי שהמכונה פשוט לא מוכנה לתפור את החגורה של הג'ינס כי זה עבה מידי. אז נאלצתי לתפור את כל החגורה ביד!, עכשיו נשאר לי לתפור את הלולאות, ואפשר להגיד שיש לי עוד מכנסיים ללבוש!

מצורפת תמונה במהלך התפירה.

maybesure

New member
שרון כל הכבוד!

לא בטוחה שהייתי מתאמצת לתפור ג'ינס עבה בחוט ומחט ידנית, באמת שאפו.
אנא העלי שוב את התמונה בעוד חודש כשיעלה שרשור התמונות.

תודה!

maybesure

New member
רשימת משתתפים/ות (בינתיים)

פיפה 23
ורדה 1
ורדה וזהו
sharon2042
maybesure

מזמינה עוד מגולשי הפורומים להצטרף

שדרוג- רק ברקמה?

לבן שלי נקרעה חולצה חורפית מבד פוטר קטיפתי. לאחר שעשיתי טלאי מהצד הפנימי ותפרתי בתפר זיג זג מהצד הקדמי- הוספתי ציור בהדפסה תוך שימוש בטכניקה של הפריזר פייפר שמשמש כשבלונה.
הצילום לא כ"כ מוצלח, הוא נעשה כשעדיין לא הועלה פה אתגר השדרוג....

maybesure

New member
נראה לי שעדיף להעלות את כל השדרוגים

בשרשור הפרוייקט בסיומו, בעוד כחודש.

maybesure

New member
אפשר בכל טכניקה

לא חובה ברקמה - כי גם בטכניקות אחרות יש השראה ולמידה.

05 מיכל

New member
מצטרפת

התכנית שלי היא לשדרג שני בגדים חדשים שקניתי לנכדות. יש עליהם קישוטים בנאליים. על הבגד של הגדולי יש שני פפיונים קטנים ומטופשים. אני רוצה להסיר אותם ולרקום קצת.
התכנית המעניינת יותר היא לגבי בגד גוף לתינוקת. הבגד הוא אדום וחמוד עם צווארון פולו (ועלה 15 ש"ח...) ויש עליו ציור קטן וסתמי של אפרוח. תכננתי עם הנכדה הגדולה (בת שמונה וחצי) שהיא תרקום משהו שיסתיר את האפרוח. הבגד מיועד לאחותה הקטנה ("ולא נגלה לאמא, טוב סבתא? שתהיה לה הפתעה?")

ורדה 1

New member
גם אני מצטרפת בשמחה רק שאלתי שאלה בעניין ואני רואה שכבר צירפו אותי. נו, טוב, הזדמנות לשדרג את ערימת החולצות שמחכות לזה בכיליון עיניים (או לפחות אחת מתוכן...).

bibu7

New member
האמת שאני עושה את זה כל הזמן

לפני חודשיים התעלתי על עצמי, קיבלתי במתנה קפוצ'ון ורקמתי לו רקמה קטנה ואז בטעות גם עשיתי לו חור עם המספריים וזה עוד לפני שהספקתי בכלל ללבוש אותו. כל הכבוד לי.

מצטרפת בשמחה.

sharon2042

New member
רק אני לא מבינה איך אפשר ללבוש קפוצ'ון?

רק אני לא מבינה איך אפשר ללבוש קפוצ'ון? אצלי זה תמיד מרגיש כאילו יש לי איזה תוספת בד מיותרת מאחורי הגב (כובע) ובשילוב עם שיער ארוך זה אף פעם לא עובד.

למעלה