שרשור חדשות!

N o R i K o

New member
שרשור חדשות!

אולי הפורום הזה מוגדר כחמץ עבור דנה וזה למה היא לא פה?

N o R i K o

New member
גרי רוס לא יביים את "התלקחות"

לכתבה המלאה- http://blogs.indiewire.com/theplayl...l-not-direct-the-hunger-games-sequel-20120406

אני לא יודעת אם להתאכזב או להיות אדישה, מצד אחד גארי עשה עבודה מעולה בליהוקים לדעתי, וכאדפטציה הסרט ממש עושה את העבודה, אבל אולי במאי אחר "יתקן" הרבה דברים שגרי עשה, יוסיף הרבה דברים שחסרו לצופים... ו... לא יודעת, אומרים שהכל לטובה, לא?

ביי גרי

Black Stain

New member
אני מצדיקה אותו שהוא עוזב

לפי עין הדג הוא יקבל יותר כסף, יותר חופש אומנותי ולא יהיה מתחת לזכוכית מגדלת של של מיליוני אנשים זועמים..
אני גם לא יודעת מה אני מרגישה לגבי זה.. הסרט הראשון היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם הבימוי היה קצת שונה.. אבל צריך לתת לו קרדיט הוא 'בנה' עולם מדהים.. בקיצור נקווה שלא יחסכו על במאי איכותי וטוב שיודע מה הוא עושה כי במילא הסרט הבא יעשה המון כסף לא משנה מה

אני גם לא בטוחה אם אני שמחה או עצובה לגבי זה

עצובה כי הוא בנה עולם מרשים, כמו שאמרת
שמחה כי היו לו הרבה פאשלות ממש מיותרות...

רק הזמן יגיד אם זה לטובה או לא....
מה שאותי מעניין זה אם הוא עזב, או "הועזב"

N o R i K o

New member
לפי עין הדג הוא עזב

כי המשכורת שהוא קיבל לא התאימה לו, והוא רצה לעבוד על פרוייקטים מקוריים משלו... ובצדק, אחרי כזה טירוף לקבל משכורת של במאי של "סרט נוער"...
כולם היו מחמיצים פנים מדבר כזה

Billy Shirs

New member
עדיף ככה,
CF

במאי חדש יוסיף משהו אחר לסרט השני ויעזור יותר לתחושה של החידוש. אני גם נורא כועסת עליו על כל השטיקים שהוא עשה עם המצלמה - הוא לא יכול להחזיק אותה במקום כדי שנראה קצת דם? ממש ציפיתי למרחץ הדמים ולא הצלחתי להבין ממנו כלום:\
תחשבו מה היה קורה בבימוי של גארי רוס בקטע שג'והאנה מעיפה לקטניס כאפה עם הכבל. המצלמה מראה שמיים ובשוליים אנשים רצים.

עם כל הכבוד לקטניס, גם 100 ש"ח לא הייתי

מוציאה עליהן.. ממש לא הטעם שלי..

יש דברים שיפים רק בסרטים..

N o R i K o

New member
וכך נראו כל שאר המחוזות בערב פתיחת המשחקים

ואנחנו חשבנו שקטניפיטה נראו מגוחכים.

Billy Shirs

New member
אבל מותר גם לחייך מדי פעם!

בכל מקרה, מבחינת תלבושת הם נראים הרבה יותר טוב מקטניס ופיטה לדעתי

למעלה