שיק או שוק - סניקרס! יש לי דה ז'ה וו... הכנתי כבר כזה?
א אייבורי New member 24/8/16 #15 מוזר אצל פיקאסו בחצר.   הנעלים מגניבות החצאית מגניבה התיק צד מגניב בערך   ובסוף היא נראת קצת כמו ציור של פיקאסו, משהו לא מסתדר בחלקים השונים כאילו הגב והראש לא מודבקים טוב.
מוזר אצל פיקאסו בחצר.   הנעלים מגניבות החצאית מגניבה התיק צד מגניב בערך   ובסוף היא נראת קצת כמו ציור של פיקאסו, משהו לא מסתדר בחלקים השונים כאילו הגב והראש לא מודבקים טוב.
א אייבורי New member 24/8/16 #16 Psah Toul Tom Poung   זה אפילו מכוער אצל אוליגרך גרוזיני שן זהב.
א אייבורי New member 24/8/16 #18 שוק עליה   אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים
שוק עליה   אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים אני שונא היפסטרים
א אייבורי New member 24/8/16 #29 תגידי תעיפי לה את הכובע המפגר את המשקפי האחים בלוז שמתו בשנות ה80 ואז היא תראה מגניב.     שונא היפסטרים
תגידי תעיפי לה את הכובע המפגר את המשקפי האחים בלוז שמתו בשנות ה80 ואז היא תראה מגניב.     שונא היפסטרים
ל לי וולף New member 24/8/16 #37 גם בעייני היא מגניבה אמנם אני לא מתה על הכובע אבל הוא לא הורס לי את הלוק ביכ-לל
א אייבורי New member 24/8/16 #19 שוק הצבעים בעיר העתיקה   גיסנו, אין לי מושג מה הולך שם בסין אבל תאום הצבעים שלך, פשוט לא וזה עוד לפני שדיברתי על המכנסיים שהרמת בערך 10 קומות מעל מה שהחוק מאפשר.
שוק הצבעים בעיר העתיקה   גיסנו, אין לי מושג מה הולך שם בסין אבל תאום הצבעים שלך, פשוט לא וזה עוד לפני שדיברתי על המכנסיים שהרמת בערך 10 קומות מעל מה שהחוק מאפשר.