שיק או שוק - פלאס you know the drill
H Happy Goth New member 19/7/17 #19 שיק למרות שאני פחות אוהבת שורטס עם הכפתורים האלה בחוץ, בכלל במכנסיים זה פחות עושה לי את זה. העור פנים שחל מושלם, עם הבלאש המהמם הזה
שיק למרות שאני פחות אוהבת שורטס עם הכפתורים האלה בחוץ, בכלל במכנסיים זה פחות עושה לי את זה. העור פנים שחל מושלם, עם הבלאש המהמם הזה
H Happy Goth New member 19/7/17 #18 שיק שיק שיק את יודעת מה את עושה! שמלה סקסית, נעליים קלסיות, H&M מושלמים וטיפה מוגזמים. ושהו. בלי אקססוריז בלי שלום. וזה מהמם
שיק שיק שיק את יודעת מה את עושה! שמלה סקסית, נעליים קלסיות, H&M מושלמים וטיפה מוגזמים. ושהו. בלי אקססוריז בלי שלום. וזה מהמם
H Happy Goth New member 19/7/17 #20 שיק שיק אני מתה על הג'ינס! ובכלל כל הלוק יפה ומעניין, בא לי להתלבש ככה בחורף הקרוב
H Happy Goth New member 19/7/17 #21 שיק שיק שיק עוד לוק שבא לי לחורף הבא. הסוודר מיוחד ומהמם ביופיו. אבל רגע, אני בעוצר של שחורים
H Happy Goth New member 19/7/17 #22 שוק למה יחפה למה??? אם היית בחוף הים או באיזה שדה, למה בעיר למה? גם למה קשרת את החולצה? וואי זה ממש מוזר שהיא יחפה, ממש מחוץ לקונטקסט
שוק למה יחפה למה??? אם היית בחוף הים או באיזה שדה, למה בעיר למה? גם למה קשרת את החולצה? וואי זה ממש מוזר שהיא יחפה, ממש מחוץ לקונטקסט
H Happy Goth New member 19/7/17 #24 שוק הכפכפים -לא הלק המקולף- לא החגורה -לא הצמיד- לא המשקפיים - לא