שיק או שוק - פלוס אז כמו שהכותרת מרמזת, הפעם התמקדתי בגזרות קצת יותר מקומרות
S shmickey New member 20/10/16 #1 שיק או שוק - פלוס אז כמו שהכותרת מרמזת, הפעם התמקדתי בגזרות קצת יותר מקומרות
H Happy Goth New member 20/10/16 #28 מהממת ומדוייקת מאד הכל בול בפוני, חוץ מהחגורה, אפשר היה לוותר עליה כאן. וגם הייתי מעדיפה אותך עם שיער טבעי, לא שמעת שזה הכי טרנדי? אהבתי שהתאמת את הנעליים והתיק לברז כיבוי
מהממת ומדוייקת מאד הכל בול בפוני, חוץ מהחגורה, אפשר היה לוותר עליה כאן. וגם הייתי מעדיפה אותך עם שיער טבעי, לא שמעת שזה הכי טרנדי? אהבתי שהתאמת את הנעליים והתיק לברז כיבוי
H Happy Goth New member 20/10/16 #31 זו שמלה? לא כ"כ ברור לי... זו חצאית ואז הייתי מחליפה את החלק העליון בטי שרט. העליונית מתוקה. מעניין איך השיער שלך ברגיל? (אולי די כבר עם ההחלקות?)
זו שמלה? לא כ"כ ברור לי... זו חצאית ואז הייתי מחליפה את החלק העליון בטי שרט. העליונית מתוקה. מעניין איך השיער שלך ברגיל? (אולי די כבר עם ההחלקות?)
H Happy Goth New member 20/10/16 #32 Yasss Girl! הכי נכון לשלב עם שמלה כזו פריטים של צבע. זו שזירה או פאה? (אובססיית שיער קלה-עד בינונית יש לי היום)
Yasss Girl! הכי נכון לשלב עם שמלה כזו פריטים של צבע. זו שזירה או פאה? (אובססיית שיער קלה-עד בינונית יש לי היום)
H Happy Goth New member 20/10/16 #33 אין ספק שהפיס הזה מושקע מאד ומתאים לך בול, כמו כפפה סקסית. הצבעוניות מטריפה לי את החושים, והקימורים שלך- וזו ה-דרך להראות אותם. אולי תלכי ללמד את בלאק צ'יינה כמה דברים?
אין ספק שהפיס הזה מושקע מאד ומתאים לך בול, כמו כפפה סקסית. הצבעוניות מטריפה לי את החושים, והקימורים שלך- וזו ה-דרך להראות אותם. אולי תלכי ללמד את בלאק צ'יינה כמה דברים?