שרשור מבצעים הגרלות

פיגרו1

New member
היי, מישהי לקחה? מדובר בלק מוקטן או רגיל ויש

מגוון של צבעים לבחירה? סליחה על השאלה ואולי קצת חוצפה שהרי נותנים מתנה ויפה מצידם אבל אם אפשר לדעת בכל זאת אשמח.
תודה

noa3463

New member
לק רגיל בכמה גוונים

אני לקחתי nice is nice וגם את chinchilly
היו גם את :
sew psyched
angora cardi
super bossa nova

טוב, הייתי שם עדכון:

מקבלים לק חינם בקומה שניה, עולים במדרגות הנעות פונים שמאלה הולכים קצת ואז יש דוכן עם שתי בנות במעבר בין שני הצדדים.
יש סטוקים של לקים, נתנו לי לבחור מתוך מארז של 4 צבעים שאמת היו לא משהו: אדום כלשהו, chinchilly, לבן בהיר ו-sew psyched (צבע חקי). הגודל הוא גודל רגיל 15 מ"ל. אני גם לא ראיתי שמבקשים את הקופון של הפייס, אני הבאתי אבל לא ביקשו ממני.

בקומה ראשונה בשער הצהוב (מהצד השני של המדרגות הנעות) מחלקים אודמים של קרליין גם בחינם. הבנתי שהיו 4 צבעים, כשאני הגעתי נשאר חום בלבד.

נחמד מאוד.

denush

New member
יפה מאוד!!

רציתי ללכת היום ובסוף לא הספקתי,
ייתכן וכי אני אוותר הפעם אבל זה נשמע מאוד נחמד !! :)

denush

New member
מה פתאום! בצפון ממש שווה מבחינת מחירים ומבחר

אני כל פעם מופתעת לשמוע כמה מבחר של לקים יש בצפון ושהמחירים ה-ר-ב-ה יותר זולים!!
ג'יידים למשל פה במבצע אפשר למצוא ב-13, בצפון שמעתי שיש ב-10....
ויש עוד דוג' רבות...

GeneticTorture

New member
אז, הלכתי לקבל לק.

היו שלושה גוונים לבחור מתוכם: Wild thing, Chinchilly ואדום שאני לא זוכרת את שמו.
בחרתי לי את ה-Chinchilly. כי הוא היה לי הכי נחמדי וגם כי לא היה לי גוון דומה באוסף שלי.
אז הא לכם תמונה עלק אומנותית. P:

PoisonSnowFlake

New member
לקים מגוונים וחדשים בוואו.

(סמויה פה, חצי יוצאת מהארון.)

לפני כמה ימים נתקלתי בבחורה עם לק ורוד גליטרי מהמם, אחרי שתקפתי אותה (די בברוטליות, חייבת לציין) היא גילתה לי שהוא מוואו. הפתעה, יחסית לעובדה שהלקים שלהם לרב גרועים הן באיכות והן בצבעים.
כשנכנסתי לשם היום פשוט נדהמתי! יש להם סדרה שלמה של לקים מתפוצצים, לקים מגנטיים (!!!!) ומלא צבעים חדשים ומגניבים שלא נופלים מהמתחרים שלהם. הבחורה עם הלק אמרה לי שהיא שמה את הלק לפני 4 ימים וכשראיתי אותו - הוא עדיין נראה מושלם.

למישהי יצא לנסות את הלקים החדשים שלהם?
מבטיחה לשים את הלק שקניתי ולעדכן!

תודה על העדכון!

איזה כיף לשמוע, אני אנסה לבקר בהזדמנות ולבדוק מה טוב שם..

תתחדשי, וברוכה הבאה!

denush

New member
יצא לי לנסות!

אפילו עשיתי פוסט עם סווצ'ים של חלק מהם
http://justforfunnailblog.blogspot.co.il/2012/10/taste-of-wow-cosmetics-new-collection.html

הגוונים מגניבים ממש!! קניתי עוד איזה 2 מאז :) חח

קראקלים לא ניסיתי (פחות מתחברת) ואת המגנטיים האמת שניסיתי בחנות על אצבע אחת ויצא סבבה, אבל החלטתי לא לקנות. אני מניחה שהם סבבה, אם אוהבים את הגימיק הייתי מנסה אחד לראות איך הוא :)

למעלה