פינה חדשה - לקנות או לקנות זאת השאלה!

little stamper

New member
פינה חדשה - לקנות או לקנות זאת השאלה!

הי בנות,

זוכרות שהבטחתי לכן פינות חדשות בפורום . אז בשבוע שעבר אורורהלנד היקרה העלתה לנו פינה חדשה שתעלה פעמיים בחודש ובה היא תסקור מוצרי סקראפ חדשים בשוק.

והיום אני מעלה פינה חדשה שגם היא תעלה פעמיים בחודש ובה נכתוב ביקורות /הערות/שאלות לגבי מוצרים שונים. המטרה היא שנלמד אחת מהשנייה איזה מוצרים שווים את הכסף שלנו ומתאימים לנו ואיזה מוצרים לא מצדיקים מבחינתנו את הכסף.

לפעמים נדבר על מוצר ספציפי ולפעמים על מוצרים בכלליות. כמו היום!

היום אני רוצה שנדבר על דבק!!!

איזה דבק אתן הכי אוהבות איזה דבק קניתן והתאכזבתן ממנו, איזה דבק אתן חושבות לקנות אבל לא בטוחות אם הוא טוב או אם הוא שווה את המחיר.

אתן מוזמנות לשלוח לי מסרים עם מוצרים מסויימים שאתן רוצות שאני אעלה בפינה הזו בפעמים הבאות . אם יש מוצר שקניתן ולא עושה את העבודה והייתן רוצות לשמוע מה אחרות חושבות עליו. אם יש מוצר שאתן שוקלות לקנות ולא בטוחות אם כדאי וכו'....

זהו אז בואו נתחיל - דבק - איזה? כמה? למה?

גלשי

New member
דבק....זו השאלה......

משתמשת הרבה ב-UHU stic
היו מקרים שהתאכזבתי ואחרי זמן נפתח.

הייתי רוצה לשאול עם איזה דבק מומלץ להדביק פימו לקנווס/בד.
ניסיתי עם דבק מגע ולאחר כשנה הוא ניתק לאכזבתי.

לא פעם מגלה שדבק פלסטי הוא שימושי אם משתמשים בו נכון. אשמח לכל המלצה.

little stamper

New member
אני הייתי מנסה את הדבק טאקי של איליין

אני הדבקתי איתו פימו לקנווס בעבר. והיתרון שלו שהוא מתייבש שקוף. צירפתי לך תמונה

newima1

New member
סקור טייפ score tape

דבק מעולה! משתמשת בו מלא
מדובר בדבק דו צדדי, מגיע בעוביים שונים
היתרונות שלו הם שהוא מאוד חזק (כמו הדבק האדום), הוא נחתך בקלות עם היד ולא מצריך מספריים
והוא מגיע בגלילים ארוכים של 30 מטר ולכן מספיק להרבה פרוייקטים (אצלי הוא מתחסל במהירות...) והוא גם לא כזה יקר

ממליצה בחום!
מתאים מאוד להדבקות שמפעילים עליהן לחץ, או משיכה
דבק דו צדדי פשוט שמתאים להדבקות רגילות יש באופיס דיפו ב- 3 ש"ח - גם מומלץ

newima1

New member
בעיקרון במסטיקים

אבל אפשר לקנות אותו גם בחו"ל
המשווקים שלו הם scor pal

pimon

New member
מצטרפת להמלצה

מהניסיון שלי, הדבק הנ"ל מאוד נוח לשימוש אך לדעתי החיסרון שלו שהוא נגמר די מהר למרות ה-30 מטר אורך שלו...
לפרוייקט אחד של מיני אלבום השתמשתי בסליל של הדבק "1/4 מתחילתו עד סופו ולא נשאר ממנו לפרוייקט נוסף כך שאני לא בטוחה שהוא חסכוני... אבל זה כבר שיקול אחר...
העבודה איתו יוצרת פרוייקט מדוייק והכי חשוב - לא מלכלך

pimon

newima1

New member
מוצר יותר חסכוני

הוא המירקל טייפ, בכל הסרטונים ביו טיוב הן אומרות שהוא באותו איכות כמו הסקור טייפ
אבל יש בו 50 מטר והוא לא הרבה יותר יקר
אני יכולה להבטיח לך שאם את מכינה מיני אלבומים ובכמויות זה גם יגמר לך צ'יק צ'ק
מה שכן, את כל ההדבקות של הדפים המדוגמים לבסיס את לא חייבת להשתמש בדבק חזק, אני די מתקמצנת עליו

הבעיה היחידה היא שאין אותו בארץ
הזמנתי פעם מהאתר שלהם עם קופון והם היו מאוד שירותיים וגם המשלוח לא היה בשמיים
ואני יכולה לאשר שהמוצר מעולה!

Simply KaRiNa

New member
Tombow Mono Aqua Liquid Glue

מגיע כבקבוק עם פיה רחבה ומהצד השני פיה צרה איפה שנדרש דיוק במריחה. בינתיים מאוד מרוצה, גם מהאיכות (מתייבש מהר ומדביק טוב) ובעיקר מהאופציה של הפיה הצרה שמאפשרת למרוח בדיוק ובכמות קטנה אם נדרש. הדבקתי איתו בהצלחה מספרים מעץ (דקים מאוד!) ואפילו פייטים.

little stamper

New member
הדבקים שאני משתמשת בהם הכי הרבה

ומאוד מאוד מרוצה. הם דבק נוזלי - טומבו מונו מולטי - דבק לבן שמתייבש שקוף ומדביק כמעט הכל - מעולה!
ודבק יבש אני מאוד אוהבת להשתמש באקדח דבק של ATG. קונה את המילוי רק במבצעים בחו"ל.

pimon

New member
בדיוק רציתי לשאול על ה-ATG

אני מאוד מתלבטת האם לקנות את דבק ה-ATG - בסרטוני ההדרכה ביו-טיוב אילו שלא משתמשות בדבק הדו-צדדי, דבק ה-ATG מככב!!
האם הוא נוח לשימוש? יצא לי רק להחזיק אותו ולא להשתמש, והוא די כבד אז איך זה מסתדר עם העבודה עצמה?
האם הוא חסכוני יותר מהדבק הדו-צדדי? אני מחפשת משהו שלא אצטרך לקנות מילוי פעם בשבוע - שבועיים...

תודה על התובנות,

pimon

little stamper

New member
לגבי נוחות - לי הוא מאוד נוח

המשקל שלו לא מפריע לי וזה עניין של הרגל.
אני לא יודעת עם מבחינת עלות הוא יותר חסכוני מדבק דו צדדי רגיל. אבל לי הוא משתלם כלכלית כי הוא מקצר לי את זמן העבודה וכשמכינים מוצרים למכירה זה משמעותי. אני לא צריכה להתעסק עם לגזור דבק דו"צ ולקלף ממנו את החלק האחורי. הוא מאפשר עבודה מהירה ונוחה. הדבק עצמו הוא גם דבק חזק מאוד יחסית לדבק יבש.
אני בעיקר קונה את המילוי הרגיל ולא את הנטול חומציות כי לכרטיסים זה מצויין. ולכן המילוי הוא יותר זול. רק כשאני מעצבת אלבום אני מחליפה את המילוי לדבק נטול חומציות.
אין ספק שזה הרבה יותר חסכוני מכל דבק עכבר אחר שמצאתי.

בדיוק שתי הבחירות שלי!

הטומבו מעולה, טיפטיפה עושה את העבודה ולא צריך יותר.
ATG גם אהוב עליי, אבל לאחרונה לא נתקלתי במבצעים, בדיוק כמו שכתבת (אחרת זה יקר ), אז הוא שוכב לו גלמוד. בד"כ אני מעדיפה אותו על דבק נוזלי, לפחות בהדבקת ניירות, כי אפשר לרוב להזיז דברים גם אחרי שהם הודבקו. אני כן הייתי מעדיפה דבק יבש במיכל קצת יותר קטן וקל, אבל הגלילים של ה-ATG גדולים בערך פי שלוש, מספיקים להרבה יותר זמן ועולים פחות פר מטר.

דבר שאכזב אותי הוא הדבק היבש עם הפסים של אמריקן קרפטס-this to that. לא הדביק לי כלום. קניתי עכשיו את זה עם הנקודות בסייל אחרי שקראתי ביקורות טובות, מקווה שהוא יהיה יותר מוצלח.

עוד דבק שאהבתי הוא Glossy accents, אבל הוא נסתם לי כ"כ בקלות שהתייאשתי. יש לי בקבוק שלוש רבעי מלא שוכב במגירה כי נמאס לי לחפור שם כל פעם שאני צריכה אותו. היתרון שלו הוא שאפשר לכסות איתו קישוטים ונוצר מראה מבריק ותלת מימדי. החסרון הוא שאם מדביקים איתו דברים ממש קטנים, אז לפעמים רואים אותו גם כשהוא יבש, כי הוא מתייבש מבריק ולא מט.

Michal Shoval

New member
גם אני מאוד אוהבת את ATG

כל כך נוח!
את המילויים אני קונה בebay בגרושים, וזה מגיע מארה"ב תוך 3-4 ימים בדרך כלל.

ממליצה בחום!

Michal Shoval

New member
תשובה

הי,

בדקתי את האחרונה שהזמנתי ממנה וכבר אין לה את המוצר.
ב-ebay אנחנו תמיד קונים את הכי זול. הקניה תמיד מאובטחת ו-paypal ממש בסדר אם חס וחלילה מישהו עובד עליך.
במיוחד שהמוצר הזה הוא יחסית זול ב-ebay אז הסיכון הוא די קטן.

מקווה שעזרתי

מיכל

למעלה