Nintendo Switch

מה שנקרא לעשות הייפ על כלום.

אבל לפחות אנחנו יכולים להיות בטוחים בדבר אחד, המשחק הזה יהיה ע נ ק
כאחד שממש אוהב את המערב הפרוע וRDR הראשון איכזב אותי, אני מת כבר לראות מה רוקסטאר יכולים לעשות בהמשך אחרי שהם שיפרו את כל האלמנטים.

eran_le

New member
ראיתי איפשהו שמצב המולטיפלייר כנראה יהיה אלמנט מרכזי בו

משהו בסגנון מצב המולטי של GTA V. אישית אני מקווה שזה לא נכון ושישקיעו יותר בקמפיין הסינגל כמו בכל המשחקים שלהם עד כה. הקמפיינים שלהם מדהימים בעיני, אז שימשיכו בזה...

ראית פעם קמפיין מעפן של רוקסטאר
?

חוץ מGTA 2 לא זכור לי קמפיין מעפן מהם.בטח יהיה מולטי מושקע אבל הסינגל יהיה פצצה.

מישהו 2

New member
הרעיון לא הפתיע אותי, כי חשבתי על משהו דומה בעצמי בעבר

רק שבמקום קונסולה, חשבתי בכיוון של סמארטפונים. בעצם לפתח מן תחנת עגינה אוניברסלית + שלט שמתחבר בבלוטות' לסמארטפון שלכם (אפשר להחליט עבור איזה דגמים זה יתמוך) ופשוט לאפשר לאנשים לשחק את המשחקים שלהם על הטלוויזיה.
&nbsp
אבל בכללי נראה תכנון יפה מאוד של הקונסולה

הswitch הזו נראת ממש סקסית
.

אני ממש אהבתי את המראה את המנימליזם, הקונסולה הזו תהיה מוצר משלים נהדר לPS4 לדעתי. היא לא דורשת הרבה מקום ואפשר להעביר אותה בקלות מהסלון לחדר כל הזמן או לשחק במיטה, או אפילו סתם על שולחן.

מה שכן כניידת, העיצוב ממש יפה אבל קצת מבאס שהעיצוב הוא בערך כמו של הויטה/PSP כי נראה שמסך כזה הולך להישרט בקלות, והוא כל כך יפה שזה חבל.

בכל זאת הקונסולה תשמור על פוקציונליות כנייחת גם במצב שהמסך שלה נשרט, אז זה סבבה.

אני בטח ארכוש אותה מתישהו אבל אין מצב שבהשקה.

מה3 דקות שהראו רק מריו עניין אותי.

אני מניח שאם DQ11 יהיה בלעדי לNX במערב (וזה סביר מאוד למרות ההבטחות של סוני ) אז אני אקנה את הNX כשהוא ייצא.

phoenix2000

New member
עוד הפסד לנינטנדו לדעתי

בסופו של דבר מה שמעניין אותי, וגם רבים אחרים, זה המפרט הטכני של הקונסולה. ותסלחו לי אבל ממש קשה לי להאמין שהקונסולה הדקיקה הזאת מסוגלת להוות איזושהי תחרות לחומרה של הפליישטיישן 4 והאקסבוקס וואן, שגם הן כבר מזמן נחשבות למיושנות.
נינטנדו מנסה כל הזמן לחדש בגימיקים מסביב ושוכחת את שחשוב באמת - משחקים. בלי חומרה חזקה באמת, לא יחלוף הרבה זמן לפני שגם הנינטנדו סוויץ' תפסיק להיתמך על ידי חברות צד שלישי והתחרות שוב תישאר בין סוני ומייקרוסופט.
&nbsp
חוץ מזה, כל הקונספט של הסוויץ' עם המסך הנייד זה לא יותר מ'שדרוג' של הווי-יו הכושלת. ההבדל הוא שבווי-יו השלט כלל מסך בעוד שבסוויץ' השלט-מסך הוא הקונסולה עצמה.

לגיימקיוב היה כוח וצד ג' והוא עדיין גרם לנינטנדו לשקוע.

הגיימקיוב מכר עד סוף החיים שלו 22 מליון יחידרת, הONE הגיע לזה עכשיו והPS4 מכר עכשיו פי 2.

מבחינת נינטנדו, קונסולה חזקה כמו הPS4/יותר חזקה מהפס4 שתמכור 21 מליון עותקים עד 2022 זה כישלון, זה הכישלון שדחף הרי את נינטנדו לא להשקיע בחומרה חזקה.

אל תשכח שאפילו הגיים קיוב התחיל לאבד תמיכה של צד ג' 3 שנים אחרי שהוא בשוק, והוא היה יותר חזק מהPS2 מלא חברות גדולות התחילו לנטוש אותו, להפסיק להוציא לו משחקי ספורט ומשחקי AAA והתחיל היובש.

עם כמה שאנחנו רוצים לראות את נינטנדו עם כוח של PS4/ONE זה לא מעשי בשבילם.

הם בקושי הצליחו לעמוד בעלויות הפיתוח של הWII U לקפוץ לדור הPS4 היה משהו שהם לא יוכלו לעמוד בו מבחינת צד א'.

מבחינה עסקית לדעתי הNX הוא הדבר הכי טוב שנינטנדו יכלה לעשות, כל מי שאוהב את הניידות של נינטנדו הוא לקוח פוטנציאלי של הNX וכל מי שאוהב את הקונסולות הנייחות הוא לקוח פוטנציאלי.

phoenix2000

New member
מה גרם לכישלון של הגיימקיוב?

אני יכול רק להניח שזו תוצאה ישירה של הכישלון של הנינטנדו 64 אל מול הפליישטיישן. וכל זה בגלל שנינטנדו סירבה להתייחס לקהל הגיימרים הבוגר - אתם יודעים, אלה שלא צריכים להתחנן לאמא ואבא בשביל כסף למשחק. נינטנדו התעוררה מאוחר מידי כשסוני כבר השתלטה על נתח ענק של השוק והשאירה לנינטנדו את השאריות. ואם גם מייקרוסופט הצטרפה ולנינטנדו בקושי נשארו העצמות. אז במקום לנסות להגביר הילוך כדי להוות תחרות הגונה, היא עשתה פרסה ופנתה אל שוק הקאז'ואל. הווי המקורי אמנם הצליח יפה במכירות אבל זו לדעתי קונסולה כושלת שבעיקר העלתה אבק במדפים של מי שקנה אותה. הגיימרים איבדו בנינטנדו ולא מיהרו לפתוח ארנקים כשזו הוציאה את הווי-יו. ועכשיו הם מוציאים את הסוויץ' שהוא נראה לא יותר מאשר שידרוג של הווי-יו (ווי-יו 2?). אז במי הם מתחרים פה? בנינטנדו 3ds ובווי-יו המקורי? כלומר בעצמם?
&nbsp
בשורה התחתונה, אותי הם לא שכנעו.

ומה היית אומר על NX חזקה? שהכישלון שלה הוא בגלל הווי יו?

ברור שהנינטנדו 64 שיחק תפקיד לא קטן בכישלון של הגיימקיוב אבל הוא לא היה אחראי לו בצורה בלעדית. הנקודה היא שאין מצב בעולם שחברות צד ג' יתמכו בנינטנדו כמו שהן תומכות במייק וסוני.

גם אם שורש הבעיה היא בימי הנינטנדו 64, המצב כרגע הוא שגם אם נינטנדו תתן לחברות צד ג' קונסולה יותר חזקה מהסקורפיו הן בכל זאת יעדיפו את סוני ומייק.

הנקודה היא שאנשים שיש להם את הקונסולות של נינטנדו קונים פחות משחקי צד ג' עליה אז חברות הצד ג' פשוט פורשות ומתייאשות.

אל תאמין לנארטיב הזה של "נטשנו את נינטנדו כי אין להם כוח טכנולוגי"

אני רואה את נינטנדו חוזרת לימי הקדמה הטכנולוגית רק אם מייק תפרוש באחת הדורות מהשוק/אם היא תיזום שותפות עסקית עם סוני.

לנינטנדו אין את הכיס להתחרות במייקרוסופט, ואין לה סיכוי לדגדג את הPS4 וסוני.

תקח את עצמך כדוגמא.
יש לך אקסבוקס ONE, נכון? ואתה גם אוהב זלדה, לא?

אז נינטנדו בונה על זה שאנשים כמוך ישחקו צד ג' על הPS4/ONE ויקנו את הסוויץ בשביל זלדה מריו ושאר הIP שלה.

רק ככה היא יכולה לשרוד בצורה רווחית.

phoenix2000

New member
במה האסטרטגיה הזאת שונה מזו שהייתה להם עם הווי-יו?

אני לא צריך לספר לך מהי ההגדרה לטירוף, כן?

יש הבדל גדול בין הWII U לסוויץ.י

הWII U היתה קונסולה נייחת עם גיים בוי שאתה יכול לקחת לשירותים או לשחק על המיטה.

הסוויץ היא קונסולה ניידת שאתה יכול לחבר לטלווזיה, היא למעשה ההיפך מהWII U.

אנחנו במערב בדרך כלל לא לוקחים את הקונסולות הניידות שלנו מחוץ לבית אבל ביפן היא תמכור מליונים רק בגלל זה.

תוסיף לזה שיהיה לקונסולה הזו את פוקימון ומריו קארט והיא תהיה הצלחה יותר מרשימה מהWII U אין ספק בזה.(מריו קארט מוכר יותר טוב שהוא על מכשיר נייד)

היא אמנם לא תהיה תחרות אמיתית לPS4/ONE אבל רוב הסיכוים שב2022 היא תמכור הרבה יותר יחידות מ21 מליון שזה מה שNX בכוח של הPS4 היתה מוכרת (במקרה הטוב)

תחשוב על זה שבעבר אם היית רוצה גישה לכל הספריה של נינטנדו היית צריך לקנות גם 3DS וגם WII U או גם ווי וגם DS או גם גיימקיוב וגם GBA.

הפעם אתה קונה קונסולה אחת של נינטנדו ויש לך גישה לכל המשחקים שלהם.
זה ימכור יותר טוב מהווי יו, ויותר טוב ממה שהייתה מוכרת קונסולה חזקה.

באופן אישי? ברור שאני מזדהה איתך ברור שהייתי מעדיף קונסולה חזקה ברמה של הPS4/ONE ואם הם היו מוציאים קונסולה כזאת הייתי קונה אותה בהשקה.

מסכים איתך שזה מאכזב. אבל אנחנו "במיעוט" (אם אפשר בכלל לקרוא ל21 מליון מיעוט)

אם נינטנדו צריכה לעשות את המשוואה של 21 מליון גיימרים שיקנו קונסולה חזקה
מול מעל 50 מליון שיקנו את הNX הניידת הזו. שנינו כאן מבינים מה הדבר הנבון והעסקי לעשות, מבאס? לגמרי.

מישהו 2

New member
אני חושב שאם תשאל את נינטנדו

הם יגידו לך שהמטרה שלהם זה לא להלחם בסוני ובמיקרוסופט. הקונסולה + המשחקים שהם מציעים פונים לקהל הרחב, לשחקני הקז'ואל שמחפשים משהו נייד ואמין שאפשר לשחק עליו מריו וקירבי וזלדה . ואתה יכול להיות בטוח שלא חסר אנשים שמחפשים את זה

phoenix2000

New member
ברור אבל שחקני קז'ואל הם לא קהל נאמן

ומריו, קירבי וזלדה זה נחמד, אבל הקונסולה לא יכולה לשרוד ללא תמיכה של חברות צד שלישי. הם חוזרים על אותה הטעות שהם עשו עם הווי והווי-יו.

מישהו 2

New member
הנינטנדו 3DS מצליחה מאוד

זאת קונסולה ניידת, חלשה שספריית המשחקים שלה היא בערך 70% בלעדיים. זה אפשרי כי גם הרבה יותר קל לפתח משחקים מהסוג הזה.
הם לא זקוקים לתמיכה גדולה מי יודע מה של צד שלישי, הרווחים שלהם ממה שהקונסולה שלהם מייצגת מספיקים להם כנראה

CallMeCavanaugh

New member
כן, כמו שהיה עם הווי המקורית

שהייתה ממש חלשה בהשוואה לתחרות ובקושי מכרה משהו.
רגע...

phoenix2000

New member
הווי המקורית הייתה קונסולה כושלת שבמקרה הצליחה במכירות

טוב, לא כזה במקרה. היא הציעה לקהל גימיק חדש - חיישן תנועה, ואנשים קנו אותה מתוך סקרנות. אבל מהר מאוד כולם גילו שחיישני תנועה זה סתם זבל והקונסולה הזאת בעיקר העלתה אצל כולם על המדף. לכן לא פלא שהווי -יו שהייתה ממשיכת דרכה נכשלה במכירות. ומאותה סיבה גם הסוויץ' ייכשל כי הגימיק שלו לא באמת מחדש שום דבר - זה לא יותר מטאבלט עם ג'וייסטיק שאפשר לחבר לטלויזיה. ונחשו מה? כבר היום אפשר להשיג לכל טאבלט פשוט ג'וייסטיק ולחבר אותו לטלויזיה. אז מה ההבדל בינו לבין טאבלט פשוט? חומרה יותר חזקה? מילא אם הסוויץ' הייתה מציעה תחרות לחומרה של האקסבוקס ולפליישטיישן. אבל גם זה לא. סתם ניסיון של נינטנדו להמציא את הגלגל מחדש.

הבעיה עם נינטנדו שבימים האחרונים היא רוקדת על שתי חתונות.

הצהרה טיפשית ראשונה שלהם:
הNX היא בראש ובראשונה קונסולה נייחת.

הצהרה שניה טיפשית שלהם:
ל3DS תהיה יורשת.

הרי ברור לכולם שהNX הזו היא בעיקר ניידת שמתחברת לטלווזיה, אם הקונסולה הזו לא תקבל פוקימון ושאר הסדרות של ה3DS היא באמת תלך בכיוון של הWII U הם חייבים להיות ברורים בעניין הזה, כי אם אנחנו כגיימרים כבדים לא בטוחים
מה הNX אז מה יגידו קאזואלים.

אם היא לא תקבל את הפצצות הכי גדולות של הניידות של נינטנדו ואת הפצצות הכי גדולות של הנייחות של נינטנדו אז מה הטעם בקונסולה הזו.

מישהו 2

New member
אפשר לשאול שאלות דומות עבור דברים אחרים בשוק

את השאלות שלך אתה יכול לשאול גם לגבי PS4 ואקסבוקס. למה לקנות אותם ולא מחשב?
הרי כל מחשב אפשר לחבר לטלוויזיה ולשחק משחקים עם שלט. ובמחיר שלא רחוק מהמחירים של הקונסולות. ובכל זאת מיליוני אנשים מסביב לעולם קונים אותם.
&nbsp
יש כאן עניין של מכלול של דברים שביחד מספקים חוויה מסויימת שטאבלט עם שלט לא יוכל לספק. יש את הממשק של הקונסולה, הפיצ'רים החברתיים שלה והאונליין. כל הקונסולה הזאת מעוצבת למקסימום ידידותיות עבור המשתמש - "הגימיק" של הסוויצ' שאתה מחליק את הקונסולה בקלות והופך אותה מנייחת לניידת.
ובסופו של דבר המשחקים. המשחקים של נינטנדו הם לא משחקים רגילים. תשאל כל אחד ששיחק לאחרונה במשחק של קירבי/מריו/זלדה כמה הם ממכרים ומדהימים.
אני כרגע נמצא בנקודה שיש לי כמעט הכול- יש לי מחשב גיימינג מפלצתי, PS4 ואני יכול לשחק משחקים של אקסבוקס. אבל אני יודע בוודאות שאת החוויה שהקונסולות של נינטנדו יכולות לספק אני לא יכול לחוות. יש לי גיימבוי אדוונס עד היום לא מכרתי אותו כי יש כמה משחקים כמה שהם ישנים כבר ממכרים וכיפים בטירוף.
&nbsp
אני מאמין שהסוויץ' יכול להצליח מאוד, לאנשים שמחפשים את זה.

למעלה